Evdeki minik toz böcekleri!!!

Valla bende hala kurtulamadım, ilaçladıgım yerlerde ölülerini görüyorum, sürekli evi havalandırıyorum. Her yeri Sirkeli su ile siliyorum. Ama ufak kızım var öyle her yere ilac sıkamıyorum. Sıkmadıgım yerlerde bazen görüyorum
Ben de karbonat sirke karistirip spreyliyordum ama yok kurtulamiyorum. Gecenlerde iki gun evde yoktum. Dondugumde sifonyerimin uzeri komple bunlarla kapliydi. Kafayi yemek uzereyim. Kimse de kesin cozum bulamamis

Ben de karbonat sirke karistirip spreyliyordum ama yok kurtulamiyorum. Gecenlerde iki gun evde yoktum. Dondugumde sifonyerimin uzeri komple bunlarla kapliydi. Kafayi yemek uzereyim. Kimse de kesin cozum bulamamis
:KK43:(((( onların kesin yuvasını bulup ilaç sıkmak lazım yoksa çoğalıyorlar, benım banyomda da vardı, dogru yere ilac sıktım galiba şimdi hiçç yoklar banyoda.

:KK43:(((( onların kesin yuvasını bulup ilaç sıkmak lazım yoksa çoğalıyorlar, benım banyomda da vardı, dogru yere ilac sıktım galiba şimdi hiçç yoklar banyoda.
Nasıl bulacağım yuvalarini. Evin her yerindeler cunku bu yil bizim cati sorunumuz oldu. Tavanlarimiz hep islanip kuflendi. Yaz gelmedeb herhangi bir sey yaptiramiyoruz. Duvarlarda bile geziyorlar.

Merhaba bende yaklasik 2 sen once savastim bu minik yaratiklarla. Hasir sepet kuflendiyse cikis noktasi kesinlikle orasi cunku kuflu yerlerde olusup yayiliyorlar. Size tavsiyem acil olarak evinizi komple ilaclatin. Cunku bu yaratiklar tavanda yerde duvarda heryerde cok hizli birsekilde yuruyerek yayiliyorlar. Yatak koltuk kiyafet ve beyazesyalara gecerse kurtulmak cok zor olabiliyormus. Ve o detan vb ilaclar sadece bayiltiyor. Cok sikintili bir donem ama ben allaha cok sukur kurtuldum allah birdaha karsilastirmasin. Tum ev dumanlama sistemiyle ilaclandi ve ilaclama yapan kisi gercekten cok ozenerek yapti. Isterseniz ozeldn firma adini yazabilirim. Ama tavsiyem 1gun bile beklemeden destek alin. Ben gece uyku uyumadan elimde fenerle aglaya aglaya g3ziyordum cok kotu bir piskoloji allah yardimciniz olsun
Meraba.lutfen sirketinizin adini ve numarasini yazarmisiniz
Sir

Nasıl bulacağım yuvalarini. Evin her yerindeler cunku bu yil bizim cati sorunumuz oldu. Tavanlarimiz hep islanip kuflendi. Yaz gelmedeb herhangi bir sey yaptiramiyoruz. Duvarlarda bile geziyorlar.
Dogru söylüyorsunuz, Çatı rutubet küf olayı geçmedikçe onlarda gitmicek, bu yaz bende evde degıldım evin içi havasızlıktan küflendi ve bu böcekler çıktı. Bi ilaç kullanıyorum. %80 faydasını gördum ama sürekli işte evi temiz tutup ilacı tazelemek gerek. Allah kolaylık versin hepimize

Dogru söylüyorsunuz, Çatı rutubet küf olayı geçmedikçe onlarda gitmicek, bu yaz bende evde degıldım evin içi havasızlıktan küflendi ve bu böcekler çıktı. Bi ilaç kullanıyorum. %80 faydasını gördum ama sürekli işte evi temiz tutup ilacı tazelemek gerek. Allah kolaylık versin hepimize
Herkes bı ilaç diyip duruyor ne o ilaç bu kadar zor değil ismini vermek şuan başında olan insanlara çözüm olmak.bu konuya yorum yazmış kaç kişiye mail gidiyor bakıyorum bı çözüm mü yazılmış diye yok anca boş muhabbet ilaç sıktım kurtuldum yazılıyor Ne O İLAC NEe

Amin.cumlemize

Herkes bı ilaç diyip duruyor ne o ilaç bu kadar zor değil ismini vermek şuan başında olan insanlara çözüm olmak.bu konuya yorum yazmış kaç kişiye mail gidiyor bakıyorum bı çözüm mü yazılmış diye yok anca boş muhabbet ilaç sıktım kurtuldum yazılıyor Ne O İLAC NEe
Ben chrsamed insektisid kullanıyorum daha önce bu forumda yazdım bu ilacın ismini. Faydasını gördüm bitti mi hayır bitmedi ama baya azaldı.

