evden gece gelen garip sesler kafayi yemek uzereyim

Bir haftadır taşındım. Ve Yen'i evin panjurları gece öyle ses çıkarıyor ki sanırsın tren ıslığı. İlk gece uyuyamadım şimdi gayet alıştım duymuyorum bile

Şimdiki evimde değil de bekarken babamların eski evinde duyardım bende ses. Gece 3/4 de birde ev dubleks di. Annemlerin odası vE kardeşimin odası üst kattaydı. Arada kapı vardı onu kapatırdık ev sıcak olsun diye alt katta ablamla ben yatardık. Uyanık olduğum her gece mutfaktan bardak vE su sesi gelirdi.önce alt komşusudur derdim. Sonra alt komşu taşındı bi süre daire boş kaldı ama ses kesilmedi sonunda bizde Taşındık bida ses duymadım

Banyo tuvaletten çeşit çrşit boru geçiyor temiz su kirli su tuvalet gideri vs birinden biridir

Valla millet marsa koloni kuruyo.nerdeyse uzayda yaşam başlıycak bizim uğraştığımız şeylere bak.illaki vardır mantıklı bi açıklaması.evde o kadar millet varken niye gidip bakamadığınızı ve korktuğunuzuda anlamadım

ben boyle seylerın gercekle alakalı oldugunu dusunmuyorum
kısının kendıyle alakalı bı durum olduguna ınanırım

Alttan gelir, ustten gelir, esyalardan gelir, borudan gelir. Gelir de gelir yani. Bakis acini degistirmez baska seylerle anlamlandirmaya calisirsan hasta olursun canim. Bir daha duyarsan kv'ni uyandir o seni aydinlatir.

Misal bir genç ders çalışıyordur: "yoruldum bir ara vereyim" deyip kulaklıkla müzik dinlemeye başlar. Farkında olmadan elindeki kalemi duvara vurarak ritim tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…