Evdeki minik toz böcekleri!!!

kızlar benim evdede aynı sıkıntı var. gözle dikkatle baktığında koyu zeminde, kıyafette beyaz renkte küçücük böcek görünüyor. bu böceğin ilacı felan var mı? sıkıntıyı çözen olursa lütfen yardım edin. 1 yaşında bebeğim var ve korkuyorum.

Merhaba herkese, bu minik beyaz ve kahverengi minik böceklerden bendede var ve iki buçuk yaşında çocugum var ilk onun oyuncaklarında gördüm sonra araştırdım ki evimin her yerinde varlar, dolap içleri, kıyafetlerim yani her yerdeler, internetten epey bi araştırdım ama çocuğumda oldugu için her ilacı alıp kullanamıyorum çünkü oyuncaklar eli kolu hep yerlerde kıyılarda köşelerde. Internetten chrysamed diye bi ilaç aldım eczanelerdede var, biraz azalma oldu. Ayrıca bu ilacın bi zararıda yokmuş insanlara ama tabi sonuçta ilaç ama % 50 azalma oldu. Bu böceklerle ilgili tavsiyelere açığım

kızlar benim evdede aynı sıkıntı var. gözle dikkatle baktığında koyu zeminde, kıyafette beyaz renkte küçücük böcek görünüyor. bu böceğin ilacı felan var mı? sıkıntıyı çözen olursa lütfen yardım edin. 1 yaşında bebeğim var ve korkuyorum.
Merhaba, bu minik beyaz ve kahverengi minik böceklerden bendede var ve iki buçuk yaşında çocugum var ilk onun oyuncaklarında gördüm sonra araştırdım ki evimin her yerinde varlar, dolap içleri, kıyafetlerim yani her yerdeler, internetten epey bi araştırdım ama çocuğumda oldugu için her ilacı alıp kullanamıyorum çünküoyuncaklar eli kolu hep yerlerde kıyılarda köşelerde. Internetten chrysamed diye bi ilaç aldımeczanelerdede var, biraz azalmaoldu. Ayrıca bu ilacın bi zararıda yokmuş insanlara ama tabisonuçta ilaç ama baya azalma oldu.

yaklaşık 3 haftadır eve girmiyorum. annemlerde kalıyoruz. 3 defa evi ilaçlattım. 3üncü ilaç çok kuvvetliydi. kokulu ve yakıcı özelliği vardı. nefes aldığında insanın boğazını yakacak türden. ilaçlamacıda tüm odaları temizlememizi söyledi ki yapacaktık zaten, boya işide biz bahane oldu. hafta sonu tüm odalara boya-badana yaptırdık. kıyafetlerin hepsini yıkadık, bazılarını kuru temizlemeye verdim. boya badanadan sonra ve ilaçlamadan sonra böcek görünmez oldu. eşim piknik tüpüne takılan pürmüz dedikleri aletle kıyafet dolaplarının iç kısımlarına ve ara yerlerine ateşle ütüler gibi yaptı. hafta içleri çalıştığımız için evin temizliği tam anlamıyla bitmedi, ama şuan gözle görünür yerde böcek yok. yastık yorgan yatak vs. hepsini yıkamacıya verdim. inşallah çözüm bulabilmişizdir. zaman zaman sizlere yazarım.

size özelden nasıl ulaşacağım.?? lütfen ilaç ismi verin.donus yapın.siyah kuş biti ve aynı bundan beyaz mite adı verilen toz akarı var.1.5 yıldır kurtulamadık.