Ben chrsamed insektisid kullanıyorum daha önce bu forumda yazdım bu ilacın ismini. Faydasını gördüm bitti mi hayır bitmedi ama baya azaldı.[/QUOTE
Buradan herkese söylüyorum biz 25 lt yani 5 bidon chrysamed kullandık.bizde işe yarıyor sandık ama inanın. İse yarasaydi bizde yarardı kaç aydır günlük ilaçlama da yaptım haftalık da kurtulunsaydi biz kurtulurduk.keske bize de diyen olsaydı.inanin zinon Bayer detan titan blotic chrysamed ile sirke ile sonuç alınmıyor 2 yıldır biz alamadik.bi firma ile görüştük bu ilaçların sagkimiza çok zararlı olduğunu sağlık bbakanliginin ev için o onaylı olmadığını onca bizi yonlendirenlerin hatalı olduğunu soyledi.fumigasynu oneren ziraat muhendisinin bunu satmasinin yasak olmasina ragmen insani tehlieye atmasina ragmen satmaya calismasina ayrica soktayim.sadece ruhsatli olanlarin yaoabilcegini ogrendim uzun arastirmalarjmdan sonra.. neyse titiz ilaçlama yı cagirdik bildiğiniz el pompası ile pire ilacı sıkti gitti.halilarim göl gibiydi bizim sıfır mobilyadan eve akar bulaştı arkadaşlar çoğu firma bundan habersiz .gelen çalışan dünyadan habersiz sürekli arıyorlar memnun kalmadığınmizi şikayetini anlatmama rağmen engelleme rağmen hala farklı numaralarda aramaktalar.akar çeşitli böceklerin ulv yada her yere gelecek şekilde ilaçlama yapılması lazımdır titiz ilaçlama resmen belli bölgelere sıktï ve kalitesiz ilaçlarından eşyalarının yapışkan yerleri kalktı leke birakti.yani ben 2 yıldır daha burda yazmadığını bin tane şeyle uğraştım.arafim arastirdim inanın sürekli dua ediyorum ben ve herkes kurtulsun diye arkadaşlar hala sonuç alamadım.ama bı firma ile görüştük eğer memnun kalırsam yazacağım inşallah hepimiz kurtuluruz Allah'ın izni ile

Benmde 11 aylık kızım var oturma odası karınca istilasına ugramış durumda kzıımda onları yakalamaya calısıyor nasıl kurtulurummm bunlardan :KK43:(((

GittiGidiyor da 15 falan dı.eczaneyi bilmiyorum.karinca örümcek hiç bişey değil Allah akardan bitten korkusunu bizim başımıza ki öyle bı imtihan

Başka eve çıkıp eşyaları komple yenilemek çözüm olur mu acaba? Sadece kıyafetler yeni eve gidecek. Onlar da yıkanıp ütülenip poşetlere koyulcak. Ev kaçıncıya ilaçlanıyor. Son kez ilaçladım. Bir kere daha görürsem bunu yapıcam artık gözü karartıp. Eşyaları da ateşe verip keyifle izlicem.

Başka eve çıkıp eşyaları komple yenilemek çözüm olur mu acaba? Sadece kıyafetler yeni eve gidecek. Onlar da yıkanıp ütülenip poşetlere koyulcak. Ev kaçıncıya ilaçlanıyor. Son kez ilaçladım. Bir kere daha görürsem bunu yapıcam artık gözü karartıp. Eşyaları da ateşe verip keyifle izlicem.

Valla cok buyuk sorun. Benim kendi evim. Evi ilaclattiktan beri eve girmedim. Yaklasik 15 gun oldu sanirim. Eve gidince gormekten korkuyorum. Gorursem delirecegim. Keske ben de esyalari yakip izleyebilsem.

