Eve gelip gitmek bilmeyen arkadaş

Konu sahibi nerdesiniz neden kimseye cevap vermiyorsunuz, yoksa hala o yuzsuz arkadasiniza hizmet mi ediyorsunuz da firsat bulamiyorsunuz ?

Cok sordum ama merak ettim ne yapmaya karar verdiginizi.

Esiniz soylesin. Utanir belki.

Esinizin ya da sizin ailenizde birini cagirin kalmaya gelsin. Rahati kacarsa gidebilir..

Acik konus diyecegim de imkansiz gorundugu icin esinin onun yaninda sana kizmasi vs konuyu anlayip gitmesini saglayabilir.

Konuyu okurken aklıma kaygısızlar dizisi geldi. Arkadaşınızın onlardan pek farkı yokmuş.. En gıcık oldugum insan tipi bencil ve incelikten yoksunmuş...Bende insanların yüzüne karşı herşeyi söyleyemem hayır diyemeyen biriyimdir ama sizin kadar değilim bir yere kadar yani... Cidden çok sabırlıymışsınız. Resmen arkadaşınız sizi kullanıyor.. Kusura bakmayın ama sizin evinizde kendine hizmetçilik ettiriyor.. Durumumuz da çok yok diyorsunuz hadi kendinize eşinize acımıyorsunuz anlamaya çalışıyorum ama arkadaşınızın çocugu itip kakarken kendi bebeğinizedemi hiç acımıyorsunuz.. Ben bursa gerildim sinir oldum bir an önce kovun gitsin arkadaşınızı...Dilinizle söyleyemiyorsanız davranışlarınızla anlatın bazı şeyleri.. Yemek istediğinde yapmayın yok deyin.. Çocugu bebeğinizi zarar verdiğinde sert bir şekilde çocugu da arkadaşonızı da uyarın.. Bir şekilde yollayın yoksa yuvanız bile yıkılabilir.. Eşinize de yazık kendinizi onun yerine koyun bi iyi sabırlıymış yine bravo...

Siz onun evine gitseniz çoktan kovardi sizi söyliym.Annem babam gelse 2. Haftadan sonra rahat edemiyorum valla onlarda daha fazla kalmaz zaten sirf rahatsz etmemek icin sabriniza hayran kaldim

Bende bir ay kalacağını söyledin 2 ay oldu kusura bakma ama artık kocam rahatsız oluyor de gönder gitsin madem akrabası var nasıl evine alıyorsun anlamış değilim 1 2 gün olsa neyse 2 ay ne

Tövbee bu nedir böyle ne işi var 1 aydır sizde valla arkadaş falan dinlemem herkes evine gitsin akrabalarinda kalsin yalan dolana gerek yok benden bukadr yetisemiyorum de maddi durumun belli eşinle aran bozulmuş ne gerek var bir an önce konuş rahat bulmus o kadın gitmez sonra

keşke buraya konu açacağıniza alıp karşınıza konuşsanız ve evden gönderseniz, hadi vicdan yaptınız 1 aylık misafirliği kabul ettiniz ki eşinizin yerinde olsam size çok daha fazla tepki verirdim, bundan sonrasını bari toparlayın yazık çocuğunuza ve eşinize, size üzülmedim açıkçası kendi cocugunuzun rızkını değer bilmeyen birine yediriyorsunuz yazık

2 aydır neden ses etmiyorsunuz ki anlamadım. İnsan kendi çocuğunu eşini huzursuz etmek pahasına böyle bişeye nasıl katlanır?

Çağır akrabalarından sevdiğin birilerini bi süre sizde kalması için arkadaşına da de onlar gelecek kusura bakma sen baska bir akrabanda kalır mısın de baktın ıvır zıvır edip gitmemeye calısıyor o zaman açıkça söyle artık eşim istemiyor aramda sorun oldu bu kadar uzun misafirlik sevmiyor ayrıca bir ay dedin ama iki ay ve evimin düzeni bozuldu de. Tabii ki senden ala suçlu olmayacak bu durumda iki ay çilesini çektiğini bi kalemde silecek öyle olursa da zaten bir asalaktan kurtuldugun icin şükret hiç gerek yok.

2 küçük çocuklu bir kadının arkadaşının evinde 1 ay kalması bile fazla

size gelip 1 ay kalacağım dediğinde bile kabul etmemeniz gerekiyordu

Sizi dusunmeyen insanlar ugruna sizin kendi cocugunuzu ezdirmenizi asla anlayamam. Esinizi mutsuz etmenizi evde huzuru kacirmanizi anlayamam. Acikca gidin diyeceksiniz ne yaparsa yapsin. 5 marta kadar bile beklemem. Benim hayatim zamanim ve ailwm kiymetli. Gercekten magdursa sizi bu kdr uzmemeli yuklenmemeli

Ay okurken bile içim daraldı valla. Siz baya sabırlı bir insansınız anlaşılan ama sabrınız sizi kötü yerlere götürüyor bence. Kocanız kızıyor,huzurunuz kaçıyor ama siz nasış kırmadan sölerim derdindesiniz. Ev işlerinize yardım etse,size destek çıksa tamam da birde hizmetçi muamelesi yapıyor size. Valla söleyin kocam artık huzursuzluk çıkarıyor sen bana bir ay demiştin ama iki ay oldu falan diye. Sizin huzurunuz kimseden önemli değil kusura bakmayın. Kırılırsa da küserse de küssün daha iyi bence küsmesi. Yoksa ameliyattan sonra da evinizden gideceğini hiç sanmıyorum.Allah kolaylık versin...

Biletini nezamana alalım diye sor uçakta yer kalmaz falan de
Benim can ciğer kuzu sarması arkadaşım akrabam olsa evimde kalmasını istemem eşinizin artık rahatsız olduğunu belirtebilirsiniz ev işlerini de siz buyurun ona

Bu nasıl insan.Onun derdi kendine baktırmak,tatile gelmiş oraya.Ameliyattan bir gün önce gelebilirdi.Sonra da hemen dönerdi.Kimseye yük olmazdı.Seni eşine karşı ne kadar zor durumda bırakıyor.Yazık günah hiç bu kadar anlayışsız ve menfaatçi olunurmu.Bir daha gelmek isterse sakın kabul etme.Yattığı yerden hizmet bekleyecekse versin parasını da otele gitsin.Ameliyat sonrası da gitmez bu bence.Biraz kalalım der işi uzatır.Söyle bence kırılırsa kırılsın.Böyle arkadaşın olacağına olmasa daha iyi.Bide onun yüzünden koca gün çocuğun dayak yiyecek.Bu nasıl iş.Aman uzak dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…