Evdeki minik toz böcekleri!!!

Evet cocuklarda etkileniyorlar oglum biktim artik boceksiz bir eve gidelim diyor ben bunlarin disinda baska bir bocek sorunu da yasadim bir de inşallah yaptiklariniz işe yarar nerden nasil geldiler bilemiyoruz iste banyonuzda var mi peki
Banyoda yoklar ama supurge ve fayans aralarindalar cok enterasan bisey bu nerden geldiklerini anlamak icin müneccin olmak lazim... Baska bocek sorunu derken onu halletinizmi? Bu kucuk lanetleri niye halledemiyoruz yaaa hangi sehirdesiniz bu arada

Onu da halledemedim o evin icinde değil camlarimin disindaki mermerlerde ona da hangi ilacin sıktıysam olmadi ben istanbulda yasiyorum siz hangi sehirdesiniz bu minikler kaybolsada tekrar cikiyor bu forumda bir bayan 3. Kezdir tekrarladigini yazmis kokten kurtulmak mumkun degilmi acaba

Off tekrarlamasin ya camlarin onundemi nasil bocekler onlar? Bende istanbuldayim kucukcekmecede

Onlarda ufak antenli ziplayabilen bir bocek tipi gumuscun gibi ama o degil bu da ufak onlara aksamlari cikiyo o da onlara uzulurken bunlarda tekrarlayinca iyice moral olarak coktum Allahim can sagligi versin guc kuvvet versinde mucadele edip kurtulabilelim birde calisiyorum evde cocuk varken zor bu isler birde benim gardroplarimda oldugu icin hepsi bosaltilacak yikanacak ilaclanacak bazalarimin altindakileride yikiyip vakumlu hurclara koyayim diyorum ama yikanamayan seylerde var off isler o kadar gozum buyuyorki Allah yardimcimiz olsun

Allah gercekten Yardimcimiz olsun bende halilari kaldirdim taslari camasir suyunla siliyorum surekli supurge aralarindan cikip duruyolar duvarlada gunde 20 kere olduruyorum gercekten Allahin gucune gitmesin ama mefret ettim

Detanda ne yazikki bi ise yaramadi cunku hala dolular heryerde

Bende supurgelikleri daha detayli inceledimve supurgeliklerde varlar duvarda da denk geldim cok yukarilara cikiyorlar mi denk geldinizmi nereye bakacagim nereyi kontrol edicem sasirdim ben ilaclama sirketi buldum biri onermis ciddi bir kuruma benziyor sansimi deniyecegim yapacak bisey yok inşallah işe yarar siz teknik ilaclama demistiniz diger sirketin adi neydi

Dhaa hic kurtulanina denk gelmedim biz kurtulabilicekmiyiz acaba ? Atasoy ilaclama bile sayfasinda yazmis evde kendi ilaclarinizla asla kurtulamazsiniz diye zamanla butun evinizi sarar diye eve gaz yagi dokup yakasim var

Merhaba ben de bir kuş biti zede olarak herkese tavsiye ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar ama yuva yapan hic guvercin vs yok anlamadim bende , ve bu boceklerin isirdigina hic denk gelmedik biz
Benim başıma gelen böyle bir olaydı sizinde başınıza gelmiş olabileceğini düşündüm. Yaz günlerinde bitler genelde balkona ya da apartman boşluğuna yuva yapan güvercinlerden geliyor çünkü

Arkadaslar sizi uzmek istemiyorum ama bu böceklerden kurtulabileceginizi sanmıyorum. Sanirim en cok mucadeleyi ben vermisimdir ama olmuyor. Sizin de ise yariyor dediginiz seyler olduysa en azindan azaltilsa bile yeterli aslinda paylasalim birbirimizle. Bari gozumuz az gorur canimiz sıkılmaz.

7 yil falan oldu. En etkili ilaclari, ust uste 3 4 gun evi acmadan ilaclatmayi, bu konuda en iyi olduklarini soyleyen sirketleri cagirmayi hep denedik ama sonuc husran. Hatta en son evde akliniza gelebilecek herseyi birakip yeni bir eve dahi ciktik sadece hatiralari aldik ve 1 sene sonra yeni evimde de varlardi keske hatiralarimida biraksaydim ki hocbirseyi ilacmadan almadik. Hatta tasinmadan yeni evi de ilaclattik. Ben pes ettim artik ama moralim cok bozuluyor. Arada azalmalarini saglayarak kafayi yememeye çalışıyorum
.

Gerçekten yeni eve demi geçti bir umudumuz oydu ama derdi veren Rabbim derman da verir ama ne bela dertmiş bıktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…