- 20 Ocak 2015
- 2
- 0
hala devam ediyor mu nasıl kurtuldunuzbende 2 yıldır bu sıkıntıyı çekiyorum çare bulan veya ne oldukları hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hala devam ediyor mu nasıl kurtuldunuzbende 2 yıldır bu sıkıntıyı çekiyorum çare bulan veya ne oldukları hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun
ne yaptınız çözüm buldunuz mu?arkadaslar kardolabımın koyu renkte olan kapaklarında toz kadar küçük fakat yürüyebilen o küçüçük böcekleri gördüm budamı toz böcegi ben bunlardan nasıl kurtulabilirim hamileyim 3 haftaya kadar dogum yapıcam eve birde bebiş gelecek ben ne yaparım evi ilaclatıyım desem tek basıma işin içinden cıkamam kimsem yok ailem uzakta eşim gec geliyo işten halledemz ya napıcam ben yardımcı olun akıl verin lütfennn
Merhaba eru,
Sana güzel birşeyler yazmak isterdim ama inş kurtulursun. Ben biraz sana açıklama yapmak isterim. Ben bununla 2seneden beri mücadele ediyorum. Temmuz ayında başlayıp yaklasık olarak aralık gibi yok oluyorlar veya azalıyor veya ben göremiyorum. Bundan kurtulanacak bir şey bulamadım. Bende çok araştırma yaptım. 2 sene boyunca ilaçlama yaptırdık firmalara gaz yöntemiyle ama onunlada uğraşmak epey sıkıcı çünkü tüm herşey temizlenmesi ve yıkanması gerek. Bende 3 yaşında bir kızım var ve çalışıyorum. Biraz zor oluyor. Bu sene gene çıktılar hergün görüyorum bakıyorum etrafa inceliyorum psikolojim benimde bozuldu ama zararlı bir hayvan değil diyip avunuyorum. Başka evlerde de olacağını düşünüyorum keza da öyle başka yerlerde de gördüm sadece üzüldüğüm nokta çoğaltıkları. Neden oluyor bilemiyorum yeni evde oturuyorum. Sadece aklıma gelen İstanbul rutubeti . Rutubetli alanları sevdiklerini düşünüyorum ve yazanlar olmuş.
Canını sıkma üzülme oluyor. İnş tez zamanda Allahın izni ile bunlardan kurtuluruz ve bir daha evlerimize uğramaz.