- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.329
- 298
- Konu Sahibi Merifettah
-
Evet doğru diyorsunuz, çok yeni olduğu için belki kabullenememek belki özlem, geri dönmeyi düşünmedim, ne yapmam gerektiği ide bilmiyorum, sadece destek istiyorum
Sizlere nasıl teşekkür etsem az gelir, kendimi çok yalnız hissediyordum, ailemin evine gelmek çok üzdü, abim ve babamın durumu çok iyi Allaha şükür, sana ev tutalım eşya bak, yerleştir kendi hayatını yaşa diyorlar, ama ben hala bir tarafım bişey bekliyor gibi, kendimi de suçluyorum, bana karşı iyiydi ama ailesi arada dengeyi kurmadı, en son annesi eşinin sana iyi davranmasını istiyorsan bizimle iyi olacaksın dedi, hiç ezdirmedim kendimi, saygı çerçevesinde cevabımı verdim, o zaman hiç sevmesin dedim, o yokken tüm eşyalarımı kıyafet olarak topladım çıktım, düğünde takılan bileziklerimi de almış saklamış, vermem diyor, abim boşver biz 20 30 bin liralık insanlar değiliz, aç anlaşmalı boşanma 1-2 ayda bitir, 1-2 sene mahkemelerde uğraşma diyor, ama yüreğim çok tuhaf... Ve önemli bişey, 14 aydır korunmuyorduk hamile kalamadım, şimdi 2 gün geçikti buda çok canımı sıkıyor, bu sürede böyle bişey olmamalıydı
Sorun sizin eksik yetersiz olmanız değil ki.Çok haklısınız bir başkası bana anlatsa bende böyle söylerim, ama neden bu kadar üzülüyorum ve özlüyorum, yapılanları kabul edemiyorum, çok güzel bir işim var bakımlı biriyim çirkin değilim, her girdiğim ortamda sevilirim, saygın bir ailem var, bunu kabullenemiyorum, zoruma gidiyor
Aynı evde oturmuyoruz aynı sitede onların aldığı evde, ben eşime dedim taşınalım hem benim işime daha yakın olur hem kendi sorumluluğumuzu biliriz dedim, ben annemi bırakamam burda dedi kabul etmediBir yerde yazmışsın kv min evinde oturuyorum diye, temizlik yaparak almış evi doğru okuduysam.
İlk önce oradan taşınarak arana mesafe koyabilirsin.
Böylelikle her seferinde benim evim diye kafana kalkamaz.
Ayrıca ister doğulu, ister batılı olsun.
Kimsenin kimseye zulüm yapma hakkı yoktur.
Ezdirme kendini açık açık konuş.
Şuan zaten ipler kopmuş daha ne kaybedebilirsin ki?
Aynı evde oturmuyoruz aynı sitede onların aldığı evde, ben eşime dedim taşınalım hem benim işime daha yakın olur hem kendi sorumluluğumuzu biliriz dedim, ben annemi bırakamam burda dedi kabul etmedi
Aynısını bende söyledim, madem bu kadar ayrılamıyordun neden evlendin neden bana bunu yaptın, sen hangi kızın kadının annesine bu kadar bağlı bir erkeğe aşık kalabileceği düşünüyorsun dedim, annesini seven erkek karsında sever evine bağlı olur dedi, senin yerin farklı annemin farklı, ama annem Bi yana dünya Bi yana derdi hepYok aynı evde oturmadığınızı biliyorum ama yine de oturduğun ev kv nin evi ve bunu sana dile getirmiş.
Ondan dedim uzağa git kafan daha rahat olur.
Eşin de annesinden ayrılmayacaksa neden evlenmiş o zaman?