Merhaba arkadaşlar 1 haftadır bu lanet böceklerle baş etmeye çalışıyorum.delirmiş durumdayım.çocuğumu okula gönderip didik didik evi arıyorum.ben bu böcekle ebeveyn banyomda tanıştım.1 haftadır günümün çoğunu 3 metrekare alanda geçiriyorum.yerde hasır bir sepet vardı içinde saç kurutma makinası ve tarak bulunan.sepetin altını silerken gördüm.o kadar minik ki elimle değilde viledayla silsem görünmez.sepetin kumaşını fala söktüm baktım sepet nemlenmiş ve Bi kaç tane böcek var.sepeti içindekilerle beraber hemen çöpe attım.camını açtım.her gün başka bir ilaç deniyorum.kapısını kapatıp sabaha kadar bekletiyorum.ertesi gün araştırıyorum tekrar.sonuç hüsran.şimdilik başka yerde görmedim.yerde emekliyorum resmen gördüğüm her şeye dokunuyorum yürüyormuş diye.hepinizin yazdıklarını okudum.kimse tamamen kurtulamamış.ama birde farklı bir kaç böcekten bahsediliyor sanırım.benim banyomda ki beyaz ve çok minik.ve kesinlikle zıplamıyor.farkedildiğini anlayınca çok hızlı yürüyor.ve dokunduğum an ölüyor.üstüne çamaşır suyu sıktım ölmedi ama.marketten detan aldım sıktım öldü.bu gecede detanla ilaçladım.o banyodan hiç bişeyi dışarı çıkarmıyorum.kapısını kapattım yasaklı bölge.ya evin diğer taraflarına geçerlerse Çok korkuyorum.1 haftadır çok mutsuzum.uyuyamıyorum.kapıdan çıksalar yatak odasına dalacaklar diye.yeni bina birde en üst kattada değilim.kuş yuvası falanda yok.bendeki bu böcek temizliğe gelen kadının banyoyu temizleyip kapısını camını kapatıp Oray'ı nemli bırakmasıyla başladı kesin.yerdeki sepet altı küf yapmıştı çünkü.bu kadar kişi birisidemi bulamadı kesim çözümü.ben yuvasını buldum diye düşünüyorum kendimce attım çöpe bakalım görücekmiyim yarın sabah.dahada olmadı orada hiç duş almıyoruz ama duşakabini söktürüp altına bakıcam
Kurtuldunuz mu

Merhabalat günlerden persembe geçen cuma dan beri temizlik yapiyorum badanaya basladim bugün evi boyuyorum şu ana kadar tesbit ettiğim sirke ve arap sabunu ise yarıyor çamaşır suyunun bu böceklere hiç bir etkisi yok
azaltmayı başardık mutfaktan çıkıp korodordada varlardi ama artık sadece mutfak zemininde varlar dolapta gorunmuyolar
mutfakta ne varsa herşeyi yıkayıp salona taşıdık şu an salondan masanin üstünden duruyorlar buzdolabına girmişler ama orda olmusler buzdolabinida temizledim soğuk ve kuru ortamda yasamiyorlar ama benim evin Hele mutfağın rutibetlide degildir bide ben takintiiyi mbu bocekere birhftdir i i olduk kardesimle
ilaçsa ilaç sirkeyse sirke denemefigimiz kalmadı tek tukde olsa var sürekli deneme yapıyorum mutfak dolaplarinin altına naftalin dosedim naftalin den beri boceklerters istikamete yürüyorlar elimde sirke fis fis şişede süreli sikıorum şu an ise yarıyor sirke naftalin,arapsabuu en iyisi yazmaya devam edicem sabır çok önemli en azından birinin işine yarar
Kurtuldunuz mu

merhabalar ,
balkonumuza kumru kuşu yuva yaptı aman dedik ellemedik 2 aydır camı bile açmadık korkuyor diye geçen hafta yavrular uçtu gitti. 3-4 gündür camı açıyoruz her yer bu küçük böcekler le dolu!!!!ben onlardan geldiğini düşünüyorum.evde nem ve küf sorunu oluyor ama 18 yıldır oturuyorum . deli gibi temizlik yaptım malum ramazan çok zor oldu dünden beri okuyorum şu an moralim bozuldu .Sanırım temizlik çözümdeğil en kısa zaman da ilaç alacağım çok alerjik bünyem benim ve oğlumun psikolojik mi bilmiyorum kaşınıyoruz .konuyu açana yorum yapanlara teşekkür ederim çünkü hiçbir yerde bilgi yok . bende deneyip yazacağım çok sıkıntılı bir durum .

Hanımlar merhaba
Tayinimiz çıktı, ev yok mecbur en üst katı tuttuk
Evde kavrulmuş susama benzeyen böcekler görüyorum iki gündür
Çatıda sürekli kuşlar oluyor
Sanırım yuva da yapıyorlar
Balkonda camların önünde kuşların taşıdığı çöpleri görüyorum
Her odada baca deliği var, plastik bir kapakla kapatılmış kalorifere gecince.
Acaba bu böcekler nereden geliyor olabilir

Herkesin yazdığı o minik gözle görülmeyen böceklerden de tuvalette gördüm
Dün bütün evi Domestos aspirin Arap sabunu karistirip sildim
Banyoyu tuvaleti de yıkadım
Sabah susama benzeyen böceklerden yine gördüm
Bunlar yuva yapmış olabilir mi
Üç gün sonra tatile çıkıyoruz
Bir buçuk ay ev kapalı kalacak
Bütün evi sarmasindan çok korkuyorum

X