- 6 Ağustos 2016
- 638
- 317
-
- Konu Sahibi disardayagmurvar
27 ama 1 yıl önce 9 yıllık ilişkim bitti o yüzden mal gibiyim bu konularda.Askim kac yasindasin?? Ve hayir hepsi boyle degil… erkolarin akli fikri orda ama en azindan biraz yavas yaklasabilirler… bazilari opme-elini tutma gibi adimlari bile once kadina birakiyorlar ki rahatsiz olmasin
Çok doğru ya. Asla değilim. Cevap verse de vermese de yarına kadar bekleyip engelleyeceğim.1. Usul adap bilse (dini ya da ahlaki görüşü farketmeksizin) en azından aranızda bir şeyler gelişene kadar eve davet etmez/ davet beklemez.
2. Hadi oldu da saf niyetlerle davet etti ya da davet bekledi diyelim. Sizin rahatsız olduğunuzu hissettiği an özrünü diler geri çekilirdi.
Her şeyin bir yolu yordamı, zamanı var. Günümü gün edeyim bidaha mi gelicez dünyaya kafasinda değilseniz bu abazadan hemen kurtulun
Ya memleketimden çok uzaktayım o yüzden bulamıyorumBöyle dusunmemde haklısın. O zaman sosyal medyadan bulma sosyal çevreden birilerini bul.
Kusura bakmayın ama sizi biraz saf görmüş o yüzden tüm imkanları kullanmaya çalışmış (gitar çalmak, yemek yaptırmak vs.)Ya dışarda bi kahve içelim dedim zaten ben de alkol yemek falan istemem zaten. Annesine bana yemek falan yaptıracaktı ne bileyim tatlı iyi gibi geldi ya da ben çok aptalım.
Memleket ne alakaYa memleketimden çok uzaktayım o yüzden bulamıyorum
Evet safım zaten off ağlıcam yaKusura bakmayın ama sizi biraz saf görmüş o yüzden tüm imkanları kullanmaya çalışmış (gitar çalmak, yemek yaptırmak vs.)
ayrıca ev muhabbetini geçtim bir erkek daha görüşmeden bana ''anneme yemek yaptıracağım senin için'' dese ay hoşt derim
İşte yok. Dağ başından farksız. Yok yani olanlar böyle. Ya da bana denk gelmedi.Memleket ne alakamemleketin olmayanla gormusyorsan tamam da dağ başında misin ? İlla çevrende senin gibiler vardır ya.
Hadi bakalım hayırlısı :)İşte yok. Dağ başından farksız. Yok yani olanlar böyle. Ya da bana denk gelmedi.
Konu sahibi ne yaptın mesajına dönüş yaptı mı? Açıkcası senden istediği cevapları alamadığı için yazacağını sanmıyorum ama merak ettim asşdas
GÜNCEL BİLGİ:Merhaba kızlar yine benBir önceki konudaki beyefendiyle aramızda hiçbir şey olmadı. İki aydır da ben de yazmadım. Bu süreçte 10 gün kadar önce instagramda daha önce beni ekleyen ama hiç konuşmadığımız bir çocuk vardı, o bana mesaj attı.
Konuşmaya başladık hoş sohbet, gitar çalıyor, şarkı söylüyor vs biraz etkilenmeye başladım. Derken aynı şehirdeyiz fakat benim bulunduğum ilçe merkeze 40 fk uzaklıkta kendisi merkezde. Buluşmak istedi buralara gelmiyor musun falan. Ben de hastaydım. Erteledim. Bu cumartesi buluşacağız. Bana daha önce alkol sigara kullanıyor musun diye sormuştu. Ben de sigara kullanmıyorum ama alkol arada yerine göre dedim.
Neyse dün bana geldiğinde rakı içer miyiz dedi. Daha ilk kez görüşeceğiz ama. Ben de kabul etmedim ama direkt hayır demek yerine araçla geleceğim için olmaz dedim. O da o zaman kalsan olmaz mı dedi. Ben de hayır dedim. Israr etmedi. Kahve içeriz dedim tamam dedi. Ama sonra konuyu ben oraya gelsem senin evine gelemez miyime getirdi. Ben de kibarca hayır dedim ve bu konunun beni sinirlendirdiğini hoşlanmadığımı söyledim. Tabiiki ilerde aramızda bir şeyler olursa gelebileceğini söyledim. Ama ısrarla sürekli bunu söyledi yok gelcem yok sen çağırsan da gelmem falan. Böyle şeyler demesi aşırı soğuttu.
