- Konu Sahibi Yagmur Selen
Sen de arkadaşın kadar saçma sapan geldin bana. Baştan sona saçma herşey.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa gitti mi, nasıl gitti? ben kaçırdım oraları hep.Ya bu arkadaş gitmedi mi zaten?? Konu neden devam ediyor hala?
Gecmis olsun tebrikler kurtulmussunuz bir oh cektim...Yorumlarınız icin herkese cok tesekkur ederim kizlar. 15. Sayfada da yazdigim gibi gonderdim kizi evden. Apar topar gittigi icin esyalari bende kalmisti. Bir kac gun once ben evdeyken geldi esyalarini aldi. Kendi gelmeden önce ben toplamistim zaten esyalarini. Ben evden gönderdikten sonra bir kac kez aradi eşinle konuşmadın mı kalacak yerim yok idare etseydiniz zaten bir kaç gün kaldı kızımın ameliyatina felan diye ama ben eşimle sakin sakin konustugumuzu ve esimin evde yabanci birini istemedigini, eşim istemedigini agziyla söyledikten sonra saygı duyacagimi bana laf düsmeyecegini söyledim. O da eski kv sinin evine gitti kalmaya. Şimdi orada kaliyor kizi ameliyat oldu. Daha 1 hafta sonra gidecekmis 1 hafta daha burdaymis. Kirilmis gibi bir hali var aramiyor sormuyor pek ama taktigim da yok zaten. O gittikten sonra her sey normale döndü eski huzurum tekrar geldi şükürler olsun. Eşimle konuşup anlaştık ona haklı olduğunu söyledim alttan aldım o yüzden anlaşmak pek zor olmadı. Ogluma gelince ilk bir kaç gün sinirleri cok bozuktu cok ağlıyordu uyumuyordu ama şimdi çok şükür o da rahatladı. Buraya bu konuyu acmasaydim belki hâlâ idare ediyor olacaktim. Öyle önemli seylerin farkina vardim ki ? Eş dost akraba hatta anne baba bile bir yere kadar. Eşinle aran kötüyse herkesle kötüsün. Ve insanlar umursamaz bir sekilde sana dünyanin huzursuzlugunu veriyorlar ama hic suçu üstlerine almadan kenara cekiliyorlar. Siz evinizin icindeki o huzursuzlugu cektiginizle kaliyorsunuz. O yumuşak yüzlü arkadaşı öldürdüm artık herkes bir yere kadar .. Desteginiz icin hepinize cok minnettarim bu son sıkıntım olur inşallah. Konu çok fazla uzadı daha daha yazıp uzamasını istemedigimden önceki online olusumda birsey yazmadim. Bir de oglumun psikolojisi acayip bozulmustu malum konuyu takip edenler biliyorlar cocuk günlerce kucagimdan inmedi. Daha yeni yazmaya firsat bulabildim umarim beni anlarsiniz. Rabbim herkese huzur versin :) amin :)))
Bir alt yorumda arkadaş alıntılamış canım :) hep birlikte kurtuldukaa gitti mi, nasıl gitti? ben kaçırdım oraları hep.
Yorumlarınız icin herkese cok tesekkur ederim kizlar. 15. Sayfada da yazdigim gibi gonderdim kizi evden. Apar topar gittigi icin esyalari bende kalmisti. Bir kac gun once ben evdeyken geldi esyalarini aldi. Kendi gelmeden önce ben toplamistim zaten esyalarini. Ben evden gönderdikten sonra bir kac kez aradi eşinle konuşmadın mı kalacak yerim yok idare etseydiniz zaten bir kaç gün kaldı kızımın ameliyatina felan diye ama ben eşimle sakin sakin konustugumuzu ve esimin evde yabanci birini istemedigini, eşim istemedigini agziyla söyledikten sonra saygı duyacagimi bana laf düsmeyecegini söyledim. O da eski kv sinin evine gitti kalmaya. Şimdi orada kaliyor kizi ameliyat oldu. Daha 1 hafta sonra gidecekmis 1 hafta daha burdaymis. Kirilmis gibi bir hali var aramiyor sormuyor pek ama taktigim da yok zaten. O gittikten sonra her sey normale döndü eski huzurum tekrar geldi şükürler olsun. Eşimle konuşup anlaştık ona haklı olduğunu söyledim alttan aldım o yüzden anlaşmak pek zor olmadı. Ogluma gelince ilk bir kaç gün sinirleri cok bozuktu cok ağlıyordu uyumuyordu ama şimdi çok şükür o da rahatladı. Buraya bu konuyu acmasaydim belki hâlâ idare ediyor olacaktim. Öyle önemli seylerin farkina vardim ki ? Eş dost akraba hatta anne baba bile bir yere kadar. Eşinle aran kötüyse herkesle kötüsün. Ve insanlar umursamaz bir sekilde sana dünyanin huzursuzlugunu veriyorlar ama hic suçu üstlerine almadan kenara cekiliyorlar. Siz evinizin icindeki o huzursuzlugu cektiginizle kaliyorsunuz. O yumuşak yüzlü arkadaşı öldürdüm artık herkes bir yere kadar .. Desteginiz icin hepinize cok minnettarim bu son sıkıntım olur inşallah. Konu çok fazla uzadı daha daha yazıp uzamasını istemedigimden önceki online olusumda birsey yazmadim. Bir de oglumun psikolojisi acayip bozulmustu malum konuyu takip edenler biliyorlar cocuk günlerce kucagimdan inmedi. Daha yeni yazmaya firsat bulabildim umarim beni anlarsiniz. Rabbim herkese huzur versin :) amin :)))