- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 598
- 413
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
makaram sagol ya tamda ihtiyacim olan seydi
Rica Ederim
bildigin mangal komuru degilmi oylece koyuyorsun ben degilde esim iciyor sigara ve disardan girince cok kotu bir koku oluyor evde umarim ise yarar
çok şaşırdım hiç aklıma gelmezdi :)
süpermiş ya mutlaka deneyeceğim......
anladim peki su nargileye koydugumuz komurde olurmu acaba ? simdi 1 adet mangal komurunu nerden bulacam tuz seker degilki komsudan istiyimbildigin mangal komuru degilmi oylece koyuyorsun ben degilde esim iciyor sigara ve disardan girince cok kotu bir koku oluyor evde umarim ise yarar
mangal odaya,duvarlara vs sinen kokuları ngeller belki ama koltuklara,perdelere sinenler ne olacak :44:
anladim peki su nargileye koydugumuz komurde olurmu acaba ? simdi 1 adet mangal komurunu nerden bulacam tuz seker degilki komsudan istiyim
Oda Mangal Kömürü Değil mi?
ay ne biliyim mangal komurlerinimi denetliyorumya gecen gun bir paket vardi yanilmiyorsam cope attim tuh ya keske atmasaydim en kisa zamanda alayim bari
yüksek yerleremi koymalıyız yoksa duvar diplerine falanmı benim odamdada koycak yer yok yaww yerdede çirkin durur ama bıktım mum yakmaktan kokulu mum a 20 milyona 3 günde bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?