Eve gelip gitmek bilmeyen arkadaş

Bu haftasonu eşimin bir arkadaşı gelecek kalacak sen amcalara gecebilir misin haftaya de

Boyle birine degil iki ay,iki gun katlanmam.
Bastan nasil kabul ettiniz aklim almadi yani size yardim etse,cocuklari uslu olsa, arasira alisveris yapsa yine 1 ay kabul edilmez

Şaka misiniz ya siz esinden ayrilan bir bayani esinizin dibine sokuyorsunuz ustelik kovamiyorum diyorsunuz ben olsam oyle bir kovarim ki valizlerini kapinin onune koyarim hemde hatayi bastan kabul etmekle yapmisiniz

Yapacağın şey çok basit “ eşim ne zaman döneceğinizi soruyor çok gürültü rahatsz oluyormuş kusura bakma “ de.
Bn olsam eşim izn verse bile en başta eşim izn vermiyor cnm ya der çekilirdm..
Anlattğn şeylerde tek suçlu sensin. Suçun aşırı iyi niyetli olmak. Seni kullanıyor arkadaşın müsaade etme..

Konu sahibesi sabahın altısında misafirler uyanmadan konuyu açmış ama bütün gün hizmet görmekten yazamamış galiba :D
Yarın sabah verir cevapları, mesai başlamadan

Yani niye coookk önceden geliyo ve akrabası varken sana niye geliyo hayırdır biz acil şehir dışına cikicaz ailemle de sende artık akrabası kim varsa ona gitmesini söyle bu ne rahatlık benm kocam olsa misafirliğe bile bırakmaz değil yatılı koymayı bile bana brakmaz ama canm senden bulmuş rahatligi

Eşinle her akşam odana geç bağıra çağıra kavga et. Onlar bu evden gitmezlerse ben gideceğim diye bagirsin eşin. Sen de aman hayatım ne olur bağırma filan de. Sonra onların yanında surat as. Bunu bikaç gün üst üste yapın. Eşinle kavga planlayıp yapın bence.

Konu sahibi direkt söylemeye çok çekiniyorsanız eşinizle anlaşın danışıklı dövüş gibi yapın , gerçi bu kadar yüzsüz biri onu da anlar mı bilemedim şimdi.Sonra orda burda laf da edebilir eşiyle kavga ediyor diye sizinle ilgili.Ama direkt söyleyemiyorsanız bu da bir yol olabilir.

Bu arada şu halası ve eniştesi gelip gitmeyen bir üye vardı , o geldi aklıma.Bu konulara inanasım gelmiyor bazen.Acaba sosyal deney için mi açıyorlar böyle konuları , sonuçta burda her kesimden bir sürü kadın var.Toplumsal yargıları ölçüyorlarmış gibime geliyor.Diğer üye de hiç cevap yazmıyordu , bu üye de öyle yazmıyor.Konu belki gerçek bile değildir.
İlk okudum konuyu hemen diğer konu aklıma geldi ve ben de sizin gibi düşünüyorum.

Benim de aklıma halası ve kanser eniştesi olan üye geldi,kk istenmeyen misafiri evden gönderme timi filan mı kursak acaba,gönderme başına prim alırız hatta,numarasını verin ben arayayım o evin altında yatır var filan diyebilirim

Yuh diyorum lütfen kovun ve durum güncellemesi yapın burada biz çatladık sizinki enayiliği geçmiş yoksa yakında Kocam eve gelmiyor çocuğumda(çocuğa zarar vermeye devam ederlerse) otizm mi var diye konular açmaya başlarsın

Sen face misin ya?
Normalde hicbir kadin 1 ay kadar uzun sureli heleki arkadasi evine kabul etmez kolay kolay..esini bile karsina almissin yazik adam istememis ne cene yapmissindir da kabul ettirmissindir...ya baska soz diyemiyorum size arkadasiniza sizin evde bol.keyifli zamanlar diliyorum..he cocuklari da keyifli malum..siz esiniz ve cocugunuz baska bir ev bakin bence onlarin kalbi kirilmasin senin evde saltanatlari bozulur sora neme lazim

şöyle derdini anlayacak birini çağır eve. numaradan kalıcaz gibi yapsın. onları da yavaştan evden kovsun. yok mu eli sopalı bi annen, kv falan

Ben olsam "sen en iyisi ameliyata kadar akrabalarinda misafir ol" derdim. 2 ay kim kimin evinde kalabilmis? Bu konudan mesafe koyarsa da koysun, iyi olur. Beni evinde istemiyor musun muhabbeti yaparsa da hic yuz vermeden evden toparlanmasini beklerdim. Vay cani sıkılmasin, kirilmasin dusuncesini bi tarafa birakin artik. Hic kimsenin evinde rahatsizda olmuyorlar ya ne rahatlik.

Back
X