Bugün de dayanamadım dün sinir oldum dedim. Bana sen çok kasıyorsun 27 yaşında birisine kimse zorla bi şey yapamaz yaptıramaz falan dedi. Ben de meselenin o olmadığını ama onun bunları konuşmasının hoşuma gitmediğini, sonuçta birbirimizi tanımadığımızı her sözünün benim için acaba böyle birisi mi diye soru işareti olduğunu söyledim. Ayrıca benim bikaç gün takılmak için biriyle konuşmayacağımı, o kafada olmadığımı söyledim. Ancak bu söylediklerime henüz yanıt vermedi 3 saattir
Siz ne diyorsunuz sizce ben mi abartıyorum? Böyle şeyler zamanla olmaz mı? Herkes herkesi evine alsın o zaman. Beni tanıdığında anlarsın falan diyor da sorun zaten henüz tanımamam yani.
Zaten reddettimİlk buluşmada isteyen istediğini yapsın ama siz ciddi bir ilişki istiyorsunuz. İlk buluşmada kalmasanız bile neden evde buluşup rakı içiyorsunuz? Yurtdışından özel bir içkisi olur, barda içemeyeceğiniz bir şey olur onu bile şurada bir şeyler içtikten sonra evde bunu içeriz diyebilirdi. Evde rakı planı hem işi ucuza getirmek, hem evde istediği şekilde yakınlaşmak, hem belki de dışarıda görülmemek için teklif edilmiş bir plan. Kalma muhabbetine gelene kadar sadece bu teklif için kendi ne istediğinizi açıklama gereği duymadan reddetseydiniz keşke.
ohh muhteşemsinY
GÜNCEL BİLGİ:
Ses kaydı attı mesajıma, hiç düşünmez böyle spontane takılırmış vırt zırt saçmaladı. Benim evde kalma konusuna takmam onu rahatsız etmiş… Konuştuğu ilk kız değilmişim son da olmayacakmışım öyle görünüyormuşbi görüşelim ciddiyet bilmem ne sonra karar verirmişim… (ben takılmak maksadında değilim dedim diye diyor) bi de cımlı cimli konuşuyor benle salak. ben de hemen ekliyorum attığım mesajı. Görüntü aldım.
En iyisini yapmışsınız. Sonuca kısa sürede ulaşamayacağını anlayınca çirkinleşmiş. Net ab.azaY
GÜNCEL BİLGİ:
Ses kaydı attı mesajıma, hiç düşünmez böyle spontane takılırmış vırt zırt saçmaladı. Benim evde kalma konusuna takmam onu rahatsız etmiş… Konuştuğu ilk kız değilmişim son da olmayacakmışım öyle görünüyormuşbi görüşelim ciddiyet bilmem ne sonra karar verirmişim… (ben takılmak maksadında değilim dedim diye diyor) bi de cımlı cimli konuşuyor benle salak. ben de hemen ekliyorum attığım mesajı. Görüntü aldım.
Ben dee yemin ederim içim rahatladıohh muhteşemsin
Ben rahatladım vallahi
Eline sağlık kııızzY
GÜNCEL BİLGİ:
İnşallah bacım inşallah ahshshshEline sağlık kııızzböyle böyle erkeklerin özgüvenini kıracağız fşdifişsdf (hakedene)
E madem "salak salak sorular" niye 3 saattir bir şey yazmamış olması seni düşündürüyor? Napsin çocuk saat başı cinsellik isteği bildirimi mi yapsın illaki..Bi görelim dimi birbirimizi. Bi de görüntülü konuşurken ben gülüyorum falan bazen şuan seni ısırmak istedim öpmek istedim falan diyo. Yok öpmek istersem izin verir misin bilmem ne. Salak salak sorular.
Ay bu kızı filme götürse bile en arka köşeden seçer koltuğu...Sürekli evde buluşma pazarlığı yapıyor farkındaysanız.Seni güzel bir restorana yemeğe çıkarayım şu tiyatroya şu filme götüreyim yok.Ev muhabbeti gelişmesi için güven lazım yaşanmışlık olması lazım.Adam hedefe odaklı