evden kovsa da sevgilime gitsem

• Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi
G

gelecekkorkusu

Ziyaretçi
birinden duydum, adam evli ama bi de sevgilisi var...arkadasina demis ki bizimki evden kovsa da sevgilime gitsem...hatta bikere tatilde biyere gidilecekmis, ben gelmiyim siz gidin demis karisina, 4-5 gun bayram edecektik, gitmedi inat etti demis...

bu nedir boyle sok oldum yaaa

allah ıslah etsin onun gibileri

bu tipleri asmak lazım.şahsi fikrim bu

yok artık yaaaa.iğrenç bööyle tipler.kesinlikle asmak lazım

ne yazıkki böyle adi insanlar var hayatta..Ben de bugün benzer bişi duydum..Burdan adamın biri 20 km yakınlıktaki ilçeden ev satın almış..O evi neden satın aldığı da malum işte..Adam evli boyunca da kızı var..

bu olaylar o kadar çok oluyorki bide bazıları imam nikahı yapıyor üstüne üstük

evli olup bu ahlaksizliklari yapan adamida,evli adamlari ayartan kadinlarida allah nasil bilirse oyle yapsin,o kadar cogaldiki bu tur seyler,allah herkesin yuvasini korusun bu turden yaratiklardan...

Be hayvan herif o kadar biktiysan karindan bosan ayril.Hem kendin daha beter serefsizlesme hemde karinin gururu daha fazla yerlerde surunmesin.

Derdi ne bu pisligin anlamadim valla.Ama asmican boylelerini direk baltayla kokunden halledicenki yaptigina yakisir bir sekilde gebersin.Adi herif ne olucak.Kötü KazenKötü KazenKötü Kazen:eek:klava::eek:klava:kafamçokkarıştı:mymeka:

Allah insanı kötülük olan kişilerden korusun..
Sadece aldatılmaya maruz kalmak değildir hayattaki kötü şey..
tatlicadiarzu

ayy ne kadar irenç bi durum ya. . .nefret ediorum böylece erkeklerden

:kahve:asmıyacaksın baglayıp süründürüceksın bir arabaya bağlayıp............sonra asarız........:kızgın:

Vayy be ne işkenceciler varmış aramızda :roflol::roflol:
Afferin kızlarrrrrrrrrrr :roflol:

birinden duydum, adam evli ama bi de sevgilisi var...arkadasina demis ki bizimki evden kovsa da sevgilime gitsem...hatta bikere tatilde biyere gidilecekmis, ben gelmiyim siz gidin demis karisina, 4-5 gun bayram edecektik, gitmedi inat etti demis...

bu nedir boyle sok oldum yaaa

Daha önce de aynı şeyi yazmıştım size..
Bence en yakın zamanda çevrenizi değiştirin..:sm_confused:
O kadar kötü örneklerin olduğu bir arkadaş grubunuz var ki bu da sizi ister istemez umutsuzluğa,kararsızlığa düşürüyor.:çok üzgünüm:
Daha eğlenceli,çalışmaktan,yaşamaktan,eşinden dostundan memnun olan kişilerle görüşün bence.

Daha önce de aynı şeyi yazmıştım size..
Bence en yakın zamanda çevrenizi değiştirin..:sm_confused:
O kadar kötü örneklerin olduğu bir arkadaş grubunuz var ki bu da sizi ister istemez umutsuzluğa,kararsızlığa düşürüyor.:çok üzgünüm:
Daha eğlenceli,çalışmaktan,yaşamaktan,eşinden dostundan memnun olan kişilerle görüşün bence.

ARKADASİM DEGİL SADECE DUYDUM

ARKADASİM DEGİL SADECE DUYDUM

Fark etmez ki bence..
Size söyleyen kişi başkalarının özel hayatı ile ilgili kötü olayları anlatıyor..
Hem dedikodu hem de bu kadar olumsuz paylaşıma,sohbete ne gerek var ki?
Ben sizin yerinizde olsam birileri bana bu tarz konular anlatmak için yeltense,"Lütfen dinlemek istemiyorum,beni ilgilendirmez" derim.:sm_confused:
Tabii yine sizin hayatınız yargılamak,eleştirmek bana düşmez. Ben genelde bu konulardan çok etkilendiğim,üzüldüğüm için farklı konularda sohbet etmeyi sevdiğim için kendimi örnek verdim sadece..fisfisfis

Bu konuya neden bukadar sasirip tepki verdiniz anlamadim,
aldatan adam ne yapcaktiki baska:))))
hayret size yani ha, aldatiyormu, aldatiyor eee tabi sevgilsiyle zaman gecirmek isteyecek.
Haa nedenmi bosanmiyor?? Kimbilir belki esi istemiyor bosanmayi???

kızlar bu tur olayları gore duya alısıcaz normal gelıcek dıye korkuyorum ınanın o kadar cokkı bu tur olaylar tesaduf eserı hıc ummadıgımız bırının bıle bunları yaptıgını goruyoruz kıme guvenebılır sın kı bu durumda

Kimseye güvenmiceksin, sag gözünden sol gözüne bile güvenmiceksinnnnn, ne kötü bir zamanda yasiyoruz degilmi?

hiç şaşırmadım valla canım...böylelerinden
çok mevcut yeryüzünde..

X