EVDEN ÇIKARMAK İSTEYEN EV SAHİBİ

Çıkmadı evden saymaya karar verdim derse ne olacak aslında yaza kadar beklese insanlık yapsa ne kaybedecek ya anlsmiyorum

evi satması lazım peki bu hakli bir sebep mi sayılacak bilemedim şimdi .
bu korona belası olmasa havalarda biraz daha sıcak olsa taşınırdımda şu an çok zor olur

Siz içindeyken de satabilir illa cikartmasi gerekmiyor diye biliyorum çok hakim degilim duruma ama kiracili satabilir ama alan da sizi cikaramaz sozleşme bitmeden.

Allah yardımcımız olsun valla ne diyeyim.insanın başını koyabileciği kendi evi olması ne kadar önemli birşeymiş
aynen oyle。evsahibi kocaelinde virus nedeniyle kacista herkes sayi cok cikti ya。halbuki saflar ist ve kocaelinden olan 20.000 yazligi olan geldi buraya sacma sapan evlere fahis fiyatlar falan bakalim sonumuz hayir olsun

Suan siI cikaramaz cunku hastalik var ve cocuklar ufak gelen leride lutfen eve almayin

Kendisini çimer e şikayet etmekle tehdit edin. Bu süreçte her şey sizin tarafınızda olur. Devlet 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı çıkarmışken insanlar batmasın diye yardım kampanyaları düzenlenirken yaptığı en hafif tabirle adilik. Ve yasalar süreç özel olduğundan sizi korur bence

Şaka gibi.
Bu dönemde bu tarz insanları duydukça tüylerim diken diken oluyor.
Allahtan sadece duyuyorum. Bana denk gelmiyor...

Sokağa çıkma yasağı kapsamında bir çocuğunuz vr. Cimere yazın.

Arkadaşlar doğru söylemiş sözleşmemiz otomatik yenilendi 8 ay zamanınız var en azından. Daha sonraa satması için 6 ay önceden size ihtarla bildirmesi lazım. Ev sahibine rest çekin ve evinize kimseyi almayin

Yasal olarak zor çıkarır. Bildiğim kadarıyla sözleşmenin her sene yenilenmesi lazım şuan suçlu durumda. Bizim karşı apartmanda vardı ev sahibi mahkemeye verdi 6 ay kira vermeden oturdu sonra taşındı gitti.

Katılıyorum hem evi satılsa da yeni ev sahibi hemen çıkartamaz bunun yasal bir süresi var kaç ay bilmiyorum. Sakın çıkış sözleşmesi imzalamayın imzalarsanız o tarihte çıkmak zorunda olursunuz. Babanız evi alabiliyorsa size vekalet versin ve evi alın.

Bir seye dikkat cekmek istedim. Eviniz satilirsa ve yeni ev sahibinin kendi barinma ihtiyacini karsilayacaksa evi 45 gun icinde tahliye etmeniz icin ihtarname gonderme hakki var. Bu sekilde eline ihtarname gecen ve apar topar evi bosaltan kiraci bir arkadasim oldu. Cok gecmeden kendisi bir ev aldi ve kiraciyi ayni sekilde 45 gun icinde cikartti.

Karantina surecinde evi kimseye gostermeyerek sureci uzatmaktan baska sansiniz yok gibi. He olur da ev satilirsa ve alan kisinin baska meskeni varsa bu 45 gun gecerli olmuyormus. Bu konuda uzman avukattan destek almaniz isabetli olur.

Dilerim her sey gonlunuzce olsun.

Kira sözleşmesi yıllık olarak baz alınır ve yenilenmedikçe her yıl eski sözleşme olarak geçerliliği sürer. Örneğin sözleşme tarihiniz 9. Ay ise ve bu yıl içerisinde ev sahibiniz çıkmanızı isterse sizin yasal süreciniz 9. Ay olarak baz alınır yani sizi çıkartamaz. Ancak satarsa sözleşmeniz iptal olmuş olur yeni ev sahibinizle anlaşma yapmazsanız çıkabilirsiniz. Ev sahibinize Allah vicdan versin böyle günlerde üstelik çocuklarınız varmış nasıl çıkın diyebilir veya ev turu yaptırabilir akıl işi değil hakkınızı arayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…