Eve geçtin mi diye sormayan erkek? İğrenç bir buluşma

intense27

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
224
312
23
29
Selam arkadaşlar,
Şehir dışından biriyle tanıştım, kendisi 41 yaşında. Antalya’dan İstanbul’a geldi. Ailesi burda yaşıyor zaten. Üç gün arayla iki kez buluştuk, dün buluşmak için sözleşmiştik. Gece 1de uçağım var, beni buluştuktan sonra havaalanına bırakır mısın dedi. Bana git gel 95 km.

Tamam dedim ama gerçekten sinirlendim. O saatte bir kıza beni bırakır mısın demesi çok düşüncesizce geldi (maddi durumu iyi, taksi tutabilirdi). Önce algılayamadım, herhalde beni test etti , böyle bişey yapmaz dedim, ta ki buluşma günü beni evden alır mısın elimde bavul var diyene kadar 😂 Saftirik ben evine de gittim. Buluşmada da akşamın 8i olmuş aç mısın falan hiçbişey yok direkt dandik bir kafede kahve içelim dedi. Valla açım dedim, restorana geçtik, garson da onu bunu ister misiniz diye soruyor. Adam direkt bana sormadan hayır diyor. İçi gitti resmen. E sen adam kullanmayı biliyorsun?

Yolda acaba ben nasıl döneceğim, bizim semt biraz kafamı karıştırıyor gece falan dedim. Navigasyon açar dönersin dedi 😂 hadi canım biz bilmiyorduk mağaradan geldik dedim. Neyse eve rahat döndüm ama endişelendiğimi bildiği halde hiçbir arama mesaj gelmedi eve vardın mı diye.

Hakikaten o kadar saftirik hissediyorum ki kendime ekmek veresim gelmiyor bazen. Hoş biriydi ama inanılmaz sogudum inanılmazzz

daha beteri var. benim yabanci bir kiz arkadasim var, arap ulkelerinden. cok seviyor hep geliyor turkiyeye. bir gelisinde arkadasinin arkadasi yasiti cocuk diyor ki "aa tekrar geleceksen haber ver, ben seni alirim"
kiz da flört etti zannediyor, mutlu oluyor. sonraki gelişinde adam yeni havaalanindan aliyor, sariliyor kiza valizini aliyor, götürüyor taksime.
tam inmek uzereyken adam 50 euro transfer parasi istiyor
😂😂😂
40 km yol. iki metroyla gelebilir (1,5 euro) ya da her yarim saatte bir kalkan havaiste biner 275 lira (7 euro) :)
ama ödemiş şok olup, otele gidinde de aglayip beni aramisti.
simdi gülüyoruz ama böyle çok çakal var . sizinki de seviniyordur iki guzel soz söyledim, taksi parasından kurtuldum diye

ıy cafede ki tavırlari igrenc. keske orda bozsaydiniz. niye hayir diyorsun ben acim yiyecegim merak etme hesap bende diye. Utanirdi belki. Esek kadar adam bir kadina herhangi bir restoranda yemek ismarlamayacaksa date e falan cikmasin. sanki üniversite ögrencisi falan.
erkekler arasında bu artık yükselen bir trend
hesap ödemeyelim, şöforlük yapmayalım, masraf yapmayalım. yani böyle erkek çok var artık.

bu erkek profili var yani hele hele belli bir işi gücü parası varsa daha da bi bu kafalara geliyorlar. bu şekilde kendini paracı kadından koruyor- kendince.

o yüzden "yok artık bunu da yapmaz" dememek lazım, yapar

ilk seferde tavrından hoşlanmadıysan 2. kez görüşmemek ya da işte abartılı bir talebi varsa "yoo ne münasebet yapamam" demek filan gerek, bence yapılabilecek şey bu.

