Evdeki yanık kokusu nasıl giderilir?

Anaymbenana

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
1.786
864
53
Kizlar öncelikle merhaba akşam ufak bı mutfak kazası geçirdim tavadaki kızgın yağım alev aldı ve ev şuan ağır plastik kokuyor hamile olduğum için de koku hassasiyetim var sürekli midem kalkıyor kokudan.. bu kokunun bir an önce çıkması için ne yapabilirim? Cam pencere açık ama hala kokuyor

Yumuşatıcı kaynatan var ocakta belki o alır kokuyu.
Eskiden annem balık kızarttığı zaman yapardı ama ben o zaman da onun kokusunu hiç sevmezdim beni daraltirdi.. şimdi hem yanık kokusu hemde yumuşatıcı kokusu birleşirse daha pis kokmaz mi? Bilemedim

Eskiden annem balık kızarttığı zaman yapardı ama ben o zaman da onun kokusunu hiç sevmezdim beni daraltirdi.. şimdi hem yanık kokusu hemde yumuşatıcı kokusu birleşirse daha pis kokmaz mi? Bilemedim
Bilmiyorum ki denemedim duydum ben de belki sirke ile mutfağı falan silersen kokuyu emer. Beyaz sirke özellikle ise yarıyor aslinda.

Kis olsa portakal / mandalina kabugu atese koyabilirsiniz diyecegim, limon mu deneseniz acaba?

Vanilya, yumuşatıcı kaynatın bol havalandirin mutfak dolaplarının silin Ocak vb geçer koku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…