Evdeki Sigara Kokusu İçin..

MakaraKukara

Suda yürüsen, yüzmeyi bilmiyor derler..
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
14.167
598
413
Sigara İçen Çiftler İçin Tavsiyem;
Evinizin Bir Kaç Köşesine Küçük Mangal Kömürü Yerleştirin..
Evinize Sigara Kokusu Sinmesin.. !

Son düzenleme:
Gerçekten çok ilginçmiş, denemek lazım. O kadar oda parfümü kullanıyorum, evi hergün düzenli olarak belli saatlerde havalandırıyorum ama yine de geçmiyor şu meletin kokusu. En yakın zamanda deneyeceğim bakalım işe gerçekten yarayacak mı..

mangal odaya,duvarlara vs sinen kokuları ngeller belki ama koltuklara,perdelere sinenler ne olacak :44:

bildigin mangal komuru degilmi oylece koyuyorsun ben degilde esim iciyor sigara ve disardan girince cok kotu bir koku oluyor evde umarim ise yarar
anladim peki su nargileye koydugumuz komurde olurmu acaba ? simdi 1 adet mangal komurunu nerden bulacam tuz seker degilki komsudan istiyim

yüksek yerleremi koymalıyız yoksa duvar diplerine falanmı benim odamdada koycak yer yok yaww yerdede çirkin durur ama bıktım mum yakmaktan kokulu mum a 20 milyona 3 günde bitiyor

yüksek yerleremi koymalıyız yoksa duvar diplerine falanmı benim odamdada koycak yer yok yaww yerdede çirkin durur ama bıktım mum yakmaktan kokulu mum a 20 milyona 3 günde bitiyor

Koltuk Altına..
Duvarın Köşesine..
Camın Yanına..
Gibi Gibi..

Birde Ben Evde Tütsü Yakıyorum..
Oda Evi Çok Güzel Kokutuyor..
Denemek İstersen O da Güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…