- 10 Temmuz 2019
- 7
- 0
- 35
97832, member: 952359"]Zeynep hanim bizi bilgilendirirseniz cok cok sevinirim inşallah ise yararsa hemen uygularim bende
kusura bakmayın dönüş yapmamışım hatırlattığınız için teşekkür ederim. diatomik toprağı tuzluğa doldurup evimde dökebildiğim heryere döktüm özellikle süpürgeliklere zeminlere üzerinde toz böceği gördüğüm mobilyalara ve hatta elime eldiven takip duvarlara sürdüm. toprağı satan firmadaki bayan toprağa değen böceği 24 saat içinde böceğin nemini emerek öldürdüğünü söyledi. ben toprağı uyguladıktan snra 2 gün evi kapattım eve girdiğimde hala duvarda tavanda yaşayan böcek vardı. bu toprakla da ölmeyeceklerini düşündüm, duvarlar ve süpürgelikler hariç heryeri temizledim. sonra ilginç bi şekilde 2-3 gün içinde yavaş yavaş azaldılar. şuan özellikle fenerle aramama rağmen çok çok az görüyorum günde en fazla 2 3 tane. değmeyen böcek illaki oluyordur çünkü duvarşarda her yere süremedim ondan tek tük oluyor galiba. dılardan da eve giriypr olabilirler çünkü apartman içi ve dam katında da bu böceklerden var. sonuç olarak azalmanın nedeninin toprağın etkisi olduğunu düşünüyorum. hala duvarşarımı temizlemedim ki değen olursa ölür diye.. denemeniz de fayda var eğer kurtulamıyorsanız.. çok şükür ben o kötü durumdan kurtuldum