Maalesef üzgünümTaşınmanıza rağmen bitmedi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef üzgünümTaşınmanıza rağmen bitmedi mi
Artk bol bol temizlik yapıyorum bol bol evi havalandırıyorum her elbiseyi her şeyi ütüleyip kullanıyorum ne yapayım bulduğum çare buTaşınmanıza rağmen bitmedi mi
Teşekkür ederim ilginize,çok sağolun. Lütfen bir çözüm bulabilirseniz beni unutmayın, bana da yazın,gerçekten minik bebeğimle çok zor durumda kaldım,yardım edenim de yok. Eğer ben bir çözüm bulursam mutlaka size de yazacağım. Görüşmek üzere.Artk bol bol temizlik yapıyorum bol bol evi havalandırıyorum her elbiseyi her şeyi ütüleyip kullanıyorum ne yapayım bulduğum çare bu
Son bir soru sorayım,sizinki de buna mı benziyordu?Artk bol bol temizlik yapıyorum bol bol evi havalandırıyorum her elbiseyi her şeyi ütüleyip kullanıyorum ne yapayım bulduğum çare bu
Bu böceğin yuvası yeri bulunmazsa bitmez. Bende gecen yıl Temmuz da taşındım ev sahibi hiçbirşey yaptırmıyor banyo rutubet mutfak dolapları altları çürük, nasıl kalkacam bunun Altından bilemiyorum taşınmak da çözüm değil
Merhaba. Sizinki de bundan mıydı?Merhaba kusura bakmayin.cevabim gecikti...
Dolaplar icin aldigim nem tableti cok ise yaramadim galiba.gene gordum cunku
Psikolojimi bozacak diye korkuyorum.artkk...
Ben de üzülüyorum..ömrüm böyle mi gececek diyorum
Aynı ilaçla ilaçlamamak gerekiyor çünkü direnç oluşuyor böcek üstünde ve öldürmüyorTaşındım ve ne zahmetlerle ne emeklerle herşeyi iğneden ipliğe yıkadım poşetledim memlekete gittim ben oradayken yine ilaçlamış eşim evi geldim düzenlemeye başldm elbise poşetlerinden yavru olanlardan gördüm tabi o sırada sinir krizi geçirdim ağldm zırldm ama ne fyda artk tkmmya çalışıyorum yoksa zarar görüyorm
Merhaba. Sizinki de bundan mıydı?
Kucuk hali beyaz buyuk kahve.Merhaba. Sizinki de bundan mıydı?
Bayer markasının toz böcek ilacı var isterseniz deneyin. Marka adı verdim ama sorun olmaz umarım. Bir de toz böcekleri rutubeti seviyorlar diye biliyorum havalandırın bol bol pelus battaniye kilim kullanmamaya calısın. En az 60 derecede yıkayın çamasırları ınsallah kurtulursunuzkızlar kışın evde çok fazla havalandırma olmadığından bütün her yeri minik küçük toz böcekleri sarıyorklava: bunlardan kurtulmanın bir yolu var mı? yardım ederseniz çoksevinirim:Saruboceq:
Amin..çok sevindim bu yolu bulmaniza..bakalim ne yanit gelecek..Bugün veteriner e numune gönderdim dua edelim arkadaşlar Rabbim yardım etsin cümlesine bizlere de
Bu resimde neredeler benim mutfak banyo yatak odası şifonyer içi diğer odaları gezmek bakmak istemiyorum dayanamıyorum çünküŞöyle görüntüsü..
Vermiyor tabi akşam olunca üstüme ağırlık çöküyor ruhum daralıyor. Siz nasıl ilaçlamalar yaptırdınız kaç kez firma mı siz mi yaptınız. Bu böceğin girmediği delik yok. 6 sene önce de başıma geldi. Ayakkabılarımın içinde bile kaynıyordu neler attım neler yine de görüyordum banyo kapısının önünde. Sonra kızım doğdu yine varlardı crysmed diye ilaç almıştım onu sıktım gördükçe.