Eve gelip gitmek bilmeyen arkadaş

Yagmur Selen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
148
68
48
35
Ya kızlar canıma bağrıma tak dedi size yazıyorum artık akıla ihtiyacım var. Benim bir arkadaşım var 10 senelik. Onun iki çocuğu var büyüğü kız ve 8 yaşında, küçüğü erkek ve 2 bucuk yaşında. Ben evliyim ve 1 oglum var onun oglundan 2 ay küçük. Bu arkadaşım benimle aynı memlekette oturuyordu k.maraşta ve şu an eşiyle boşanma aşamasında olduğu için denizliye baba evine döndü. Kızının küçük bir rahatsızlığı var ve ufak bir ameliyat gecirmek zorunda kaldigi icin k.marasa gelmek zorunda kaldi arkadasim. Burda da kalacak amcasi akrabasi vs var ama bende kalmak istedigini söyledi ben de kabul ettim. Ama bana en başında bende sadece 1 ay kalacagini söyledi. Bundan iki ay önce cikti yanima geldi 2 aydir bende kaliyor ve kizinin ameliyatina 10 gün var daha. Cocuklari cok yaramaz ve özellikle benim oglumla yaşıt olan benim oğluma sürekli vuruyor sacini cekiyor oyuncaklarini alip bunlar benim vermem diyor.. mesela oglum nereye otursa oraya oturmak istediginu söylüyor evin icinde ve ben arkami döner dönmez oğlumun çığlığı duyuluyor artık ev işini bile göremez oldum cocuga birsey yapacak diye. Onlar geldiginden beri oglumun sürekli bir yerleri şişip morarıyor eşim sürekli bana kızıyor. Ve arkadaşım bunları duymazdan geliyor yani oğluna neden böyle yapiyorsun demiyor neredeyse. Esas sorun şu ki eşim normalde evde yabancı insanları sevmez. Bu arkadaşım bana gelirken 1 ay kalacagim dedi ben zar zor esimi ikna ettim. Arkadasim 2 ay oldu hâlâ gitmeye niyetli degil. Eşim akşam eve gelmek istemiyor artık gürültüden. Arkadaşımın gitmesini istiyor ben de ne yapayım kovayım mı diyorum her gün birbirimuze giriyoruz canıma bağrıma tak dedi artık. Arkadasimin kizi 5 martta ameliyat olacak ama küçük bir operasyon oldugu icin hastanede yatmasina bile gerek yokmus. Sözde bana kizin ameliyatina kadar sendeyim dedi ama sonrasinda da gitmemesinden korkuyorum arada kalmaktan biktim artik. Ne olur bana yardim edin bir akil verin yüzüne söylesem eşim istemiyor diye olmuyor. Kendisi çok rahat bir insan akşam eşim eve geldiginde hic cekinmedigi icin nerdeyse esimle 2 aydir baş başa vakit geciremiyoruz. O da bunalip bana sariyo haliyle. Kayinvalidesi cocuklara cok düşkün bana gönder diyor ama cocuklarini onlara göndermiyor israrla ikisini de bizim eve getirtiyor. Ki kendisi tekrar denizliye dònecek ve babalarini aylarca göremeyecekler kendisi bunu hic düsünmüyor. Hem onlara birakayim cocuklari elin evinde kimseyi rahatsiz etmeyim hem de doyasi vakit geçirsinler demiyor. Bana bir akil verin kirmadan nasil gönderirim evden onu :KK43:

Bu arada maddi imkanimiz pek iyi degil ve onlar sürekli acikiyorlar. 2 saate 1 aciktik ne yesek diye soruyor arkadasim. Evde yemek yapacak birsey kalmadi alacak imkanim yok. Ve arkadasim yemek vakti geldigi zaman ne pisirelim demiyor. Bana aciktik yaa kalk bi makarna pisir de yiyelim, aciktik ya kalk şunu yap da yiyelim diyip duruyor ev isi konusunda hic birseye karismiyor. Misafir gibi oturuyor ama benim bildigim misafirlik 3 gündür sonrasi ev sahipligine girer. Ne bulasiga karisiyir ne temizlige. Aksama kadar evde 3 tane cocuk kendisi zaten ilgilenmiyor ben sürekli onlarla bas etmeye calisiyorum oglu benim cocugumun canini yaktigi zaman artik onu parcalamak geliyor icimden. Agzimi acsam yaa öyle söyleme ne biçim insansin cocuk o daha akli mi yetiyor diye oglunu kucakliyor hemen laf da söyletmiyor. Cocugumun cani yanmasin diye ona baksam bir dünya ev isi üstüme kaliyor ev isini yapsam artik cocugun bir yerlerini kiracak diye korkuyorum ne yapacagimi sasirdim iyice cok bunaldim :KK12:

Hala kırmadan nasıl söylerim diyorsunuz ya. Ne demek hem gelecek eve çökecek, hem işlere yardım etmeyecek, hem de evin hizmetçisine buyur eder gibi şunu yap bunu yap diyecek. Oldu canım. Çok tepenize çıkartmışsınız. Kaç aydır o evdeyse mutfak alışverine de katkı yapacak, ev işlerine de.

