Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

Canım menekşelerin çok tatlılar Bende yaprak olarak dikmiştim dipten çıktı ama seninki gibi çıkar çıkmaz çiçek açmadılar yani çok ilginç
Pıtırcık sende ne cevherler var ayol adı üstünde pıtırcık bu çiçeklerinde hepsi ayrı ayrı güzel bizimle paylaştıgın için teşekkürler canım a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb kızlar
bende izinbliydim 1 hafta yoktum
aklımda ki en önemli şey de çiçeklerimdi
çok şükür sapasağlam beklemişler beni
kayınvalideme tambihledim sula diye bide camın önüne dizdim
gitmeden hepsi maşallah iyiler çok sevindim
ama şu yaprak olarak diktiğim
menekşemde hala tık yok yaprak aynı şekilde duruyo umarım tutar yaaaa
menekşeler çok şirin bayılıyorum onlara

Çiçeklerinin iyi olmasına sevindim canım
Menekşelerine gelince merak etme tutar tutar arsız biraz bu menekşeler kaydirigubbakcemile3
biraz zaman alıyor çıkmaları ama

Çiçeklerinin iyi olmasına sevindim canım
Menekşelerine gelince merak etme tutar tutar arsız biraz bu menekşeler kaydirigubbakcemile3
biraz zaman alıyor çıkmaları ama

TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNE a.s.
UMARIM ÖYLEDİR ARSIZ OLUR ARSIZ OLSUN DAA MENEKŞE OLSUN zemuszemus
SABAH AKŞAM BAKIYORUM GELİŞME VARMI DİYE
AMA YAPRAK HAFİF SOLGUN GİBİ senağlama
ÖYLECE DURUYO

vallahi bende 4 tane saksıya yaprak diktim bi tanesi coştu resmen resminide koymuştum ilk önce yaprağın arkasından yapraklar çıktı sora ortadan çiçek,çok sevindim ama diğerlerinde hala bişi yok bakalım beklios:)

ya yazını görmemişim şimdi gördüm kusura bakma
bende ilk önce onu yaprak sandım sora çiçek olduğunu görünce çok şaşırdım,seviorum çiçekleri annem kadar olmasada işte bende uğraşıorum:)

pıtırcık çiçeklerim çok güzel ya bayıldım resmen hele menekşelerin mavisi çok hari,ka

saftirik'e katiliyorum pitircik ne kadar ilginc meneksenin cikar cikmaz cicek acmasi:1shok:
evet yaa normalde o çiçek çıkan yerden yaprak çıkması gerekiomuş,benimki yaprağı yaprağın arkasından çıkardı:)

pıtırcık çiçeklerim çok güzel ya bayıldım resmen hele menekşelerin mavisi çok hari,ka

canım aslında o mor ama resimde mavi çıkmış,saol bu arada.

şimdilik bunlar vardı pc de...çekmek istedim ama akşam oldu için tlf.pek gözükmuyor,yarın gündüz çekecam bütün çiçeklerim ve yukleyecam

Son düzenleyen: Moderatör:
ÇıÇekler dÜnyanın en gÜzel Şeylerı yaa
bıkmadan usanmadan bakabılırım onlara
Şımdı yenı bı menekŞe ektım ama bu seferdık deĞıl yan soktum topraĞa umarım tutar
fena merak sardım menekŞe yetııŞtırmeye ÇoĞaltmaya
dıĞerını dık ektım 1 ay oluyor henÜz aynı hıÇ bı deĞıŞıklık yok
bakalım tutacaklarmı hevesle beklıyorum onları

oww superisi sardunyalarına bayıldım..
favori çiçeklerimden biridir sakız sardunyalar...
balkonları güzelleştiren zahmetsiz çiçek...

Ebrulu22 yine döktürdün
Hepsi çokk güzel,hani beyaz tomurcuk olan bir cicek varya
onun birde açınca eklermisin resmini,adı neki onun?

eklerim canım,sabırsılırla beklıyorum zaten açilsın,çiçekleri çan gibi çikıyor,şimdi aklıma gelmıyor isim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…