Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Offfffgercrkten insan kafayi yer7 yil falan oldu. En etkili ilaclari, ust uste 3 4 gun evi acmadan ilaclatmayi, bu konuda en iyi olduklarini soyleyen sirketleri cagirmayi hep denedik ama sonuc husran. Hatta en son evde akliniza gelebilecek herseyi birakip yeni bir eve dahi ciktik sadece hatiralari aldik ve 1 sene sonra yeni evimde de varlardi keske hatiralarimida biraksaydim ki hocbirseyi ilacmadan almadik. Hatta tasinmadan yeni evi de ilaclattik. Ben pes ettim artik ama moralim cok bozuluyor. Arada azalmalarini saglayarak kafayi yememeye çalışıyorum
.
Yeni taşındığınız evdekiler Nasıl acaba bu konu beni çok üzdüEvet yeni gidilen eve tasiyani bi kac yerde daha okudum kac gundur ilaclama sisleme aldigim ilaclar cabasi gercekten.. artik ilaclamaya verilen parayi gectim sonuc hep husran.. sisleme dediler onuda yaptirdik kac kez ilaclama ikinciye geldi yine yok cikiyorlar ve tasinilan eve gidildignde devam edenleri bilmek daha kotu napicaz bilmiyorum artik.. nasil lanet bocekler cogaldikca coglaiuorlar
Kucucuk toz gibi bakildiginda yuruyorSizdeki böcek Nasıl birde yeni evdedemi çok anlamadım yav kökü öbür evde olan şey Nasıl gelir
Nasıl bu süre anlamadım o kısa sürede hiç gözükmüyorlar mı kışın var mı pekiArkadaslar malesef mucadele etmesi cok zor bir bocek hatta cogu ilaclama firması bilmiyor bile. Ben en iyisi oldugunu iddia eden bircok firma ile calistim ama malesef cozum olmuyor. Sadece belli sure gormuyorsunuz ya da azaliyorlar. Isin kotu yani bu bocekler makinede yikaninca da ölmüyor yani cok yüksek isiya dayaniklilar. Az da olsa su ilaç azaltti falan dedigimiz olursa paylasalim en azindan gozum gormez
Bu böcekler farkına varmadan üstümüzde de var Çırpınsak üstümüzden düşüyor eee evde yemek yeniyor uyuyoruz vs.. Sonuçta evimiz napcaz yaaaa Nasıl suya dayanıklı o Zaman onlar yaşasın biz ölelim kulağımıza burnumuza girer Allah korusun napcaz Çoçuklarımızı koru rabnim , umudumuz taşınmaktı oda hüsransa yandık
Böceğin görüntüsü var mı sizde suya dayanıklı dediniz tamam küçük falan elle ezince ölüyor hemen resmini çekmiştim bir kere üstümden düşmüştü evet çok küçük hızlınyürüdü krem yani beyaz gibi arka kısmında siyah benek gibi dikkatli bakınca iz varBocekler cok küçük her yere giriyor. En kucuklerini gozunuz gormuyordur bile. Yeni eve bir tane bile tasisaniz malesef tekrar üreyip ayni hale geliyor.
Merhabalar yazilari okudumda uzerimizde geziyor ve isiriyor uzerimize geziyor yataklarda geziyor gibi bisey okudum boyle birsey asla soz konusu degil Arkadaslar bu bocekler parke supurgeliklerde yasiyorlar, asla insan vucudunda yasamazlar yataklarda ysamazlar yani bendekiler bu sekilde en azindan... genel olarak arastirma yaptigimda bildigim asla insan vucudunda barinmazlar... ikinci olarak ben evimiz 3. Cuye sisletme yaptrdim ilaclama firmasi isin ehli ve inanilmaz azaldi 2 yaptiginda...bugun3 yapildi artik biter diye dusunuyorum ve benim evim yeni boyandi antibakteriyel boya ile.. asla duvarlara cikamiyolar belli basli yerdeydiler... bu ilaclama firmasiyla cok sukurki azaldi bugun son doz uygulandi ve umarim kurtulurum... arkadaslar gelen ilaclama firmalari genelde suyu basiyolar ama bu arkadas oyle degildi cok ilgili ve bitirene kadar burdayim dedi..Okumanızı tavsiye ederim: http://www.bitkiselyag.org/pire-otu-tanacetum-coccineum/