Ayrıca benim huzurumu bozan böyle bir insanla, kaç yıllık arkadaşım olursa olsun işim olmaz yani. Gerçekten arkadaşım olsa zaten bana böyle davranamaz.

Direkt "eşimle aramızda sorun olmaya başladı, bugün ara da bir akrabana bırakalım sizi, istemiyorsan da bir otele git" filan deyin. Erteletmeye çalışacaktır bu yüzsüzlükle, kabul etmeyin. Hazır haftasonuyken bugün bir akrabasına götürün.

Ya canim ben de böyle konularda hep çekingen davranirdim..aman söyleyemem uzulmesin vs vs gibi..ya bi gun komsumla bir olay yasadik çatır çatır söylüyor benide kırıyor ve de farkinda o gunden beri karsimdaki kisi bana bir seyi rahatsiz oldugumu bile bile yaparsa bende aynisini yapiyorum...canini sıkıyorum ..

Komsum gunde 3 4 kere disari cikan bir insan. Ve her ciktiginda 4 yasindaki kizini bana birakiyor benimde 3 yasinda bide 6 aylik kizlarim var onlara yetemezken bide o geliyor..bir iki kere musait degilim dedim anlamadi birakti..acikca esim istemiyor dedigimdede esime bin turlu sey soyledi..o zaman kayış koptu bende dedimki ya karsindaki senin uzuldugunu takmiyosa sende ver veriştir..simdi bana birakmiyor hanimefendi..ama cocuguna bakicilik yapmadigim icin sucluyum..

Yani demem oki bosver esini kotu bilsin..esim istemiyor de..valla iyi dayanmışsın yaa..hizmetcisimi var onun rahatliga genislige gell..vala bosanma asamasinda olan. Bir kadinin 2 ay boyunca ustelik kendi evi ayni sehirdeyken sizde kalmasi yüzsüzlük resmen..kocandan dami utanmiyor yaa..peki kizi kocasi nasil mudahale etmiyor antep erkegi kiskanc olur..kizin ailesi yok mu sahipsiz gibi gelmiş buralara tek basina 2 aydir evli arkadasinda bu insanin etrafinda hic aklli bir insan yok buna akil verecek..ayrica denizlinin pamukkale araştırması neyine yetmemiş..Iyi dayanmissin ablam kizkardesim geliyor haftasonlari yemek istiyolar kalkip yapin diyorum biktim ben yapmaktan diyorum:))ayrica iste yaptir ona ohh miss valla yan gel yat gidermi hic hanim ablamiz..sen onu şutla gidecek yeride coktur emin ol..hic bi yer olmasa bile kocasina desinki evi bosalt cocuklarimla kalacam bu kadar basit..

bu misafir olaylarina da burdan sahit oluyorum.
Akraba degil birsey degil birde sana kalk makarna pisir de yiyelim diyor oyle mi?
Resmen enayi yerine koymus kusura bakma da.
1 aylik misafir bile kabul etmezdim ben esimle ayni evde arkadasimda olsa 1 ay kalamaz.
Kayinvalidem bana kalmaya gelicek cocuk sesi kaldiramaz o sende 1 ayligina gelmistin artik dönebilir misin diye alttan alttan hazirla ve gönder onu

Yok artik gercek mi okuduklarim:oha:
Arkadasim canim cigerim fakat bulundugu sehirde kalma durumum vardi ki cocugum bile yok.
Esi rahatsiz olur kizi zor durumda birakmayim diye gitmedim bile evine:KK12::KK12:
Kaldi ki sizinkisi keyfi olmus biraz. 2 aydir hergun doktora gitmiyor herhalde? Doktor gun verir gider denizli ye ameliyat zamani gelir.
Acik acik konus. Eger ki gorusmeyecekse de gorusmesin hiiccc umrumda degil.
Hatta mumkunse gorusmesin bir daha.
Esiniz de masallah peygamber sabri varmis ki kovmamis.
Bir de olayin farkli boyutu var.
2ay boyunca akrabam olmayan bir insanin evimde ne isi var?
Ya dese ki esi bana yanlis bir davranista bulundu. Ayikla pirincin tasini artik
Pesss sizeee

Hata sende.
Bir başkası için kendi huzurunuzu niye kaçırıyorsunuz!!!
Açık açık konuşun.
"Bir ay kalacağını söylediğin için kabul ettim iki aydır sesin çıkmıyor.Eşimle sorun yaşıyoruz bu yüzden.Artık kendine başka bir yer bul." deyin.
Yoksa evliliğiniz bitme noktasına gelir, değmeyecek insanlar yüzünden.

Arkadas arkadaş olsa gelip evine 1 ay kalmayi teklif etmez
Al karsina konus kocam artik istemiyor
1 ay icin zor ikna ettim 2 ay oldu
Senide benide kapiya koyacak
Amcanlara git artik sen de
En kotu sen olacaksin ama dur demezsen yilin 4 ayini sende gecirecek

Değil arkadaş evimin huzurunu kaçıran kişi annem olsa yol veririm. Ne bu ya. Gönder gitsin. Hayatından çıkar bu kadını, görüşme daha da bence.

Bu nasi bi terbiyesizliktir ya cidden sizin yerinizde olsam guzel bi dille soylemek yerine evimden direk kovardim .

Back
X