Eve gelmek istemesi?

Çok doğru ya. Asla değilim. Cevap verse de vermese de yarına kadar bekleyip engelleyeceğim.

Ya dışarda bi kahve içelim dedim zaten ben de alkol yemek falan istemem zaten. Annesine bana yemek falan yaptıracaktı ne bileyim tatlı iyi gibi geldi ya da ben çok aptalım.
Kusura bakmayın ama sizi biraz saf görmüş o yüzden tüm imkanları kullanmaya çalışmış (gitar çalmak, yemek yaptırmak vs.)
ayrıca ev muhabbetini geçtim bir erkek daha görüşmeden bana ''anneme yemek yaptıracağım senin için'' dese ay hoşt derim

İlk buluşmada isteyen istediğini yapsın ama siz ciddi bir ilişki istiyorsunuz. İlk buluşmada kalmasanız bile neden evde buluşup rakı içiyorsunuz? Yurtdışından özel bir içkisi olur, barda içemeyeceğiniz bir şey olur onu bile şurada bir şeyler içtikten sonra evde bunu içeriz diyebilirdi. Evde rakı planı hem işi ucuza getirmek, hem evde istediği şekilde yakınlaşmak, hem belki de dışarıda görülmemek için teklif edilmiş bir plan. Kalma muhabbetine gelene kadar sadece bu teklif için kendi ne istediğinizi açıklama gereği duymadan reddetseydiniz keşke.

Y
Konu sahibi ne yaptın mesajına dönüş yaptı mı? Açıkcası senden istediği cevapları alamadığı için yazacağını sanmıyorum ama merak ettim asşdas

GÜNCEL BİLGİ:

Ses kaydı attı mesajıma, hiç düşünmez böyle spontane takılırmış vırt zırt saçmaladı. Benim evde kalma konusuna takmam onu rahatsız etmiş… Konuştuğu ilk kız değilmişim son da olmayacakmışım öyle görünüyormuş bi görüşelim ciddiyet bilmem ne sonra karar verirmişim… (ben takılmak maksadında değilim dedim diye diyor) bi de cımlı cimli konuşuyor benle salak. ben de hemen ekliyorum attığım mesajı. Görüntü aldım.

Eklentiler

• IMG_4012.jpeg
    139,8 KB · Görüntüleme: 96
Zaten reddettim

ohh muhteşemsin
Ben rahatladım vallahi

En iyisini yapmışsınız. Sonuca kısa sürede ulaşamayacağını anlayınca çirkinleşmiş. Net ab.aza

Eline sağlık kııızz böyle böyle erkeklerin özgüvenini kıracağız fşdifişsdf (hakedene)

Bi görelim dimi birbirimizi. Bi de görüntülü konuşurken ben gülüyorum falan bazen şuan seni ısırmak istedim öpmek istedim falan diyo. Yok öpmek istersem izin verir misin bilmem ne. Salak salak sorular.
E madem "salak salak sorular" niye 3 saattir bir şey yazmamış olması seni düşündürüyor? Napsin çocuk saat başı cinsellik isteği bildirimi mi yapsın illaki..

Ay bu kızı filme götürse bile en arka köşeden seçer koltuğu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…