evden gece gelen garip sesler kafayi yemek uzereyim

Korkmanıza gerek yok eviniz doğalgazlıysa gecede hava çok soğuduğu için bizimde oturma odamızda iki yıldır oluyor bu tak tak tak ses geceleri. Bazen gelen misafirler korkudan sabahlıyor söylemeyi unutursak.
Çoğu kez ses başladımı eyyyy ruhhhh geldiysen üç kez tıkla deyip gülüştüğümüz bile oluyor
Korkmayın yani boşuna kaloifer borularıyla alakalı bir durum

Korkmanıza gerek yok eviniz doğalgazlıysa gecede hava çok soğuduğu için bizimde oturma odamızda iki yıldır oluyor bu tak tak tak ses geceleri. Bazen gelen misafirler korkudan sabahlıyor söylemeyi unutursak.
Çoğu kez ses başladımı eyyyy ruhhhh geldiysen üç kez tıkla deyip gülüştüğümüz bile oluyor
Korkmayın yani boşuna kaloifer borularıyla alakalı bir durum
Evimde dogalgaz yok ve kalolifer de yok cnm

Kesinlikle her şeyin mantıklı bir açıklaması vardır. Dinen üç harflilere inanıyorum ama şunu da biliyorum ki onların fiziksel bi etkileri olamaz. Yani sizin duyacağınız bi ses yapamazlar ya da fiziksel olarak zarar veremez dokunamazlar.

Alt ya da üst kattan geliyo olabilir, belki evin elektrik sisteminde sorun vardır? Sonucta her odaya elektrik çekiliyor yani.

Hem klimanin da borusu yok mu?

Eger bi daha duyarsaniz kesinlikle hemen eşinizi uyandirin beraber kalkıp sesin sebebini bulmaya çalışın.

O değil bu değil ne peki yani bunca mantıklı açıklamanın yanında sizin istediğiniz cvp en mantıksızı size söyleyeyim sizin umduğumuz şey değil
Biraz cesurca davranıp gidip baksaydın şimdi mışıl mışıl uyuyordun

Valla ben de bazen evde bi citirti duysam ya da odamda uyurken paldır küldür bir şey düşse önce korkarım ama sonra, " aman mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır da şimdi uğraşamam" der uyurum :KK53:

Sizin korktuğunuz manada çok şey dinlemiştim ne kadar doğru hikayeler bilemem aman aklıma bile gelse tüylerim ürperir.

3 haftadır demişsiniz başka ne tür durumlar oldu? Ben hala mantıklı bir açıklaması olduğuna eminim

Bende klima ile ısınıyorum ve gece aynı dediğiniz gibi sesler geliyor. Klimanın genleşmesine bağlı olarak oluyor bu da. Aynı sizin gibi beni de uyandırıyor bu ses. O yüzden aklınıza başka şeyler getirmeyin rahatça uyuyun

Korkma vardır mantıklı bir açıklaması
Bak sana bir olay anlatayım
Bir gece yatmadan önce bir ses geldi saat sesi gibi ritmik ışığı açtım hiç birşey göremedim uyudum ses devam ediyor ama
İkinci gecede ses var ama hiçbirşey bulamıyorum
Üç dört bu böyle devam etti
Bir sabah bu böyle olmayacak vardır bunda birşey dedim
Dolabı boşalttım belki çocukların oyuncağı falan diyerek arıyorum yatağın altı şifonyer aynalar yok birşey bulamadım öyle kaldı
Ama gece olunca ötüyor
Kış yaklaştığı için yorganları havalandırayım dedim bazayı boşalttım yorganlarİn birinin içinden kertenkele çıktı
Ve seste kertenkeleyi bulmamla kesildi

Merkezi kombi var evimizde ,kapi carpmasi gibi tak tak bir ses duyulur,gecede su damlamasi gibi sdip sip sesi her daim ,
Bilmeyen icin ,korkutucu tabiki

Korkma vardır mantıklı bir açıklaması
Bak sana bir olay anlatayım
Bir gece yatmadan önce bir ses geldi saat sesi gibi ritmik ışığı açtım hiç birşey göremedim uyudum ses devam ediyor ama
İkinci gecede ses var ama hiçbirşey bulamıyorum
Üç dört bu böyle devam etti
Bir sabah bu böyle olmayacak vardır bunda birşey dedim
Dolabı boşalttım belki çocukların oyuncağı falan diyerek arıyorum yatağın altı şifonyer aynalar yok birşey bulamadım öyle kaldı
Ama gece olunca ötüyor
Kış yaklaştığı için yorganları havalandırayım dedim bazayı boşalttım yorganlarİn birinin içinden kertenkele çıktı
Ve seste kertenkeleyi bulmamla kesildi
AA çok şaşırdım. Kertenkele ses çıkarıyor mu bilmiyordum . Vay be nerden gelirli insanın aklına kertenkele olacağı. Konu sahibi için de bir açıklama vardır umarım. Ben hemen korkuveriyorum bu tür durumlarda. Hiç öd yok ben de :anne:

AA çok şaşırdım. Kertenkele ses çıkarıyor mu bilmiyordum . Vay be nerden gelirli insanın aklına kertenkele olacağı. Konu sahibi için de bir açıklama vardır umarım. Ben hemen korkuveriyorum bu tür durumlarda. Hiç öd yok ben de :anne:
Diğer kertenkeleri bilmem ama bizimki çıkarıyordu heralde yada tesadüfen onu bulmamla kesilmiş başka birşeyde olabilir
Hep bu korkular bize anlattıkları arkası boş hikayelerden kaynaklanıyor

Neden kalkıp bakmadiniz sesin nerden geldiğine?Sartladiniz çünkü kendinizi değil mi?İlla üç harfliler dediniz içinizden..
Ben kaç kere öyle acayip sesler duydum ve herseferinde baktım ne olduğuna ve buldumda. İllaki mantıklı bir açıklaması vardır. Korkmayın.

Benim eskiden oturdugum evde surekli tiklama sesi geliyordu sanki biri surekli tikiyor bi yere bazen hizli bazen yavas. Korkuyordum ilk basta hangi ruh hastasi yapar bunu durmadan neden yapar diye ama sonradan peteklerden geldigini ogrendim. Kafaniza takmayin yani. Baska birinin yazdigi gibi borulardanda olabilir yani cok basit bir sebepten dolayi olmustur kafanizda biseyler kurmayin rahat olun

Normaldir korkmayin. Ruzgar varsa çanak anten vs. olabilir. Baska ihtimalleri dusunun akliniza oyle seyler getirmeyin.

X