2 aydır sadece yatak odasındaki arkadaşlardan kurtulmaya çalışıyorum.4-5 defa ilaclama.komple yatak odası,tavan dahil boyandı.nem alma makinası aralıksız 3 gün çalıştı.terminatör gibi bu böcekler,öldü diyorsun tekrar diriliyorlar.
Söz etiğim yatak odasında,mobilya dışında birşeyde yok.cok ilginc bir durum...sizlerde yeni bir bilgi varmıdır rica etsem?ilacla olacak birşey değil bu.boşuna kendimizi zehirliyoruz.
Kurtulabildiniz mi acaba lütfen bişey soyleyin 1.5 yıldır kurtulamadık siyah kus biti ve beyaz toz akarı var evde

Kurtulabildiniz mi acaba lütfen bişey soyleyin 1.5 yıldır kurtulamadık siyah kus biti ve beyaz toz akarı var evde
Merhaba, bendede var buna benzer böceklerden beyaz ve siyah minik minik chrsamed diye bi ilaç kullanıyorum, sıktığım yerlerde hep ölülerini görüyorum işe yaradı baya azaldı bi deneyin isterseniz.

Merhaba, bendede var buna benzer böceklerden beyaz ve siyah minik minik chrsamed diye bi ilaç kullanıyorum, sıktığım yerlerde hep ölülerini görüyorum işe yaradı baya azaldı bi deneyin isterseniz.
Azalıyor gibi ama bı turlu tamamen bitmiyor.chrysamede pek güvenmeyen derim.biz 5 ltlik 5 bidon bitirdik.bitiyi sandık ama aylar oldu.ben beyazın üstüne sıktım ama 4 gündür hala olmediler

Azalıyor gibi ama bı turlu tamamen bitmiyor.chrysamede pek güvenmeyen derim.biz 5 ltlik 5 bidon bitirdik.bitiyi sandık ama aylar oldu.ben beyazın üstüne sıktım ama 4 gündür hala olmediler
Gerçekten mi:KK43:( napıcaz peki? benimde bütün evimde var, dolap vs her yerde. Çok sinirim bozuluyor ufak çocuğumda var. Telefon ışığıyla bütün gece böcek avına çıkıyorum maslesef.

Bilmiyorum 1.5 yıl oldu benim kafayı yicem..burda biri yazmış blotic diye onu denicez bakalım çok zehirliymis.benimde 1 yaşında kızım var ona beşik aldık besikle birlikte geldi .

Kurtuldunuz mu ?

Kurtuldunuz mu ne ilacı fayda etti acabs

Resmen kafayi yiyecegim. Su lanet seylerden kurtulan yok mu? Yarin ilaclamacilar gelecek
. Ilaclayipts kurtulamayanlari okudukca kahroluyorum. Odamda yatamaz oldum. Uzerimdeki kiyafetleri cikarmiyorum cunku dolaptaki kiyafetlerimin uzerinde geziyorlar. Sifonyerimin uzerine alttan işık tutunca durumun vahametini daha da anliyorum. Kafayi yedim.

melis hanım,böcekleriniz benimkilerdenmi merak ettim.yürüyen toz gibi beyaz çok yavaş hareket Kurtulediyorlar,siyah mobilyada,yada kumaşta daha rahat görünüyorlar.benim mutfağımda yok. yatak odam da rutubet var daha çok orda var .benim gözlemlediğim kadarıyla bu böcekler,nemli havasız,ve rutubetli ortamı seviyorlar.Arkadaşlar çare bulan yokmu bu böceklere.pskolojim bozuldu.dolabı siliyorum ilaçlıyorum,havalandırıyorum,çamaşırları yıkıyorum,yerleştiriyorum sabah bakıyorum yine dolaşıyorlar çıldırıyorum.misafirliğe gidemiyorum başkalarının evinede geçecek diye.hayatım alt üst oldu.geceleri yorgansız uyuyorum,yorganlardada var.lünfen kurtulan varsa çözümünü paylaşsın.

Kurtulan yok mu cidden? Kafayi yemek uzereyim

Kurtulan yok mu cidden? Kafayi yemek uzereyim
Valla bende hala kurtulamadım, ilaçladıgım yerlerde ölülerini görüyorum, sürekli evi havalandırıyorum. Her yeri Sirkeli su ile siliyorum. Ama ufak kızım var öyle her yere ilac sıkamıyorum. Sıkmadıgım yerlerde bazen görüyorum

X