Evdekileri izinsiz alma

Hımm evi terkettşyse bi daha gelmeyecek sanıp töbe töbe

Kuzum siz kafayı mı yediniz?
Sizin maldan mülkten daha ciddi sorunlarınız var.
Size küfreden, döven, sağlığınızı hiçe sayan, toplum içinde rencide eden bir kocanız varken tek derdiniz halı ve nevresim mi?
Bir de çok iyi bir evliliğiniz varmış gibi bebek olsun diye uğraşıyorsunuz.

Allah size akıl fikir versin.

Utanması olan, yerini sınırını bilen insanlar ne büyük hazimeymiş meğer.

Hayatta böyle olmam. Olmadımmı oldum. Kendi ablam iyi niyetle yaptı. İlk ve son kez. Yer yerinden oynar. Sınır ihlali bu. Nasıl niye gelip evi temizliyorlar ne alaka kavga et evi terket neyse ne. Herkes kendi evini temizlesin isteyenmi var. Yöneticimi anahtarı vermiş ne alaka. Valla sakinim çok sakin kolay patlamayan özde bir insanım. Şiddete karşıyım lakin o anahtarın izini yüzüne çıkarırım verenin. Ben böyleyim. Bence siz böyle olmasanızda liste yapın. Neyiniz eksikse gidin tek tek geri alın. Kilidi değiştirin. Anahtarıda kimseye vermeyin. Bide eşya tek değil çok almışlar ve siz yokken??? Evi Bi arayın bakalım acayip bir şey bilmiyorum. Başka bir şey var. Çıkar yakında.

Sabuk abuk işlerle uğraşıyorlar!!!!! tek eşya dikkat çekerdi çok eşya olunca! belli birşey almadıkki sana iyilik yaptık. Oğlum başedemedi sana iyilik yaramaz benzeri bir şey söyleyecekler. Sakin olun sinir yapmayın yukarda benim yazdığımı buraya uygulamayın eşyaları tek tek geri alın sadece hiçbirini bırakmayın kilidi değiştirin eşinizle tartışmayın Şimdi kavga çıkarsa haklı mağduru oynayacaklar şimdi çözdüm. İçten sakin normal alın tüm eşyayı geriye. Sonrada kurnaz saf I oynayın.... Ellerinde patlayacak bana inanın

Aaa???
Esının berbat bırı oldugu evın anahtarını ailesıne dagıtmasından belliydi zaten.

Aynen

Eşinize rest çekip anahtar vermemesini söyleyin ve anahtarları değiştirin. Kim geldiyse evine gidip isteyin. Bir de ya istemeden önce arayıp sorun, ya da bir daha görüşmeyelim diyin. Bunlar ayıp şeyler, aileden görmeleri lazım ama aynı zamanda sizden çekinmemeleri de üzerinde düşünülmesi gereken bir durum. Eşinizi iyice eğitin bu konuda. Ben olsam bir daha görüşmezdim, bu kadar basit insanlardan ger şey beklerim.

Bu arada birisi eşinizin rezilliğinden bahsetmiş. Ee bu insanlar zaten size garezi olan, iğrenç insanlar. Eş kişisi de bu aileden. Lütfen kendinizi kurtarın. Bunlarla uğraşılır mı? Doğru düşünmüşüm, basit, karaktersiz insanlar...

bıldıgınız hırsızlık yapmıslar
ben olsam evde hırsızlık olmus dıye polısı arardım
cocugunun bıle evıne ızınsız gırılmemelı bırsey lazımsa haber verılmelı
ayrıca aldıkları sey hıc bır yerde olmayan ölüm kalım meselesı sey mı yaptıkları ne ayıp

Zorba filminde bir kadın var. O kadın hasta olunca, köylü yatak odasının orada kapıda bekliyor, kadın son nefesini verir vermez de, odaya dalıp, o kasabadaki kadınlar daha cenazeyi kaldırmadan başlıyorşar malları yağmalamaya. Sizinkiler de o hesap, iğrendim resmen. Hırs yapmak yerine bu adamı da , ailesini de rezil edip, konuşmaları, bu olayları yazıp boşanın. Tertemiz hayatınıza başlayın. Normal insanlarla.
Sizin yazdıklarınızı okuyunca en azından yağma için boşanıp gidilmesini bekleyen kadınları düşündüm. Bunu bile nimet saymak ne acı.

Madem kimsenin girmediğinden eminsiniz kilidi değiştirin kimseyede söylemeyin yöneticiye vs. Bu devirde kimseye anahtar verilmez.Eşinizide tenbihleyin kimseye vermesin anahtar değişimide en fazla 100 liradır ben kendim değiştirebiliyorum basit bi iş..
Kayınvalidenizi ve görümceniziarayın bu evden ne aldıysanız hepsini gerigetiriceksiniz diyesertve net birşekilde konuşun bi daha gelmiyeceksiniz sandılar heralde millette ne kafalar var ya hayret edilesi

Ben anlamadım diye kızdı , anlamayanlar yorum yapmıyor susun lütfen yorumlardan anlamaya çalışın
Anlatım bozukluğu olmayan cümle yok gibi. Herhalde Türk değil, yabancı uyruklu gibi. Onlara takılmadım da yereyi birkaç kere tekrarlayınca acaba bir anlamı var mı dedim.

Ben geri alsam binada yöneticinin alacak tekrardan zaten onlar bizim bir eve girdiği zaman açılmayaBen geri alsam binada yöneticiden alır Açılmayan nevresimleri bile açmış ya delireceğim delireceğim

Kardeş bir yazdıklarını oku Allah aşkına. İlkokul 1. Sınıf öğrencisi bile daha anlamlı cümle kurar. Yazdıkların anlaşılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…