Daha bir kaç defa buluştuğu bir adamı gece saat 1'de havaalanına bırakmak normal bir kadının yapacağı bir hareket değil. Özgünüm adam zaten hiç normal değil ve bir çok defa kendini belli etmiş siz görmek istemişsiniz. Ve nasıl bir yokluktaysanız artık hala boyle bir adamdan düşünceli olmasını bekliyorsunuz?

erkekler arasında bu artık yükselen bir trend
hesap ödemeyelim, şöforlük yapmayalım, masraf yapmayalım. yani böyle erkek çok var artık.

bu erkek profili var yani hele hele belli bir işi gücü parası varsa daha da bi bu kafalara geliyorlar. bu şekilde kendini paracı kadından koruyor- kendince.

o yüzden "yok artık bunu da yapmaz" dememek lazım, yapar

ilk seferde tavrından hoşlanmadıysan 2. kez görüşmemek ya da işte abartılı bir talebi varsa "yoo ne münasebet yapamam" demek filan gerek, bence yapılabilecek şey bu.
Benim kizdigim nokta su aslinda, kadina yemek bile yedirmeme derdinde ama kendini her yere biraktiriyor. Bilmiyorum ya erkekler prenses gibi davranmaya basladi cidden. Yoksa bi alma-verme dengesi olmali. Beni öğrenciyken sevgilim oldugunda ikimizde ögrenciyiz der yari yariya hesap öderdim. Okul bitti görüstügüm olursa o yemek ismarlarsa bende kahve ismarlamayi teklif ederdim. Şimdikiler elini hiç cebe atmama derdinde. Adam 41 yasindaymis bi kadini disari cagiriyorsun, kendini aldiriyorsun evden e bi zahmette yemek ücretini sen öde yani.
-dediklerinize katiliyorum.-

Selam arkadaşlar,
Şehir dışından biriyle tanıştım, kendisi 41 yaşında. Antalya’dan İstanbul’a geldi. Ailesi burda yaşıyor zaten. Üç gün arayla iki kez buluştuk, dün buluşmak için sözleşmiştik. Gece 1de uçağım var, beni buluştuktan sonra havaalanına bırakır mısın dedi. Bana git gel 95 km.

Tamam dedim ama gerçekten sinirlendim. O saatte bir kıza beni bırakır mısın demesi çok düşüncesizce geldi (maddi durumu iyi, taksi tutabilirdi). Önce algılayamadım, herhalde beni test etti , böyle bişey yapmaz dedim, ta ki buluşma günü beni evden alır mısın elimde bavul var diyene kadar 😂 Saftirik ben evine de gittim. Buluşmada da akşamın 8i olmuş aç mısın falan hiçbişey yok direkt dandik bir kafede kahve içelim dedi. Valla açım dedim, restorana geçtik, garson da onu bunu ister misiniz diye soruyor. Adam direkt bana sormadan hayır diyor. İçi gitti resmen. E sen adam kullanmayı biliyorsun?

Yolda acaba ben nasıl döneceğim, bizim semt biraz kafamı karıştırıyor gece falan dedim. Navigasyon açar dönersin dedi 😂 hadi canım biz bilmiyorduk mağaradan geldik dedim. Neyse eve rahat döndüm ama endişelendiğimi bildiği halde hiçbir arama mesaj gelmedi eve vardın mı diye.

Hakikaten o kadar saftirik hissediyorum ki kendime ekmek veresim gelmiyor bazen. Hoş biriydi ama inanılmaz sogudum inanılmazzz
Tek sorun adamın eve vardın mı dememesi mi ? Ailesi İstanbul'da yaşayan adam havalimanına nasıl gidebileceğini ( havaist, marmaray - metro vb ) bilmiyor olabilir mi ?

Neden adama toplu taşımayı tarif edip çekilmediniz kenara ?

Buluşma günü neden adamın evine gittiniz adamı almaya ? Elinde bavul varsa var; taksi de var sonuçta.

İlk buluşmada hiçbir adamı arabayla bir yere götürmem şahsen. Prenses erkeklerle dolu ortalık.
Arabayla alınacak kişi benim, çünkü güvenlik konusunda maalesef dezavantajlı olan benim.
İlk buluşmada da hesabı erkek ödemeli bana göre. Bir yemekle bir kahveyle kimse gold digger olmaz, başlatmasınlar cimriliklerine.
Paragöz kadın istemiyoruz ayağına resmen para yiyen herifler türedi, yemezler güzelim.
Bu arada 41 yaşindaki herifle ne işiniz var? 12 yaş büyük adam sizden hiç olmuş mu?
Bir daha yazarsa patır patır içimi döker rezil edip engeli basardım ben olsam.

Selam arkadaşlar,

Yani siz adam olmuşsunuz o da kadın :D

Back
X