• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

konu baska semte yoneliyorrr...toparlayalim :))) konumuz cicekler,saksidaki guzel ciceklerimiz kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyy kızlar konuyu toplayalım konumuz saksıdaki bacaklara dogru gidio saksıdaki cicekler cicişler sırnaşık şey :teytey: :roflol: :sm_cool: kaydirigubbakcemile

güzelim ciceklerim darma duman oldu ya,
yerleri degisti,
mum cicegimin yeni cikan yapraklari kirilmis,
digerleride savastan cikmis gibi oldu. sipa hergün su ver diplerine kökleri cürümeye durmus.senağlama
tek bir tanesi yeni yaprak cikarmaya basladi.
bakalim ne zamana toparlicaklar kendilerini.kel osmana döndü hepsi.

güzelim ciceklerim darma duman oldu ya,
yerleri degisti,
mum cicegimin yeni cikan yapraklari kirilmis,
digerleride savastan cikmis gibi oldu. sipa hergün su ver diplerine kökleri cürümeye durmus.senağlama
tek bir tanesi yeni yaprak cikarmaya basladi.
bakalim ne zamana toparlicaklar kendilerini.kel osmana döndü hepsi.

yaa cok uzuldum ciceklerinin haline,bir taraftanda guldum anlatis sekline
insallah daha guzel olurlar merak etme
Ha bu arada ben mum cicegini gecen gun ilk defa bir yerde gordum ne kadar guzel bir cicek mis o yaaa valla a.s.

yaa kızlar ya benim bu yaprağını ektiğim bebek menekşeler bir türlü sürgün vermiyor. ben nerede hata yapıyorum :1no2:

yaa kızlar ya benim bu yaprağını ektiğim bebek menekşeler bir türlü sürgün vermiyor. ben nerede hata yapıyorum :1no2:

Canim ne kadar olmustu sen ekeli onlari Benimde 2 ay bekledigim hala surgun vermeyen bir yapragim var ama yakinda cikar heralde,Seninde hata yaptigini sanmiyorum gec cikiyor topragini kurutma sadece yeterli

Canim ne kadar olmustu sen ekeli onlari Benimde 2 ay bekledigim hala surgun vermeyen bir yapragim var ama yakinda cikar heralde,Seninde hata yaptigini sanmiyorum gec cikiyor topragini kurutma sadece yeterli

yaa kurutmuyorum da canım, diğer menekşeleri suladığım sıklıkta suluyorum. acaba bunları biraz daha sık mı sulasam? :uhm:

bu cicekler saksi degil acaba bi mahsuru olurmu?balkon bahceciliginde bahsetmisdim yazligs gitdigimizden,iste orda olan gullerim...daha yeni aciyorlar,15gun-1 aya tum uzerleri cicekle dolacak......

cicek.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
bu cicekler saksi degil acaba bi mahsuru olurmu?balkon bahceciliginde bahsetmisdim yazligs gitdigimizden,iste orda olan gullerim...daha yeni aciyorlar,15gun-1 aya tum uzerleri cicekle dolacak......

cicek.webp

:nazar::nazar::nazar: cok guzeller yaaa en sevdigim cicek guldur benim misgibi kokusuna bayilirim :nazar::nazar::nazar:

Kızlar ne güzel çiçekleriniz var ya mşlh
benimde ekmeyi bekleyen 2 çiçeğim var köklensin diye bekliyom
bi tane peygamber kılıcı, aşk merdiveni ve adını bilmediğim 2 çiçeğim da var
ama ben saftiriğin ilk sayfada verdiği 2. çiçeğe bayıldım adı nedir onun acaba hayran oldum kaktüs gibi bişey
bide tüm çiçeklerin adını nasıl nerden öğrenebilirz

Ahha işte benim konum. Sadece çiçek değil sebze ve meyveler de olmalı bence akşama koyayım çilek bahçemide çatlayın...

tv yi değil, çiçeği izliyoruz diyosunkaydirigubbakcemile3
bencede çiçekleri izlemek daha güzel:asigim:

kendileri çok nazlı olup senede bir kere açıyorlar mor menekşem nerdeyse yılın 6 ayı açar bu ise yılda bir kere açıyor sanıyorum cinsleri var

Back
X