Kızlar ne güzel çiçekleriniz var ya mşlh
benimde ekmeyi bekleyen 2 çiçeğim var köklensin diye bekliyom
bi tane peygamber kılıcı, aşk merdiveni ve adını bilmediğim 2 çiçeğim da var
ama ben saftiriğin ilk sayfada verdiği 2. çiçeğe bayıldım adı nedir onun acaba hayran oldum kaktüs gibi bişey
bide tüm çiçeklerin adını nasıl nerden öğrenebilirz
hepinizin çiçekleri çok güzel arkadaşlar,
bende bu aralar saksı çiçeklerine merak salmış durumdayım, annemin evinde hiç çiçeğimiz yoktu o yüzden bilmiyomuşum hiç çiçeklerle uğraşmanın nasıl güzel bir duygu olduğunu
şimdilik iki menekşem, ve adını bilmediğim iki çiçeğim daha var, bide balkonda çileğim
menekşeler hediye geldi, üstleri çiçek doluydu geldiklerinde biri pembe biri mor, önce çiçekleri döküldü, sonra yaprakları kurudu, toparlanmaya çalışıyoz şimdi, mor olanı bi tomurcuk verdi ama yanlışlıkla kopardım küstü galiba, açmıyo artık mafoldumben
Tesekkurler canim evet o kaktus ama tam olarak ismi ne bende bilmiyorum.
cicek acmis olandan bahsediyorsan benim yasadigim yerde ona yilbasi cicegi diyorlar turkiyede de aynimi ismi bilmiyorum.a.s.
yaprakları çok fazla bundan dolayı olabilir ,arada en altaki yaşlı yaprakları kesmeni tavsiye ederim
adaçayı kaynatıp soğuyunca bununla sulamanı tavsiye ederim çiçeklenmeyi artırıyor
denenmiş tecrübelerim :)menekşeleri çok severimmmm senin çiçeklerde çok hoş maşallah diyemde nazar etmiyem :)
ELCHIN Canim coook guzel ciceklerin bayildim hepsine
Bu da ailemizin yeni ferdi Gardenia :)) cok guzel kokusu var...kokusu butun balkonu esiri altina aldi resmen dun aldim bakalim begenecekmisiniz
bu çiçeğin ismini biliyormusun canım pek severim ben bunu anacım çocukken çok yetiştirmiştir,
güneşi çok sever ,rengi koyulaşır ,bordomsu pembe renklere bürünür
senin kide yerini baya sevmiş :)) maşallah
canım valla bilmiyorum ne yazıkki adınıama tek bildiğim çok arsız hemen büyüyor ve dağılıyor heheheh delikafadulden
ayy ne güzel çiçek severler çogaldı topik hareketlendi.Bizde cuma günü yıllık izine ayrılıyoruz 20 gün evde olmıcaz aklım çiçeklerimde ne yapcam ben onları her yıl izine gitmemizde altlarına su kokuyorum ama geldigimizde bir kaç tanesi yinede ölmüş oluyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/bahce-balkon-dekorasyonu/281452-kizlarrr-balkon-ciceklerim-actiii.html
burada balkon çiçeklerimin resmini yayınlamıştım umarım bakarsınız :)
küpelilerim tomurcuklandı çiçeklerini açsın sizlerede gösteririm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?