Evden istemeyerek ayrıldım ve herşeyi özlüyorum

Evet doğru diyorsunuz, çok yeni olduğu için belki kabullenememek belki özlem, geri dönmeyi düşünmedim, ne yapmam gerektiği ide bilmiyorum, sadece destek istiyorum

Bir yerde yazmışsın kv min evinde oturuyorum diye, temizlik yaparak almış evi doğru okuduysam.
İlk önce oradan taşınarak arana mesafe koyabilirsin.
Böylelikle her seferinde benim evim diye kafana kalkamaz.
Ayrıca ister doğulu, ister batılı olsun.
Kimsenin kimseye zulüm yapma hakkı yoktur.
Ezdirme kendini açık açık konuş.
Şuan zaten ipler kopmuş daha ne kaybedebilirsin ki?

Siz o babanın elini öpüp sarılın, o abiye de yılın abisi ödülü alın. Ne mutlu size dağ gibi arkanizdalar. Bence kurtulmussunuz. Önünüze bakın o adamdan koca olmaz.

Sorun sizin eksik yetersiz olmanız değil ki.
Bu yapıda ailelerin beklentisi bize hizmetçi olsun gel diyelim gelsin git diyelim gitsin, konuşmasın, cevap vermesin vs gözü açık olmasın saygıda kusur etmesin vs böyle uzayıp gidiyor. Velhasıl kontrol edip yönetmesi kolay gelin isterler, çok azdır çocuğum sevsin mutlu olsun beklentisi.
Ben yaşım 35 daha oğlunun mutluluğunu isteyeni görmedim, konuşurken oglum mutlu olsun derler ama iş icraate gelince eşiyle arası iyi sıcak olmasin diye herşeyi yapıyorlar, oğulları ne kadar evinde mutlu huzurlu o kadar aileden ayrışıp uzaklaşıyor haliyle gelin oglumuzu bizden uzaklaştırıyor diye bastırıyorlar gelinin boğazına.
Siz bunu kabul edin o aile sizi istemiyor ve eşiniz de kendi olgunluğunu tamamlamadığı için eşine evine sahip çıkamayacak bir kapasiteye sahip, bunda yaşı da etken .
Kendinize yeni bir hayat ve yol çizin ve bu evliliği tamamen kapatın

Aynı evde oturmuyoruz aynı sitede onların aldığı evde, ben eşime dedim taşınalım hem benim işime daha yakın olur hem kendi sorumluluğumuzu biliriz dedim, ben annemi bırakamam burda dedi kabul etmedi

Aynı evde oturmuyoruz aynı sitede onların aldığı evde, ben eşime dedim taşınalım hem benim işime daha yakın olur hem kendi sorumluluğumuzu biliriz dedim, ben annemi bırakamam burda dedi kabul etmedi

Yok aynı evde oturmadığınızı biliyorum ama yine de oturduğun ev kv nin evi ve bunu sana dile getirmiş.
Ondan dedim uzağa git kafan daha rahat olur.
Eşin de annesinden ayrılmayacaksa neden evlenmiş o zaman?

Yok aynı evde oturmadığınızı biliyorum ama yine de oturduğun ev kv nin evi ve bunu sana dile getirmiş.
Ondan dedim uzağa git kafan daha rahat olur.
Eşin de annesinden ayrılmayacaksa neden evlenmiş o zaman?
Aynısını bende söyledim, madem bu kadar ayrılamıyordun neden evlendin neden bana bunu yaptın, sen hangi kızın kadının annesine bu kadar bağlı bir erkeğe aşık kalabileceği düşünüyorsun dedim, annesini seven erkek karsında sever evine bağlı olur dedi, senin yerin farklı annemin farklı, ama annem Bi yana dünya Bi yana derdi hep

Üzgünüm ama dediği ne kadar doğru çıkmış.
Annesinin peşinden gitmiş

Eski sevgiliyim doguluydu, benden 5 yas kucuktu, aileler dediki; sizin bu isiniz olmaz, simdi askla sevgiyle goremiosunuz. Neyse ayrildik da suan galiba gordum ayrilmasak neler olurmus.

