- 26 Mayıs 2019
- 1.497
- 3.882
- 53
- Konu Sahibi Merifettah
-
İlk başlarda biraz horozlandılarda annenden de sendende tazminat isterim deyince paşa paşa kabul ettiler.Hadi gözün aydın. Cirkeflik falan yaptı mı süreç içinde?
Konuyu düzenle diye secenek var galiba, o şekilde ekleme yapabilirsin. Konu silmek yasak ama güncelleme yapılabiliyor diye biliyorum .Naıl ekleme yapılır bilmiyorum ki
Kendini çok yipratiyorsun ne Kutlarsa kutladılar ya şu adami ve eski komsularini engelle yada instagramini kapat.onlarin seviyesi belliymis hiç yoktan yere yuva yıkılıyor ama sen hariç kimsenin umrunda değil.Ne olur kendine bu eziyeti yapma bi Silkelen artık.Az önce gördüm instagram da, arkamdan ağlayan komşularım, bu akşam eşimde çağırıp karantinada kıtlayamadıkları doğum günlerini, toplu bir parti yaparak kutluyorlar, eşimde orda herkesin 32 diş resim paylaşmışlar, daha ben evden ayrılalı 1 hafta olmadı, gerçekten boşa üzülüyor muşum
Huzursuz bir evlilikte mutlu olabilme ihtimaliniz yok, bu adamla mutlu olamayacaginiza göre de; eşinizi özlemeniz imkansız. Siz şuan eşinizden ayrıldığınıza değil, hayallerinizin yıkılmasına ve emeklerinizin boşa gitmesine üzülüyorsunuz. Üzülmeniz de çok normal. Geçici bir süreç. Kafanızı meşgul edecek birseyler bulun. Sosyal medyadan kesinlikle takip etmeyin. Pişman olup özür bile dilese SAKIN affetmeyin. Bu insanlardan kurtulduğunuz için de şükredin. Bir ömür nasıl dayanacaktiniz bu sacmaliklara? Sizin gerçek eşiniz; eşinizin ailesiymis. Onlarla evli kalmayi gerçekten istermiydiniz? Düşündükçe; bunu sorun kendinize..Az önce gördüm instagram da, arkamdan ağlayan komşularım, bu akşam eşimde çağırıp karantinada kıtlayamadıkları doğum günlerini, toplu bir parti yaparak kutluyorlar, eşimde orda herkesin 32 diş resim paylaşmışlar, daha ben evden ayrılalı 1 hafta olmadı, gerçekten boşa üzülüyor muşum
Evet haklısınız, sosyal medyadan takip etmiyorum onu, komşularımında böyle bişey yapmasını beklemiyordum, ne yaşadıklarımı en iyi onlar biliyordu, bu çok üzdü beni, gözüme sokarcasına yapmalarına gerek yoktu, insanlar nasıl bu kadar kötü olabildiler anlamıyorum, çok üzüldüm,Huzursuz bir evlilikte mutlu olabilme ihtimaliniz yok, bu adamla mutlu olamayacaginiza göre de; eşinizi özlemeniz imkansız. Siz şuan eşinizden ayrıldığınıza değil, hayallerinizin yıkılmasına ve emeklerinizin boşa gitmesine üzülüyorsunuz. Üzülmeniz de çok normal. Geçici bir süreç. Kafanızı meşgul edecek birseyler bulun. Sosyal medyadan kesinlikle takip etmeyin. Pişman olup özür bile dilese SAKIN affetmeyin. Bu insanlardan kurtulduğunuz için de şükredin. Bir ömür nasıl dayanacaktiniz bu sacmaliklara? Sizin gerçek eşiniz; eşinizin ailesiymis. Onlarla evli kalmayi gerçekten istermiydiniz? Düşündükçe; bunu sorun kendinize..
Böyle devam ederseniz çok daha fazla uzulursunuz. Size bu şekilde davranan insanlari derhal unutmalisiniz. Bunun yolu da onlardan haber getirecek yada sosyal medyanizda görmenize neden olacak herkesi silmek. Silmek olmaz derseniz de; kapatın! instagram facebook ve bütün iletişim yollarını. Komşularıniz, ortak arkadaşlarınız vs ile onlar ile ilgili ufacık bir bilgiye rastlamaniz yasadiklariniz unutmanizi engeller. Gerekirse yeni sosyal medya hesabi acin kendinize. Onlarla bağlantılı hickimseyi de eklemeyin. Kendinize iyileşmenize odaklanın.Evet haklısınız, sosyal medyadan takip etmiyorum onu, komşularımında böyle bişey yapmasını beklemiyordum, ne yaşadıklarımı en iyi onlar biliyordu, bu çok üzdü beni, gözüme sokarcasına yapmalarına gerek yoktu, insanlar nasıl bu kadar kötü olabildiler anlamıyorum, çok üzüldüm,
Evet doğru diyorsunuz, bende insanların bu kadar kısa zamanda böyle bişey yapacaklarını düşünmüyordum, benim için üzülen insanlardı, şaşırdım ve üzüldüm sadeceBöyle devam ederseniz çok daha fazla uzulursunuz. Size bu şekilde davranan insanlari derhal unutmalisiniz. Bunun yolu da onlardan haber getirecek yada sosyal medyanizda görmenize neden olacak herkesi silmek. Silmek olmaz derseniz de; kapatın! instagram facebook ve bütün iletişim yollarını. Komşularıniz, ortak arkadaşlarınız vs ile onlar ile ilgili ufacık bir bilgiye rastlamaniz yasadiklariniz unutmanizi engeller. Gerekirse yeni sosyal medya hesabi acin kendinize. Onlarla bağlantılı hickimseyi de eklemeyin. Kendinize iyileşmenize odaklanın.
