Ne kadar suredir varlar sizinkininde yavrulari beyaz buyudukce renkleri koyulasiyormu sadece hali altlari ve duvarlardami yoksa benimki gibi gardroplarda da varmiMerhabaalr ayni sorun bizdede var hali altlarinda kucuk beyaz noktalar duvarlarda kahvetengi olanlari gozle cok zor gorulur durumdalar ama ben goruyorum evimiz yeni oldugu halde.. artik pskilojim bozuldu bu yuzden kullanmadigim ilac kalmadi bayer kotrihine shock akliniza ne gelirse banamisin demiyorlar
Evet beyazlar buyudukce koyulasiyor renkleri... hali altlari supurgelikler kapi aralari dolu henuz gardolaplarda goremedim ama boyle giderse dolucak oralarda.. artik ne surucegimi sasirdim tiksinir oldum halilardan.. ilaclarda bir ise yaramiyor geceleri evin icinde deli gibi fenerle geziyorumNe kadar suredir varlar sizinkininde yavrulari beyaz buyudukce renkleri koyulasiyormu sadece hali altlari ve duvarlardami yoksa benimki gibi gardroplarda da varmi
Evi profosyonel ilaclattimda ondan sonra daha cok cogaldilar sanki.. ilaclama sirketlerine para vermeyin derim cunku bu lanet boceklere denemedigim ilac kalmadi maddiyati gectim maneviyat olarak bitmis durumdayimNe kadar suredir varlar sizinkininde yavrulari beyaz buyudukce renkleri koyulasiyormu sadece hali altlari ve duvarlardami yoksa benimki gibi gardroplarda da varmi
Parke olan yerlerden cikmiyor girisim fayans mutfagim fayans banyon fayans herhde aralardan cikiyor.. evimde nem cok fazla nem kaynakli oldugunu duusnuyorumAcaba parkeleriniz ile ilgili olabilir mi benim su anda yatak odamda var dolapta duvarlarda koselerde filan denk gelmedim bilmiyorum ne yapacagiz
Khotrine ise yaramadi hiç ne yazikki sislemeGecen sene ben keotrine ile halletmistim ama anladigim kadari ile agistos gibi tekrar cikiyolar gecen sene gibi cozmeye calisacagim oratlitan cekilince dolaplarimi goturmeden tasinacagim bilmiyorum faydasi olacakmi yoksa omur boyu bunlarlami bogusacam inanin bilmiyorum Allahim can sagligi versin ama insanin sinirleri bozulmadan edemiyor
Evet bir tanesi bile bir esyaya gelse gideceginiz yerede gider sisleme dahi ise yaramiyor nefret ediyorum artikTabiki yapacagim masrafi dusunun birde bunun ustune yine olursa delirmemek elde degil tabi birde esime kabul ettirmek icin mucadele edecegim bu kadar masrafi
Benimde kuzey cehpe cok sicak oldugu soylenemez gunes sadece sabah goruyor cunku..göle yakin oldugu icin evdeki nem hep yuzde 70 bende ne sicak ne soguk bu sene evlerdeki bocek orani cok fazla kiminle konussam ayni dertten muzdairp teknik ilaclamaydi sonra birtane daha geldi sonra biz tarim ilclari falan aldik hic biri banamisin demediSakincasi yoksa ilaclama firmasini ogrenebilirmiyim aslinda bende ilaclama yaptirmayi dusunuyorum sitede ilaclama ile kurtulanlar olmus sanirim dogru ilaci kullanmak onemli benim evde nem.problemi yok bi banyoda iste her evde oldugu gibi surekli gunes alan bir ev guney cephedeyim ama asiri sicak oluyor acaba o da mi tetikliyor bilmiyorum sizin yeni evde nasil oldu da nem problemi oldu acaba bende oturdugum ev eski diye ona da bagliyodum demekki yeniye eskiye bakmiyor bu is Allah yardimcimiz olsun
Hali altlarindada oluyormu? Simdi halilari kaldirdim heryeri camasir suyu ile sildim inanin butun ilaclari denedim shock kotrihene chrysamed zirai tarim ilaclari..sisleme normal ilaclama.. simdi aklima geldiki neden normal ilac almiyoruz dedim esime detan maxi cunku bocegin ustunde kapsulleri tasiyarak yuavalarina goturmesini sagliyomus bugun gittim detan aldimBen bu problemi gecen sene de yasadim ayni zamanlarda baslamisti ilk basta evde cocuk var diye hic ilaclama filan yapmadik(temizlik yaparak gidermeye calistim) yapmadikca yayildi en son yatak odamda gardropta olunca iste keotrine ole ilaclama yapmistim ve kasim ayina girmeden bitmisti ohh kurtuldum be guzel derken iste bayramin birinci gunu sok yasadim yine gorunce
yok ziplamiyor inanin delirdigimi dusunuyorum bazen elimde bez camasie suyu.. dolaplarimi kontrol ediyorum mutfak vs yok duvarlarda ve hali altlarindalar simdi halilari kaldirdirm balkona havalandirmaya gerekirse hali sermicem diyorum.. inanin kaynagi bende bulamadim evi hep havalandiriyorum 3 yasinda oglum var artik oda etkilenmeye basladiHali altlarinda denk gelmedim ama zeminde yuruduklerini gordum gecen sene yogun olarak banyo ve mutfagim alt dolaplarindaydi (su basmisti mutfagimi ve alt dolaprim curumustu) simdi en fazla sayida yatak odamdaki gardrobumda var diger yerlerde bi ya da iki tane denk geldim bunlarin ne zaman nerde olacaklari belli degilki bence her yerde olabilirler ve tabi bu dusunce insanin sinirlerini bozuyo ben detan da denedim gecen sene o da olduruyor hatta canlanacaklarmi diye baktigimda iki gun boyunca canlanmamisti ama evin her yerini ilaclayin bence dolaplarin iclerini kontrol etmeyi unutmayin birde evinizi bol bol havalandirin ilaclamayi belli araliklarla tekrarlayin bu minik boceklerde turlu turlu sizinki zipliyo filanmi benimkinde ziplama yok kaynagini tespit etmeye calisin en yogun oldugu bolge onlarin kaynagi olabilir