Evet olabilir cnm Ben oyle tabir ettim o tur bir sesdi cunkiHayır neden kaşık ? Kasikla vurma sesi diye bir şey mi var ? Gerçekten merak ettim. Nerden anladınız kaşık olduğunu ? Belkide çataldır yani.
Dogalgaz yok klima kullaniyoruz boru yok kiiBüyük ihtimal borulardan geliyo herseyi de oraya bagliyonuz ne olacak yani...
yan taraflari bos evin alt ve ust var ben ara katdayimBana da aynı sesten geldi bi kaç kere sonra öğrendim ki yan tarafımda oturanlar yapıyormuş, resmen duvarı kaşıkla çizme sesleri. Gece saatlerinde ki o zaman evde tektim. Korkmadım kalktım sesin nerden geldiğini bulmaya çalıştım, çünkü her zaman bir şeylerin mantıklı bir açıklaması vardır.
O zaman alt ya da üstten geliyordur. İlla kendinizi korkutmak için olağanüstü şeyler aramaya gerek Yok. Beyninizin size oyun oynamasına izin vermeyin, şizofreni bu sebeple oluşuyor.yan taraflari bos evin alt ve ust var ben ara katdayim
Üçlüler beşliler konuya dahil olur konu kapanır şimdi.
Siz dua okuyun yatın, hiçbir şey olmaz allahın izniyle.
Bizde de metal bi şeye vuruluyormus gibi sesler geliyordu. Meğer kar erirken damla damla metal bişeyin üstüne düşüyormus. Belki o tarz bi şeydir. Korkmayin.Evet olabilir cnm Ben oyle tabir ettim o tur bir sesdi cunki
Yok yanlar bos alt ve ust kat var Ben ara katdayimÜjlü bejli
Yan daireden gelme şansı yok mu?
Yok yanlar bos alt ve ust kat var Ben ara katdayim