Rahatlıkla geri getirdikleri için rahatlıkla da gözden çıkarmışlar geçmiş olsun devamı gelirMerhaba, nasıl başlayacağımı bilemiyorum, ama sayfanızda konularınsürekli okuyorum ve birbirinize destek olmanız benim hoşuma gitti, bana destek olun ve yardım edin, 14 aylık evliyim eşim ile yaklaşık 4 senelik Bi geçmişimiz var eşim benden 6 yaş küçük ama ben küçük durduğum için görüntü olarak hiç sorun yaşamadık, ben evin tek kızıyım o da tek oğlu, eşim aslen Doğulu ve onlarda hep iç içe olmak var ve ben yapısal olarak mesafeli biriyim ama eşimin ailesine geldiklerinde hep hürmet saygı gösterdim, eşimin ailesi benden hep fazlasını bekledi bunu da sürekli eşime söylediler, eşimde gelip hep bana sen ailemi sevmiyorsun istemiyorsun ailemi küçük görüyorsun dedi, öyle bişey yoktu ama sürekli bana bu baskıyı yapınca psikolojik olarak geri çekildim, tartışmalarımız başladı, görümce sürekli eşimi aramaları sürekli yanımda seni çok özledim çok seviyorum mesajları atmaları, fesat a hareketleri beni kızdırıyordu, eşim her tartışmamızı gidip ailesine anlatıyordu, bir gün sonrası ya annesi ya babası ya ablası beni arayıp yada eve gelip sen neden böyle diyorsun diyorlardı, hep beni yargılıyorlar, eşime yalvardım anlatma dedim anlattı, ben aileme hiç bir şey anlatmıyorum, sonra onlar ailemi aradı gelin kızınızı alın diye, nitekim babam da gelip beni aldı, çok özlüyorum çok mutsuzum, arada daha yaşanan söylenen çok şey var, uzun olur diye yazamıyorum, yardım edin destek olun akıl verin, 1 hafta oldu ve hiç ses seda yok,
Şimdi şöyle ilk bu olay olduğunda ailemi aradıklarında eşimi covid den yatırdılar, bende eşi temaslı diye 14 gün ev karantina sı verildi, evde olmadığım süre için cezai işlem uygulayacaklarını söylediler, o sıra işteydim eve gittim, 2 saat sonra bir polis bir sağlık çalışanı gelip benden imza aldılar, hergün kontrol edicez dediler, evde o sıra kalmak zorundaydım, babam da mecbur olduğu için bişey diyemedi ama 14. Gün burda olacaksın dedi, daha sonra eşim hastanede düşündüm hatalarımı gördüm dedi beni ikna etti, bende babamı ettim ama eşimi silmişti asla onu ve ailesini görmek istemiyorum dedi, 1 ay geçti geçmedi, aynı sorunlar başladı, eşimle tartıştık tekrar, dedim git o zaman aç boşanma davası, ama ben sana hiç bir şey vermem dedi, bu konuşmalar dönünce, bende artık dayanamadım o işteyken babamı aradım gel beni al dedim ve ben çıktım,
Teşekkür ederim, o kadar olay değil, şuan arasam 2 söz söylesem zaten geri dönerim, ben burda buraya yazmamı amaçlı, olan biten yok, kwndimi suçlu hissediyorlar, bu süreçte destek olması amaçıyla, ve içimi dökmek için yazdım, kolay lokma demek istemişsiniz bana, amaçım kolay olmak değil, yuvam emeklerim boşa gitmesindi, bu yüzden Di bazı şeyleri konduramadıklarım, onun bana söylediklerini yaptıklarını ben ona yakıştıramadığım içindi mücadelem,Rahatlıkla geri getirdikleri için rahatlıkla da gözden çıkarmışlar geçmiş olsun devamı gelir
Senı çok iyi anlıyorum hayır kolay lokma asla değiliz.. Hiç kimse kendini vazgeçilmez veya son şans olarak dayatamaz bize. Ben de o tür duygusal zaaflardan çok çektim de o yuzden. İki kere sizin evden gitmenize göz yuman birisine 3. Şansı verırken çok zorlayın kolay olmasın o kadar siizn sevgınizi ve duygularınızı kullanmasına asla izin vermeyin güçlü olun.Teşekkür ederim, o kadar olay değil, şuan arasam 2 söz söylesem zaten geri dönerim, ben burda buraya yazmamı amaçlı, olan biten yok, kwndimi suçlu hissediyorlar, bu süreçte destek olması amaçıyla, ve içimi dökmek için yazdım, kolay lokma demek istemişsiniz bana, amaçım kolay olmak değil, yuvam emeklerim boşa gitmesindi, bu yüzden Di bazı şeyleri konduramadıklarım, onun bana söylediklerini yaptıklarını ben ona yakıştıramadığım içindi mücadelem,
Bazı şeyleri yaşayarak daha iyi idrak ediyoruz, ben artık bazı şeylerden emin oldum, üzücüydü evet ama bunların gördüğüm yaşadığım iyi oldu,Senı çok iyi anlıyorum hayır kolay lokma asla değiliz.. Hiç kimse kendini vazgeçilmez veya son şans olarak dayatamaz bize. Ben de o tür duygusal zaaflardan çok çektim de o yuzden. İki kere sizin evden gitmenize göz yuman birisine 3. Şansı verırken çok zorlayın kolay olmasın o kadar siizn sevgınizi ve duygularınızı kullanmasına asla izin vermeyin güçlü olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?