- 6 Ocak 2013
- 906
- 578
Bu gördüğünüz böcekler kahverengi gibi yuvarlağımsı mı?
Ölünce kan çıkmaz toz gibi mi olur?
Üst katta m oturuyorsunuz?
Rutubet var mı?
Halıfleks kullanıyor musunuz?
Çok fazla kitap var mı?
Bu bir çeşit güve diye biliyorum çok çabuk ürerler ve kağıt kıyafet kumaş vb.. gibi şeylerle beslenirler
İlk sayfalarda yazan tarif eden böcek rutubet ve soğukta çok olur temizlediğinizi söylüyorsunuz mühim olan sildikten yıkadıktan sonra nemli bırakmamaktır
Özellikle halılar hatta tablolarda bile olur kagıt manzaralı tablolar olur ya o tür
Sık ve toz geri vermeyen süpürgelerle temizleyip nem oluşturacak her şeyden uzak durmanız lazım
Rutubet en sevdikleri ortam ne yazık ki
Güneş hatta güneş almasa da bol havalandırma gün ışığı olmalı ıslak bırakmayın
İlaçlama etkili olur eğer ki bu şartlara dikkat ederseniz
Gümüş böceği grimsi bazen kahverengi kuyruk kısmı incedir onlarda nemde olur ve kumaş kağıt bunlarla beslenir
Belli aralklarla görünürler yok olup birkaç ay sonra tekrar çıkarlar banyo wc yoğun olur nem ıslaklık severler rutubetten olur ne yazık ki
Ayrıca ilaçlasanız da baska dairelerde varsa kurtulmak zordur
Tecrübelerim doğrultusunda yardımcı olayım dedim
bunlar alerjiyi tetikler ya da alerjiye de sebep olurlar
Ölünce kan çıkmaz toz gibi mi olur?
Üst katta m oturuyorsunuz?
Rutubet var mı?
Halıfleks kullanıyor musunuz?
Çok fazla kitap var mı?
Bu bir çeşit güve diye biliyorum çok çabuk ürerler ve kağıt kıyafet kumaş vb.. gibi şeylerle beslenirler
İlk sayfalarda yazan tarif eden böcek rutubet ve soğukta çok olur temizlediğinizi söylüyorsunuz mühim olan sildikten yıkadıktan sonra nemli bırakmamaktır
Özellikle halılar hatta tablolarda bile olur kagıt manzaralı tablolar olur ya o tür
Sık ve toz geri vermeyen süpürgelerle temizleyip nem oluşturacak her şeyden uzak durmanız lazım
Rutubet en sevdikleri ortam ne yazık ki
Güneş hatta güneş almasa da bol havalandırma gün ışığı olmalı ıslak bırakmayın
İlaçlama etkili olur eğer ki bu şartlara dikkat ederseniz
Gümüş böceği grimsi bazen kahverengi kuyruk kısmı incedir onlarda nemde olur ve kumaş kağıt bunlarla beslenir
Belli aralklarla görünürler yok olup birkaç ay sonra tekrar çıkarlar banyo wc yoğun olur nem ıslaklık severler rutubetten olur ne yazık ki
Ayrıca ilaçlasanız da baska dairelerde varsa kurtulmak zordur
Tecrübelerim doğrultusunda yardımcı olayım dedim
bunlar alerjiyi tetikler ya da alerjiye de sebep olurlar