Muhtemelen ailesinin dolduruşuna geliyor.

Huzur ve saygı dolu bir ortamınız yokmuş zaten. Özlemeyin bence. Aileniz de sizin yanınızda olacak insanlar belli ki. Geç kalmadan yeniden bir hayat kurun kendinize.

Ailesine sorsan biz bu evliliğin bitmesini istemiyoruz, biz bu kızı çok seviyoruz diyorlarmış herkese

Sen herkesi boş ver kendin bir karar ver.
Adamı istiyor musun, istemiyor musun?
Şuan en önemlisi bu.
Ağzı olan konuşur, boş ver herkesi.

Az cok tum mesajlarinizi okudum ve nerdeyse ayni sey benim basimada geldi ben yurt disindayim ve eski esimi buraya getirdim getirmeden oncede tabi sudu bozukdu ama neyse dedim evliyiz belki olur geldik ama seninki gibi ne olur biterse hepsini ailesine yetisdirdi bakdimo yetisdiriyo bende yetisdirdim soledim herseyi benim ailem az daha sabir dedi bekle bekledim ama buraya gelme sebebi evlilik deil oara kazanmakdi kendiside agziyla soledi bn buraya ev duzmeye deilde para kazanmaya gelfim diye bana hep ikinci el esya aldirmaya calisiyodu ve ilk kazandigi parayi ailesine yolluyodu ama bende onun gibi oldum koymadim yollatmadim ailemde arkamda durdular ve en cok ablasi yanimizdaydi fransada ona giderdi bir agiz alr hemen bana gelir catardi ve bu boyle 1 yil surdu en cok fazlasina dayanamadim ben kendim babamin evine gittimki babam direk benim eve geliyosun dedi sonrasinda kapima cok geldi mesajlar atti ama 1 kere bittiyse bitmisdir bacim sende cok emin ol kendinden ve bir kere bitir suanda sorarsaniz eyer inanin ikinci baharimi yasiyorum baska birisiyle evlendim keske diyorum ilk basda bu kisiyle evlenseydim

Eşiniz bir evliliğin sorumluluğunu alacak kadar olgunlaşamamış, hala kendisini annesinin 8 yaşındaki oğlu sanıyor sanırım, ailesi deseniz ayrı bir dünya , bence şimdi geri dönüp sorunu çözmüş gibi görünseniz bile kısa süre sonra aynı sıkıntılar tekrar yaşanır. Biraz daha sabredip duygularınız yerine mantığınızla bir karar almaya çalışın derim

Eşinin sülalesi cahil, kinci, yuva yıkıcı sen halen kocamda kocam diyorsun, kültür farkı var eşin gözünün yaşına bakmamış ailesini seçmiş seni satmış kızım sen halen bunu idrak edememişsin eşinin gözünde hiç bir değerin olmamış o kararını senden yana vermemiş bu adamı direk boşayıp arızalı sülaleden kurtulup önüne bakacaksın ağlayıp zırlamıyacaksın

Çok sert Bi giriş olmuş bu, ben de bunların farkındayım sadece destek ve bu psikolojiden kurtulmak istiyorum, hazmedememek nasıl bişey bilir misin

Ailesine sorsan biz bu evliliğin bitmesini istemiyoruz, biz bu kızı çok seviyoruz diyorlarmış herkese
Bu her zaman oyundur aman iyi gorunelim el bizden bilmesin, bu size açık kapı olarak görünmesin amaç, bak biz iyi insanlariiz sorun bizden değil.
Bir kayınvalide gördü gözlerim gelin düşük yapmış doğumhane ye alinirken ah kızım diye ağlıyordu hemşire Dr larin yanında hastanede ki bu kayınvalide aradan zaman geçti çocuğu oldu kucağında bebwgu ölmedin gitti Allah seni kanser etse de senden kurtulsam seni hiç istemedim dedi ve evden kovdu ki kadının kocası da yanındaydı ve ağzını açmadı.
Onlar hiçbir zaman kötü yüzünü dışa göstermezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…