Aynısını bende söyledim, madem bu kadar ayrılamıyordun neden evlendin neden bana bunu yaptın, sen hangi kızın kadının annesine bu kadar bağlı bir erkeğe aşık kalabileceği düşünüyorsun dedim, annesini seven erkek karsında sever evine bağlı olur dedi, senin yerin farklı annemin farklı, ama annem Bi yana dünya Bi yana derdi hep
Evet maalesef, dün gecede şöyle bir söz paylaşmış, iyi ki üzdüler, insanları tanıdım, iyiyi kötüyü gördüm ve sonra olması gerektiği gibi davrandım... Burda ne demek istemiş ki Bi anlam veremedim,Üzgünüm ama dediği ne kadar doğru çıkmış.
Annesinin peşinden gitmiş
Evet maalesef, dün gecede şöyle bir söz paylaşmış, iyi ki üzdüler, insanları tanıdım, iyiyi kötüyü gördüm ve sonra olması gerektiği gibi davrandım... Burda ne demek istemiş ki Bi anlam veremedim,
Ailesine sorsan biz bu evliliğin bitmesini istemiyoruz, biz bu kızı çok seviyoruz diyorlarmış herkeseMuhtemelen ailesinin dolduruşuna geliyor.
Ailesine sorsan biz bu evliliğin bitmesini istemiyoruz, biz bu kızı çok seviyoruz diyorlarmış herkese
Az cok tum mesajlarinizi okudum ve nerdeyse ayni sey benim basimada geldi ben yurt disindayim ve eski esimi buraya getirdim getirmeden oncede tabi sudu bozukdu ama neyse dedim evliyiz belki olur geldik ama seninki gibi ne olur biterse hepsini ailesine yetisdirdi bakdimo yetisdiriyo bende yetisdirdim soledim herseyi benim ailem az daha sabir dedi bekle bekledim ama buraya gelme sebebi evlilik deil oara kazanmakdi kendiside agziyla soledi bn buraya ev duzmeye deilde para kazanmaya gelfim diye bana hep ikinci el esya aldirmaya calisiyodu ve ilk kazandigi parayi ailesine yolluyodu ama bende onun gibi oldum koymadim yollatmadim ailemde arkamda durdular ve en cok ablasi yanimizdaydi fransada ona giderdi bir agiz alr hemen bana gelir catardi ve bu boyle 1 yil surdu en cok fazlasina dayanamadim ben kendim babamin evine gittimki babam direk benim eve geliyosun dedi sonrasinda kapima cok geldi mesajlar atti ama 1 kere bittiyse bitmisdir bacim sende cok emin ol kendinden ve bir kere bitir suanda sorarsaniz eyer inanin ikinci baharimi yasiyorum baska birisiyle evlendim keske diyorum ilk basda bu kisiyle evlenseydimMerhaba, nasıl başlayacağımı bilemiyorum, ama sayfanızda konularınsürekli okuyorum ve birbirinize destek olmanız benim hoşuma gitti, bana destek olun ve yardım edin, 14 aylık evliyim eşim ile yaklaşık 4 senelik Bi geçmişimiz var eşim benden 6 yaş küçük ama ben küçük durduğum için görüntü olarak hiç sorun yaşamadık, ben evin tek kızıyım o da tek oğlu, eşim aslen Doğulu ve onlarda hep iç içe olmak var ve ben yapısal olarak mesafeli biriyim ama eşimin ailesine geldiklerinde hep hürmet saygı gösterdim, eşimin ailesi benden hep fazlasını bekledi bunu da sürekli eşime söylediler, eşimde gelip hep bana sen ailemi sevmiyorsun istemiyorsun ailemi küçük görüyorsun dedi, öyle bişey yoktu ama sürekli bana bu baskıyı yapınca psikolojik olarak geri çekildim, tartışmalarımız başladı, görümce sürekli eşimi aramaları sürekli yanımda seni çok özledim çok seviyorum mesajları atmaları, fesat a hareketleri beni kızdırıyordu, eşim her tartışmamızı gidip ailesine anlatıyordu, bir gün sonrası ya annesi ya babası ya ablası beni arayıp yada eve gelip sen neden böyle diyorsun diyorlardı, hep beni yargılıyorlar, eşime yalvardım anlatma dedim anlattı, ben aileme hiç bir şey anlatmıyorum, sonra onlar ailemi aradı gelin kızınızı alın diye, nitekim babam da gelip beni aldı, çok özlüyorum çok mutsuzum, arada daha yaşanan söylenen çok şey var, uzun olur diye yazamıyorum, yardım edin destek olun akıl verin, 1 hafta oldu ve hiç ses seda yok,
