ay canım ne güldüm he alemsin..anacım halının zaten ahı gitmiş vahı kalmış tarhi eser zaten..ucundan kıyısından ipleri çıkmış püsküllenmiş..bir bordo kırmızı halı gibi dandik antıka yolluk yer yer renk degstrmıs..dıger yollgu da cayla mı sıcak bsyle mı ne yakmıslar..hepsı cöpluk esasında da adam anlamıyor ki..ona göre miras..kaynvaldem daha evındekı baska cöplerı de spetlemey kalktı bastan da ben ızn vermedım..ben dıyorm kadna evde yer yok kullanmıyacak kalsn sızde duruyorms naslsa senelrdr dıyorm..kadn benı tınlamıyor oglunu aa bak senın suyun da vardı al onu da götür dıye kafasna gırıyor manyak bır ınadı var..bır arkads bebek odası falan yaparsn demıs..o degl de kıtaplk lazm bıze cok kıtap var kutularda hep..el verırse bır gun ımkanlar butu duvara yaptrcam yatagı cöpe atacam halı da sepet havası olack valla..gönlu olsun dedık durdu bugne kadar yeter..ben de gıdıp babanemden toplayp geleym eskılerı barı hatıraymıs ya...sen de at anacım..sormadan söylemedn at gıtsn bul tasyacak bırılernı.aa nedr cektgmz allasen..delikafadulden