Evdeki minik toz böcekleri!!!

Ben de karbonat sirke karistirip spreyliyordum ama yok kurtulamiyorum. Gecenlerde iki gun evde yoktum. Dondugumde sifonyerimin uzeri komple bunlarla kapliydi. Kafayi yemek uzereyim. Kimse de kesin cozum bulamamis

Ben de karbonat sirke karistirip spreyliyordum ama yok kurtulamiyorum. Gecenlerde iki gun evde yoktum. Dondugumde sifonyerimin uzeri komple bunlarla kapliydi. Kafayi yemek uzereyim. Kimse de kesin cozum bulamamis
(((( onların kesin yuvasını bulup ilaç sıkmak lazım yoksa çoğalıyorlar, benım banyomda da vardı, dogru yere ilac sıktım galiba şimdi hiçç yoklar banyoda.

(((( onların kesin yuvasını bulup ilaç sıkmak lazım yoksa çoğalıyorlar, benım banyomda da vardı, dogru yere ilac sıktım galiba şimdi hiçç yoklar banyoda.
Nasıl bulacağım yuvalarini. Evin her yerindeler cunku bu yil bizim cati sorunumuz oldu. Tavanlarimiz hep islanip kuflendi. Yaz gelmedeb herhangi bir sey yaptiramiyoruz. Duvarlarda bile geziyorlar.

Meraba.lutfen sirketinizin adini ve numarasini yazarmisiniz
Sir

Nasıl bulacağım yuvalarini. Evin her yerindeler cunku bu yil bizim cati sorunumuz oldu. Tavanlarimiz hep islanip kuflendi. Yaz gelmedeb herhangi bir sey yaptiramiyoruz. Duvarlarda bile geziyorlar.
Dogru söylüyorsunuz, Çatı rutubet küf olayı geçmedikçe onlarda gitmicek, bu yaz bende evde degıldım evin içi havasızlıktan küflendi ve bu böcekler çıktı. Bi ilaç kullanıyorum. %80 faydasını gördum ama sürekli işte evi temiz tutup ilacı tazelemek gerek. Allah kolaylık versin hepimize

Herkes bı ilaç diyip duruyor ne o ilaç bu kadar zor değil ismini vermek şuan başında olan insanlara çözüm olmak.bu konuya yorum yazmış kaç kişiye mail gidiyor bakıyorum bı çözüm mü yazılmış diye yok anca boş muhabbet ilaç sıktım kurtuldum yazılıyor Ne O İLAC NEe

Amin.cumlemize

Ben chrsamed insektisid kullanıyorum daha önce bu forumda yazdım bu ilacın ismini. Faydasını gördüm bitti mi hayır bitmedi ama baya azaldı.

Benmde 11 aylık kızım var oturma odası karınca istilasına ugramış durumda kzıımda onları yakalamaya calısıyor nasıl kurtulurummm bunlardan (((

Bayer kothrine var onu kullanın kokusuz bı ilaç.
Eczanelerde bulabilirmiyiz birde fiyatı ne kadar acaba biliyormusnuz evimiz alt kat örümcek ve karınca çok fazla oluyor ya benim aşırı fobim var bu tür şeylere canımdan can gidiyo görünce

GittiGidiyor da 15 falan dı.eczaneyi bilmiyorum.karinca örümcek hiç bişey değil Allah akardan bitten korkusunu bizim başımıza ki öyle bı imtihan

Başka eve çıkıp eşyaları komple yenilemek çözüm olur mu acaba? Sadece kıyafetler yeni eve gidecek. Onlar da yıkanıp ütülenip poşetlere koyulcak. Ev kaçıncıya ilaçlanıyor. Son kez ilaçladım. Bir kere daha görürsem bunu yapıcam artık gözü karartıp. Eşyaları da ateşe verip keyifle izlicem.

Valla cok buyuk sorun. Benim kendi evim. Evi ilaclattiktan beri eve girmedim. Yaklasik 15 gun oldu sanirim. Eve gidince gormekten korkuyorum. Gorursem delirecegim. Keske ben de esyalari yakip izleyebilsem.

Kurtuldunuz mu

Kurtuldunuz mu

merhabalar ,
balkonumuza kumru kuşu yuva yaptı aman dedik ellemedik 2 aydır camı bile açmadık korkuyor diye geçen hafta yavrular uçtu gitti. 3-4 gündür camı açıyoruz her yer bu küçük böcekler le dolu!!!!ben onlardan geldiğini düşünüyorum.evde nem ve küf sorunu oluyor ama 18 yıldır oturuyorum . deli gibi temizlik yaptım malum ramazan çok zor oldu dünden beri okuyorum şu an moralim bozuldu .Sanırım temizlik çözümdeğil en kısa zaman da ilaç alacağım çok alerjik bünyem benim ve oğlumun psikolojik mi bilmiyorum kaşınıyoruz .konuyu açana yorum yapanlara teşekkür ederim çünkü hiçbir yerde bilgi yok . bende deneyip yazacağım çok sıkıntılı bir durum .

Hanımlar merhaba
Tayinimiz çıktı, ev yok mecbur en üst katı tuttuk
Evde kavrulmuş susama benzeyen böcekler görüyorum iki gündür
Çatıda sürekli kuşlar oluyor
Sanırım yuva da yapıyorlar
Balkonda camların önünde kuşların taşıdığı çöpleri görüyorum
Her odada baca deliği var, plastik bir kapakla kapatılmış kalorifere gecince.
Acaba bu böcekler nereden geliyor olabilir

Herkesin yazdığı o minik gözle görülmeyen böceklerden de tuvalette gördüm
Dün bütün evi Domestos aspirin Arap sabunu karistirip sildim
Banyoyu tuvaleti de yıkadım
Sabah susama benzeyen böceklerden yine gördüm
Bunlar yuva yapmış olabilir mi
Üç gün sonra tatile çıkıyoruz
Bir buçuk ay ev kapalı kalacak
Bütün evi sarmasindan çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…