Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa benim koparıp tutarmı diye ektiğim menekşe yaprağım baya solgun tutarmı senağlama
aklıma çok takıldı fisfisfis
üzülüyom bu solgunluğunu yaaa :1no2:
canım menekşe yaprağını dikerken toprağa dik değil yan sokacaksın umarım öyle yapmışsındır inşallah tutar :lepi:
![]()
arkadaşlar bu çiçeğin adını bilen varmı?böceklerden kurtaramıyorum çiçeğimi![]()
Ben geldim kızlar izine çıkmıştık 20 gündür evde yoktuk
çiçeklerime pet şişelere su doldurup diplerine koymuştum hiç bişecikler olmamış hepsi yaşıyoo ilk gelir gelmez onlara baktım cok sevindim görünce opuyorumnanaktan
hoşgeldin saftirikçiğim :1hug: menekşelerine de mi aynı yöntemi kullandın? ben de yakında tatile çıkacağım da şimdiden düşünmeye başladım a.s.
Hoşbulduk canım
Evet menekşelerede aynısını yaptım pet şişenin kapagını deldim.
Kapak topragın içinde kalcak şekilde yerleştirdim.
Bence bunu dene kesinlikle a.s.
arkadaşlar size annemin bahçesinden bi kaç foto eklemek istiorum
umarım beğenirsiniz
sağol canım. gideceğim zaman senden ayrıntılarını isteyebilirim. :1hug:
seni göremiyorum son zamanlarda. çiçekçileri ihmal mi ediyorsun neklava:a.s.opuyorumnanaktan
saol saftrik,vallahi annem çiçeklerini çok sever,bide kasımpatıları var ama daha açmadılar ,açınca onlarıda eklerim,her gören bayılo
Canım izinden geldikten sonra hemen işe başladım o kadar işim birikmişki anlatamam
onlarla ugraşmaktan siteye giremez oldum,yoksa çiçekçilerin :) yeri ayrıdır hep bende
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Canım ya, ben ilk senin teşvikinle menekşe yetiştiriciliğine soyunmuştum ya! gözlerim seni arıyor bu sayfada opuyorumnanaktan fazla çalışmak iyi değildir boşver a.s.a.s.