eve geç gelen koca

gamze12kb

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2022
78
80
18
31
merhaba hanımlar, eşiniz haftada birkaç gün eve geç gelse ne yapardınız? ne yapılmalı konuşmakla anlamıyor küsmekle soğuk davranmakla anlamıyor tamam diyor yine yapıyor. 9-10-11 bazen 12 ve 1e doğru. işten erkekler diyor iş konuştuk diyor. en son alışacaksın dedi. onlarda evli çocukları var dedi. beş aylık evliyiz.

Evli değilsiniz. Henüz eşiniz evlendiğinin farkında değil..

Bu sorunu düzeltmeden çocuk yapmayın sadece. Nasıl düzeltebilirsiniz hiç bir fikrimde yok.Alış demiş yani ben yaparım demiş. Yineliyorum sakın çocuk yapmayın. Evde sizle beraber oda kalmasın sonra...

Bir sabah programı sunucusunun dediği gibi (kendisini çok severim) Aliye kibarca bir bay bay (ayrıca bknz Ali Desidero)

Daha beş aylık evliymişsiniz, koşa koşa eve gelmesi lazim. Birlikte plan yapmak, vakit geçirmek varken bekar gibi haftanın üç dört günü gece yarılarına kadar arkadaşlarıyla sokaklarda gezecekti madem, ne diye evlendi ki. Sevgililik döneminde belli etmedi mi kendini?

Sana tavsiyem cocuk olmadan kurtul brnce ondan. 5 aylik evlilikte adam olan kacip kacip esinin yanina gelmeye calisir. Ne derse desin guvenilmezlik kokusu buradan aliniyor.

Sende eve gec git kısasa kısas onu seninle empati yapmaya zorla

Tabiki kabul etmem. Bende 10 aylik evliyim. Kardesiyle bir aksam cikti gece 2de geldi hem kardesinin hem onun burnundan getirdim ve son oldu. Tabiki arkadaslariyla cikabilir bende cikiyorum ama zamani var. Ayda 1 mesela oda gece 11i gecmez.

Nişanlıyken kaçta geliyordu eve?

Doğru söylüyor benim kocamı da çok arar arkadaşları amcaoğluları akrabaları vs.Hep derim bunların karıları bunları hepten salmış diye. Bekarlar da var tabi.Bir tek sen sorun çıkarıyorsun der bana.Külkedisi gibi 12 yi geçmeden eve gel diyorum azıcık geçsin kapıyı kitlerim korkuyorum ben diyorum. Biraz totosu üşüsün. Tabi aranızdaki iletişime bağlı birazda anlayışlı olmalı. Her erkek aynı değil dolayısıyla yatırım tavsiyesi değildir.

Sende eve gec git kısasa kısas onu seninle empati

Yeni evlisiniz bu süreçte yanınızda olmayı daha çok istemesi gerekirdi bence. Eşiniz ne iş yapıyor? Haftada birkaç gün geç saatlere kadar ne iş konuşması bu? Alisacaksin diyor bir de. Yani ben sen sana sen sus diye tamam diyorum ama istediğim saatte eve gelirim demiş oluyor.

Benim eşim evliliğimin 4. Yılında başladı geç gelmeye şu anda 9 yıllık evliyim çocuğa rağmen geç geliyor eve.. iş arkadaş çalışıyorum bahane çok ama DÜZELMİYOR DUZELMİYECEKK. bak 9 yıl diyorum. Yanlız yaşayan evliyim ben..

Eşim bazen arkadaşlarıyla buluşur kaçta geleceğini sormam bile. Haftada bir benim için ok ama 3-4 çok fazla. Haftada 3-4 beni gezmeye götür derdim ben olsam. Bakalım ne diyecek.

Bunun üst leveli daha en başta böyle ise, evli ama evin içinde yapayalnız bir kadın olarak ömür çürütmek olacak. Sakın çocuk yapma.
Akıllanmıyor ise eve temizlikçi ve onun s*ks için canı istediğinde kullanacağı bir obje olarak gelmedin. İstemiyorsa başka köle alsın paşam. Yol ver gitsin. Düzeltemezsin böyle zihniyeti olan insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…