- 20 Haziran 2016
- 1
- 0
- 60
Lütfen bana da detayları yazar mısınız bende de aynı sorun var minicikler beyazlar ve yürüyorlar çok korkuyorum elbiselre bulaşacak diye uzaktan toz gibi görünüyor bakın büyüteçli foto makinasıyla çektim bu fotoyuArkadaslar 1 haftalik incelememin uykusuz ac arik kalmamin ardindan netten a1 diye bi sirket buldum.yarin gelcekler dumanlama teknigiyle ilaclicaklar.20 gun sonra bi daha gelcekler.daha ilaclanmadan pisokolojikman rahatladim.insallah hallolur biter gider pis yaratiklar.mahvettiler beni
Benimki daha farkli yada yavru hali olabilir bu sizin cektiginiz fotodaki.genelde rutubetlenmis yerlerde yasiyor.mesela banyo dolabinin suntasi rutubet yapmis bir baktim milyonlarcalar.supurdum sildim ama her yerde olduklari icin en sonunda ilaclatmaya karar verdim.camlarin siyah lastiklerinin koselerinde denuzliklerin altlarida catlaklarda yasiyorlar.dumanlamadan baska fayda eden ilac da yok sanirim.yumurtalari sildigim yerlerde yok olmamis 1.2 gun sonra belirmeye baslamisti.kafayi yedim.ilaclatin rahatlayin ne diim.cok pahali da degilLütfen bana da detayları yazar mısınız bende de aynı sorun var minicikler beyazlar ve yürüyorlar çok korkuyorum elbiselre bulaşacak diye uzaktan toz gibi görünüyor bakın büyüteçli foto makinasıyla çektim bu fotoyu Eki Görüntüle 1849442
Ilaclattigimiz sirketin ziraat muhendisi 30 dercede de yikansa olur dedi.benim sikisik camasirlarin arasina islememisti ilac.varsa icinde dokmek lazim ortaya.neyle ilaclicaksiniz.pepsinea ailesinden bir hasere dedi bizim ki icin.Bu minik toz böcekleriyle maalesef bende tanışmış bulunmaktayım Gecem gündüzüm çoğalmasın diye dua etmekle geçiyor. Bütün yorumları bütün tavsiye ilaçlama yöntemlerini dikkate alıyorum hanımlar fakat benim sormak istediğim bi kaç şey var fikirlerinizii benimle paylaşırmısınız? İlaçlamayı biz kendimiz yapacağız, yeni evli olduğum için çeyiz eşyalarımın bir kısmı kutularda( yedek kahvaltı takımım, tencere takımım,mevsimlik ayakkabılarım vs..) bunları da çıkartıp ilaçlamak mı gerekir yoksa dışarıdan sıkılan ilaçın etkisi kapalı evde ona da etki eder mi? Bir de başka bir sitede araştırmalarım sonucu kıyafetleri falan Boraks ile yüksek derecede yıkayın demişlerdi, ne kadar etkili olur daha önceden bu tarz bişey için Boraks kullanan varmı ?
Arkadaşlardan lütfen bu konuda adamakıllı kurtulan var mı ya da akar olmayan bu böceğin gerçekten ne oldugunu bilen var mı ya da ne yapmamız gerektiğini bilen?
İlacın ismi Blotic arkadaşlar ben veterinerden alıp denedim bu minik böcekleri öldürme konusunda cidden başarılı camsil kutusuna koyup püskürttüm pek görmüyorum artık böcekleri.Ancak ilaç çok etkili dikkatli kullanmak şart.
İnşallah faydasını görürsünüz.Ay gerçekten miiii hemen alacağım o zaman faydası olur inş. .
Ne durumdasiniz neles83 bende 2 aydir ugrasiyorum sizin ilk nerde basladi peki bu bocekler beyaz mi sizin benim krem renkli ve kahverengi kendim ilacliyorum havalandiriyorum amantam yok olmadi ilaclama yaptirsam diyorum bitiremeyenler var burda soylenen ilaclardan hic denedinizmiKızlar aynı sorun benimde başımda yeni taşındım 3 ay kadar oldu ev sıfır. Bir kez ilaçlattik ve yok olmadilar hala varlar sorunu çözen bir çözüm yolu bulan varsa lütfen bilgi versin 5 yaşında bir oğlum var 2 yaşınav beri astım allerjik ve astima çevirme ihtimali vardı çok şükür bir buçuk yıldır çok iyi ama bu böceklerin alerjisi ni tetiklemesinden korkuyorum.
Bende de aynı sorun var,yeni bina, yazın iki kere ilaçlattım ama çözüm olmadıNe durumdasiniz neles83 bende 2 aydir ugrasiyorum sizin ilk nerde basladi peki bu bocekler beyaz mi sizin benim krem renkli ve kahverengi kendim ilacliyorum havalandiriyorum amantam yok olmadi ilaclama yaptirsam diyorum bitiremeyenler var burda soylenen ilaclardan hic denedinizmi