Eşinin sülalesi cahil, kinci, yuva yıkıcı sen halen kocamda kocam diyorsun, kültür farkı var eşin gözünün yaşına bakmamış ailesini seçmiş seni satmış kızım sen halen bunu idrak edememişsin eşinin gözünde hiç bir değerin olmamış o kararını senden yana vermemiş bu adamı direk boşayıp arızalı sülaleden kurtulup önüne bakacaksın ağlayıp zırlamıyacaksınMerhaba, nasıl başlayacağımı bilemiyorum, ama sayfanızda konularınsürekli okuyorum ve birbirinize destek olmanız benim hoşuma gitti, bana destek olun ve yardım edin, 14 aylık evliyim eşim ile yaklaşık 4 senelik Bi geçmişimiz var eşim benden 6 yaş küçük ama ben küçük durduğum için görüntü olarak hiç sorun yaşamadık, ben evin tek kızıyım o da tek oğlu, eşim aslen Doğulu ve onlarda hep iç içe olmak var ve ben yapısal olarak mesafeli biriyim ama eşimin ailesine geldiklerinde hep hürmet saygı gösterdim, eşimin ailesi benden hep fazlasını bekledi bunu da sürekli eşime söylediler, eşimde gelip hep bana sen ailemi sevmiyorsun istemiyorsun ailemi küçük görüyorsun dedi, öyle bişey yoktu ama sürekli bana bu baskıyı yapınca psikolojik olarak geri çekildim, tartışmalarımız başladı, görümce sürekli eşimi aramaları sürekli yanımda seni çok özledim çok seviyorum mesajları atmaları, fesat a hareketleri beni kızdırıyordu, eşim her tartışmamızı gidip ailesine anlatıyordu, bir gün sonrası ya annesi ya babası ya ablası beni arayıp yada eve gelip sen neden böyle diyorsun diyorlardı, hep beni yargılıyorlar, eşime yalvardım anlatma dedim anlattı, ben aileme hiç bir şey anlatmıyorum, sonra onlar ailemi aradı gelin kızınızı alın diye, nitekim babam da gelip beni aldı, çok özlüyorum çok mutsuzum, arada daha yaşanan söylenen çok şey var, uzun olur diye yazamıyorum, yardım edin destek olun akıl verin, 1 hafta oldu ve hiç ses seda yok,
Özünde iyi Bi insan olduğunu düşünüyorum, bu kadar aileci olmasa herşey güzel olabilirdi diye düşünüyorumSen herkesi boş ver kendin bir karar ver.
Adamı istiyor musun, istemiyor musun?
Şuan en önemlisi bu.
Ağzı olan konuşur, boş ver herkesi.
Çok sert Bi giriş olmuş bu, ben de bunların farkındayım sadece destek ve bu psikolojiden kurtulmak istiyorum, hazmedememek nasıl bişey bilir misinEşinin sülalesi cahil, kinci, yuva yıkıcı sen halen kocamda kocam diyorsun, kültür farkı var eşin gözünün yaşına bakmamış ailesini seçmiş seni satmış kızım sen halen bunu idrak edememişsin eşinin gözünde hiç bir değerin olmamış o kararını senden yana vermemiş bu adamı direk boşayıp arızalı sülaleden kurtulup önüne bakacaksın ağlayıp zırlamıyacaksın
Bu her zaman oyundur aman iyi gorunelim el bizden bilmesin, bu size açık kapı olarak görünmesin amaç, bak biz iyi insanlariiz sorun bizden değil.Ailesine sorsan biz bu evliliğin bitmesini istemiyoruz, biz bu kızı çok seviyoruz diyorlarmış herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?