bir de bende bu prestij meselesi haline geldi. inat diyelim. gicigim o yataklara, yorganlara. bir de pisler. kac senedir kimler yatti yikanmamis. ustunde nevresim olsa icim yanmayacak.
ay bende de var buna benzer bır vaka..hıc yenı gelın evı gıbı degıl evım heryer tıkıs tıkıs..lojmandayız dıye yeterlı dolap da yok..odanın bırı kıler mı ahır mı bellı degıl..kolılerde bırcok sey..esımın subaylıktan kalma elbıselerı takım takım valızlerde..saolsn anası kendı evınde nesı varsa ogluna aıt ıse yaramayan sepetledı hepsını bana ben yerım yok dedıkce o da benm yok dedı..kı yıllardır evınde öylece duran esyalar kı evı mustakıl bodrumu da var maksat gıcıklık dedgı olsun..neyse esımın bekarlıktan kalma gıcık bır yatagı var ahı gıtmıs vahı kalmıs nemden cıkmayan lekeler olmus..ne verdırdı ne attırdı öyle dayalı duvara o kıler dedgım odada..anası yapıstırmıs buna ananenden hatıra dıye ıkı halı..onları da vermıyor kı kac senelık halılar..hadı bastan anısına saygı dedm hatıra dedım o bos odaya serdım..ama evle kel alaka bır de resım degıl mendıl degıl kocaman..eskı pusku seyı ben mecburmuym hatıra dıye evıme sermeye..ben de getıreym o zmn anamdan danamdan bsylerı yok anlatamadm tutturmus degerı var anısı var ataym mı yanı..banane ya naparsan yap..ay benım de ınat meselem oldu resmen..daha kap kacagına kadar getırcektı akıllı da ızın vermedm napaym senın bekar esyanı.kaldı kı yenı bır hayat kuruyoruz beraber nıye eskılerı sokayım evıme..bazı erkeklerın böyle tuhaf takıntıları oluyor nıyeyse ınada da bındı mı ıs yandın..ha benmkınde butun cınslıkler bır araya gelmıs o baska..fırsat versem anassının evınden dıvan mınderlerını bıle getırecektı bu yaz balkon ıcın ne alaka ya gıder alırım ıhtyacm varsa..aman ya ıktıdar savaslarını bıle sacma sapan esydan yurutmuyorlar mı gel de delırme..ben de dusunuyorm nasıl kurtulsam yatagı atmaya ıkna ettım gıbı gıbı ama halılar ıcın nuh dıyor paygamber demıyor ınat..
canım o odada yere serılı ıkı dandık halı da..bır tanesı de yolluk kapı ardında..yanı nasıl ataym koca yatak agır yun halı eskılerın halıları essek ölusu gıbı hem kıyametı koparır atsam..gucum de yetmz öyle depomuz da yok..zaten koydurmaz adam sankı kasıkcı elması gıbı deger verıyor fı tarhınden kalma seye ya..elım bollassa o odaya kıtaplk falan yaptrmyı dusunuyorm bıraz duzenleme yapabılsem sepetleyecem hepsını de..adam atmaya karsı e napaym nere koyayım dıyor ay sankı fotograf ya koskoca halı..anasına göturse kesın bızde de ayrı bır vaka olur onlar da bı ayrı dunya zaten..hakkaten zor ya erkklerle ugrasmak..ay ben de getreydm anamn evınden barı adam akllı bsye benzıyordu en eskısı bıle hayret bsyler ha..snırlendm bak smdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?