Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banyoda yoklar ama supurge ve fayans aralarindalar cok enterasan bisey bu nerden geldiklerini anlamak icin müneccin olmak lazim... Baska bocek sorunu derken onu halletinizmi? Bu kucuk lanetleri niye halledemiyoruz yaaa hangi sehirdesiniz bu aradaEvet cocuklarda etkileniyorlar oglum biktim artik boceksiz bir eve gidelim diyor ben bunlarin disinda baska bir bocek sorunu da yasadim bir de inşallah yaptiklariniz işe yarar nerden nasil geldiler bilemiyoruz iste banyonuzda var mi peki
Off tekrarlamasin ya camlarin onundemi nasil bocekler onlar? Bende istanbuldayim kucukcekmecedeOnu da halledemedim o evin icinde değil camlarimin disindaki mermerlerde ona da hangi ilacin sıktıysam olmadi ben istanbulda yasiyorum siz hangi sehirdesiniz bu minikler kaybolsada tekrar cikiyor bu forumda bir bayan 3. Kezdir tekrarladigini yazmis kokten kurtulmak mumkun degilmi acaba
Allah gercekten Yardimcimiz olsun bende halilari kaldirdim taslari camasir suyunla siliyorum surekli supurge aralarindan cikip duruyolar duvarlada gunde 20 kere olduruyorum gercekten Allahin gucune gitmesin ama mefret ettimOnlarda ufak antenli ziplayabilen bir bocek tipi gumuscun gibi ama o degil bu da ufak onlara aksamlari cikiyo o da onlara uzulurken bunlarda tekrarlayinca iyice moral olarak coktum Allahim can sagligi versin guc kuvvet versinde mucadele edip kurtulabilelim birde calisiyorum evde cocuk varken zor bu isler birde benim gardroplarimda oldugu icin hepsi bosaltilacak yikanacak ilaclanacak bazalarimin altindakileride yikiyip vakumlu hurclara koyayim diyorum ama yikanamayan seylerde var off isler o kadar gozum buyuyorki Allah yardimcimiz olsun
Detanda ne yazikki bi ise yaramadi cunku hala dolular heryerdeOnlarda ufak antenli ziplayabilen bir bocek tipi gumuscun gibi ama o degil bu da ufak onlara aksamlari cikiyo o da onlara uzulurken bunlarda tekrarlayinca iyice moral olarak coktum Allahim can sagligi versin guc kuvvet versinde mucadele edip kurtulabilelim birde calisiyorum evde cocuk varken zor bu isler birde benim gardroplarimda oldugu icin hepsi bosaltilacak yikanacak ilaclanacak bazalarimin altindakileride yikiyip vakumlu hurclara koyayim diyorum ama yikanamayan seylerde var off isler o kadar gozum buyuyorki Allah yardimcimiz olsun
Detanin oldurdugunu gormustum ben niye ise yaramadi acaba ya sıktıgınız yerlerde yuruyorlarmiDetanda ne yazikki bi ise yaramadi cunku hala dolular heryerde
Evet yuksri cikiyorlar hangi ilaclama firmasi orasi? Detan supurgeliklere skiyorum ama yine cikiyolarDetanin oldurdugunu gormustum ben niye ise yaramadi acaba ya sıktıgınız yerlerde yuruyorlarmi
Merhabalar ama yuva yapan hic guvercin vs yok anlamadim bende , ve bu boceklerin isirdigina hic denk gelmedik bizMerhaba ben de bir kuş biti zede olarak herkese tavsiye ediyorum.
Benim başıma gelen böyle bir olaydı sizinde başınıza gelmiş olabileceğini düşündüm. Yaz günlerinde bitler genelde balkona ya da apartman boşluğuna yuva yapan güvercinlerden geliyor çünküMerhabalar ama yuva yapan hic guvercin vs yok anlamadim bende , ve bu boceklerin isirdigina hic denk gelmedik biz
Evet cok tesekkur ederim ilginiz icin ilac sonrasi bittilermiBenim başıma gelen böyle bir olaydı sizinde başınıza gelmiş olabileceğini düşündüm. Yaz günlerinde bitler genelde balkona ya da apartman boşluğuna yuva yapan güvercinlerden geliyor çünkü