- Konu Sahibi mariposita
-
dediğiniz gibi, çok yanlış. Kul hakkı sonuçta. gözün kesmiyorsa girmeyeceksin o işlere.Sonuçta temizlik işi bu.. Paranı alıyorsan hakkıyla yapacaksın.Bir kere temizlikçi tuttum. Kaç yıldır kullanılmayan ve dolayısıyla tozlar artık simsiyah tabaka halinde olan evimizi temizlesin de girip tatilimi geçireyim diye. Kadın birkaç saatte çıktı. Öğlen civarı çıktı gitti. Bir de "hakkını helal et" dedi peşin parasını alırken. Sonra anladım niye helallik istemiş. Baştan savma yapmış geçmiş. Elimi nereye atsam yine simsiyah toz geldi. İşini yarım yamalak yaptığını bilmiş de haram etmeyeyim diye bir de utanmadan helallik istemiş meğer şerefsiz. Afedersiniz, sinirlendim yine.
Sizinki belki yine elinden geleni yapmıştır da sizin istediğiniz gibi olmamıştır. Olabilir. Benimki bilerek yarım yamalak yaptı. Keşke herkes aldığı parayı hakedecek kadar onuruyla çalışsa.
Oruçlu olması ya da başka bir şey onun problemi. Bunları baştan düşünecekler. Yaparım deyip yapmayıp da insanı aptal yerine koymayacaklar, kazıklamayacaklar öyle. Ona göre baştan anlaşacaklar. Parayı alırken iyi.
Şirket temizlikçileri iyiymiş diye duydum. Veya mutlaka tavsiyeyle birini almak lazım. Benim araştırmaya vaktim olmadı, bir tanıdığımızın temizlikçisini aldım. Hay almaz olaydım, ben illa karşılaşacağım o kadınla bir daha. O günü bekliyorum. Ay tepem attı ya.
evıne temızlıkcı cagırdın ve kadın oruclu dıye tabi ki senın sucun yok :=)Cifi ben vermedim ki. Almiş. Durulamayla pek alakası yok sanırım. Mutfak dolapları da tam anlamıyla durulanmamış çünkü.
Evim de çok büyük değil 110 m2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?