- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.050
- 498
- Konu Sahibi Kedisssizzz
-
Hımm evi terkettşyse bYanlış anlamadıysam konu sahibesinin eşiyle arasında sorunlar varmış, herhalde tartıştılar o da evini bırakıp bir süre annesine gitmiş, o ara kayınvalide görümce oğullarının evinde (ki ne alakaysa orasını ben de anlamadım) misafir ağırlamaya niyetlenip evi temizleyeceğiz demiş dalmışlar eve:))
Halıları, paketinde açılmamış nevresimleri, yorganları, krema torbasını bile iç edip gitmişler, tövbe tövbe.
Aynen katılıyorum, konu sahibesi ve kayınvalidesi çilingir çağırıp kapıyı açtıran, çilingir ücretini de eşine ödettiren üye de alınıp gücenmesin, maksat kırmak değil ama özür dilerim eşleri fasulyeden eş, kayınvalidem evime ben yokken eşimden anahtar alıp girecek, anahtar alamayınca çilingir çağırıp kapıyı açtıracak kocamda çilingir parasını kuzu kuzu ödeyecek, evimden eşyalar gidecek ben o kocayı dünyanın öbür ucuna postalarım bostan korkuluğu musun diye.
O kayınvalideyi de hırsızlık yaptı gerekçesiyle şikayet ederim karakol savcılık uğraşsın, laftan anlamayana dişini göstereceksin sonu nereye varırsa varsın.
Aaa???Kuzum siz kafayı mı yediniz?
Sizin maldan mülkten daha ciddi sorunlarınız var.
Size küfreden, döven, sağlığınızı hiçe sayan, toplum içinde rencide eden bir kocanız varken tek derdiniz halı ve nevresim mi?
Bir de çok iyi bir evliliğiniz varmış gibi bebek olsun diye uğraşıyorsunuz.
Allah size akıl fikir versin.
Maalesef dümdüz ruh hastası bence.Aaa???
Esının berbat bırı oldugu evın anahtarını ailesıne dagıtmasından belliydi zaten.
AynenBenim de evimi toparlamışlardı
Ne lazımsa.
Valla eşime cok net anahtar geri gelecek dedim ve anahtarı aldı annesinden.
Kabul edilemez bu durum. Calmayı gectim siz yokken giremezler. Varken veya yokken dolap çekmece acamazlar. Onlar belli ki inceliği haketmiyor.
Kuzum siz kafayı mı yediniz?
Sizin maldan mülkten daha ciddi sorunlarınız var.
Size küfreden, döven, sağlığınızı hiçe sayan, toplum içinde rencide eden bir kocanız varken tek derdiniz halı ve nevresim mi?
Bir de çok iyi bir evliliğiniz varmış gibi bebek olsun diye uğraşıyorsunuz.
Allah size akıl fikir versin.
[/QUOTEsiz yanlış anladınız ben bebek konusu değil sorun oydu ama hiç bir saman beni dinlemez hep kendini haklı görür
Ben bu durumu kabullenememO gün sordum hatta evlerine gidip aldım eşyalarımı krema torbasından başladım kek kalıplarına kadar daha bugün yeni baktım öbürü de yok ağzıma gelen lafları sayacağım onları istiyorlar
Ben anlamadım diye kızdı , anlamayanlar yorum yapmıyor susun lütfen yorumlardan anlamaya çalışınYere eşya nedir?
Anladığımız kadarıyla yaptık ama haklısınız biraz zor anlaşılıyor hatta bazı cümleler hiçBen anlamadım diye kızdı , anlamayanlar yorum yapmıyor susun lütfen yorumlardan anlamaya çalışın
Elbette haklı görür. Sizi insan yerine koymuyor ki.Haklı görür
Anlatım bozukluğu olmayan cümle yok gibi. Herhalde Türk değil, yabancı uyruklu gibi. Onlara takılmadım da yereyi birkaç kere tekrarlayınca acaba bir anlamı var mı dedim.Ben anlamadım diye kızdı , anlamayanlar yorum yapmıyor susun lütfen yorumlardan anlamaya çalışın
Ben geri alsam binada yöneticinin alacak tekrardan zaten onlar bizim bir eve girdiği zaman açılmayaBen geri alsam binada yöneticiden alır Açılmayan nevresimleri bile açmış ya delireceğim delireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?