Evden istemeyerek ayrıldım ve herşeyi özlüyorum

Merifettah ,
Hala eşim iyiydi ailesinden oldu diyorsun,bu yanlış düşünceden kurtul.
İyi günde kötü günde diye söz veren ailesi değil eşiniz, verdiği sözü tutamayan eşiniz, annesi dünürünü arayıp al götür kızını derken hop ne oluyor o benim karım kimse kimseyi gonderemez demeyen eşin, hele senin evinden yuvadan seni kovarlarken bunu engellemeyen gene eşin.

Özünde iyi Bi insan olduğunu düşünüyorum, bu kadar aileci olmasa herşey güzel olabilirdi diye düşünüyorum

Eşinizi tanımıyorum, dediğin gibidir ama şunu anlamalı;
eşin artık evli, ailesi varsa sende varsın.
Yani şuan eşinin ailesi varsa oda sensin.
Bence o bunu anlayamamış daha.

Özünde iyi Bi insan olduğunu düşünüyorum, bu kadar aileci olmasa herşey güzel olabilirdi diye düşünüyorum

Böyle bir insan özünde iyi insan olsa nolur o iyiliği sana göstermedikten sonra gözünü seveyim arkadaşım, kendine gel. Adam seni ezdirmiş, özür bile dilememiş, sen adam yerine bahane üretiyorsun.
Bu düşünce sana zarar verir, yapma bunu.

Size sahip çıkmayan pasif bir kocanın nesini özluyorsunuz.. üzülmeniz normal zamanla toparlarsiniz

Canim bak öncelikle eşini artık kesinlikle takip etme sosyal medyadan bu sana zarar verir.Su an ailesinin de doldurusu ile saçmaliyor.yazdıklarından ne kadar düşünceli ne kadar duygusal bir hanfendi oldugun anlaşılıyor.ama o ve ailesi gerçekten çok kötü.burda yorum yapan arkadaşların hepsi o kadar güzel yorum yapmış ki.sana destek olmak icin burda varız.

Gerçekten size çok teşekkür ederim, bugün işe geldim arkadaşlarıma sizden bahsettim, bana çok iyi geldiler gece boyu destekleri diye mesajlarınıza bile okuttum, çok teşekkür ederim, sayenizde bu kadar güç buldum

Bu kadar cok bağımlı gibi davranma.seni onlar göndermişler esin seni istese dahi şartlarını kabul ettirmeden dönme.anliyorum yuva yikmak kolay degil ama esin aile oldugunuzu benimseyememis.böyle adamla evlilik cok zor

yeni düzen kurmaya cesaretin olmayınca eskiyle kendini avutuyosun. Tamam bir insan evini özler ama adamlar seni kendi evine sığdırmamış farkındamısın? Silkelen istenmeyen yerde sen de olma! Adam koca gibi koca olsa bunlar başına gelirmiydi? Koca değil 5 yaşında bebek! Bir an evvel duygusallığı bırak ve dik dur. Yoksa daha kendi evinden çok kovulursun. Ne yani dönüp yapmadığın şeyler için özür mü dileyeceksin sırf orayı özledin diye. Senin bir kocan falan yok bunu anlaman lazım.

Niye sorunu kendinizde arıyorsunuz?
Boyle biri olmayadabilirdiniz.
Kariyeriniz olmayabilir yada ortalama guzellikte biri olabilirdiniz.
Yine de esinizin ailesine kul köle olma zorunluluğunuz olmazdi.

Abiniz hakli.
3-5 bilezige kendinizi yormayin.
Ne guzel aileniz yaninizda..
Siz de Sizi mal yerine koyup, babaniza gel al bunu diyen insanlardan kurtarin kendinizi.
Esiniz adam olsaydi da Ailesini bilip, esini ezdirmeseydi.
Size saygi duysaydı.
Insan, birey yerine koysaydı.

Çok sert Bi giriş olmuş bu, ben de bunların farkındayım sadece destek ve bu psikolojiden kurtulmak istiyorum, hazmedememek nasıl bişey bilir misin
Sana yaşattıklarından dolayı çok üzüldüm ama eşinin kızkardeşleri var, etme bulma dünyası bu bugün sanaysa yapılan bu haksızlık aynısı kızkardeşleri yaşayacaktır,

Canim benim her zaman destek oluruz özelden de yazabilirsin bana.seninle aynı şeyleri yaşadığım için seni çok daha iyi anlayıp destek verebiliyorum.

Malesef evlilik birliği oluşmamış evde yaşanan tartışmaların hepsi aileye anlatılmaz herkes durması gereken yeri bilmeli gelin kızınızı alın ne demek evlilik bitmişse şayet 2 kişi oturur anlaşır evli evine köylü köyüne der ayrılınır gelin kızınızı alın ay nasıl sinir oldum burdan lütfen hele çocuğunuz yoksa şuan sevinçten uçmalısınız böyle insanlardan kurtulduğunuz için

Özlediğiniz tek şey muhtemelen evinizdeki rahatlığınz vs vs.. Onun haricinde belli ki eşiniz sizi gözden çıkarmış peşinizde bile düşme zahmetinde bulunmamış bu ilgisizligi değer görmemeyi mi özluyorsunuz..Bırakın inceldigi yerden kopsun. Sevgiler...

Bu yazdıklarınızı da konunuza ekleyebilirsiniz, yorum yaparken bunu da göz önünde bulundurmak için. Çünkü ilk okuduğumda eşinizin ailesi gelin kızınızı alın deyince ailenin seni aldığını sandım. Ama ondan sonrada bazı gelişmeler olmuş ve en son evi sen terk etmişsin.

Eşin büyük ihtimalle senin pişman olup geri dönmen için burnun sürtsün diye bekliyor. Kendin gittiğin için seni aramıyor, taviz verme derim. Gitmen için eşin ve ailesi elinden geleni yapmış zaten. Sonunda sen gidince de sen terk ettin olmuş. Ciddi olduğunu anlarsa geri adım atabilir ama bu kadar ailesine bağımlı bir adamla mutlu olman zor. O yüzden beklemede kal , sen boşanma davasını açarsan işin ciddiyetini anlayıp sana gelebilir . Ama artık ona güvenmen zor.

Naıl ekleme yapılır bilmiyorum ki

Babam da böyle söylüyor, bugün senin bayramın olmalı mutlu olmalısın, diyoen

Sen ne yaptın? Bosandin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…