evden kovsa da sevgilime gitsem

• Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi
erkek milleti değilmi işte hepside aynı.o yüzden hiç şaşırmıyorum böyle haberler duyunca.ALLAH eşine sabır versin..

Terkedecek cesareti yok ama sevgili bulacak var.Bırak karını dediğinde kendince vicdan yapıp o beni bıraksın derler bunlar.Karısı yeni birisiyle olsun da istemezler.İnsan müsveddeleri.

malesefkii böyle yüz karalarıda var diyecek kelime bulamıyorum YAZIK eşine varsa çocuklarına nedene bilirkii yani allah islah etsin

hasta ruhlu insan tipi.... git sevgiline seni tutan ne madem. riyakar,ikiyüzlü insanlardan nefret ederim. mert bile olamıyor böyleleri.

boşansın rahat rahat gider sevgilisine pis adam.......................

Allah korusun böyle şeyleri ve böyle insanlardan bizi
ikiyüzlülük yapma istemiyosan niye oynuyosun ki ! !

Allah korusun böyle şeyleri ve böyle insanlardan bizi
ikiyüzlülük yapma istemiyosan niye oynuyosun ki ! !

boyle pıslıklerı evden dısarı atacaksın ama asla boşanmıycksın kı kımse yanasmasın cıddı olamayacagını anlasın oda kopek gıbı kapı kapı gezıp donup dolassın ama asla rahat kalmasın özgur kalamasn mutlu rahat hayata kavusmasın ve bılımum yerlerınden hacamatedeceksınkı asla unutamasn

bana biri böyle davransa anlardım zaten beni istemediğini.ama ben nasıl acı çektimse onu mutlu edecek şeyleri yapmayarak ona da acı çektirirdim.sonuna kadar.canım,cicimli konuşur,onu ne kadar sevdiğimi söyle,onsuz yaşayamayacağımdan felan bahsederdim.o zaman kahrolurdu eminim

allah bunların topunun b.... versin.. bunları ıssız bir adya atacan ..bakalım kadınsız orda ne yapacakalar...evcilleşmemiş hayvanlar...

aldatmak o kadar normal bişeymiş gibi ki artık. ee tv lerde saolsun mankenlerimiz artislerimiz den görüyoruz sürekli lanse ediliyor bize ve normal bişeymiş gibi kabul görmeye başlandı aldatmak. tatlicadiarzu:mymeka::dilcikar:

bosanmaz da böyleleri , öyle takılır

bır normal erkek bir arkadasım bana dedı kı bnm hayatım hep boyledır, bır sabit bırı olur ve yanında hep degıskenler olur hep bı sabıt sevgılım olur dedı terbıyesız pisslik.

bisuru kufur sallamak istedim bu lafa karsilik ama banlanmak istemiyorum
allahın belasi ya

şeyi kökünden kopasıca
böylelerini yüzünden kendi cinslerimizden nefret eder olacağız

önceki gün durakta beklerken rastladım bende. adam yeni evlenmiş afedersiniz, yanındaki arkadaşına olup bitenleri anlatıyordu :eek:

onlarla benden başka kimse de yoktu durakta, ilk gelen otobüse bindim dinlememek için. boğmak istiyorum böyle insanları.

X