Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, bu minik beyaz ve kahverengi minik böceklerden bendede var ve iki buçuk yaşında çocugum var ilk onun oyuncaklarında gördüm sonra araştırdım ki evimin her yerinde varlar, dolap içleri, kıyafetlerim yani her yerdeler, internetten epey bi araştırdım ama çocuğumda oldugu için her ilacı alıp kullanamıyorum çünküoyuncaklar eli kolu hep yerlerde kıyılarda köşelerde. Internetten chrysamed diye bi ilaç aldımeczanelerdede var, biraz azalmaoldu. Ayrıca bu ilacın bi zararıda yokmuş insanlara ama tabisonuçta ilaç ama baya azalma oldu.kızlar benim evdede aynı sıkıntı var. gözle dikkatle baktığında koyu zeminde, kıyafette beyaz renkte küçücük böcek görünüyor. bu böceğin ilacı felan var mı? sıkıntıyı çözen olursa lütfen yardım edin. 1 yaşında bebeğim var ve korkuyorum.
Arkadaşlar ben bu böceklere uygun ilaç biliyorum özelden ulaşabilirsniz.İsim vermek yasak olabilir o yuzden ilaç ismi yazamıyorum haberiniz olsun.
Bendeki böcekler bunlar:
ücretsiz resim barındırma
Kurtulabildiniz mi acaba lütfen bişey soyleyin 1.5 yıldır kurtulamadık siyah kus biti ve beyaz toz akarı var evde2 aydır sadece yatak odasındaki arkadaşlardan kurtulmaya çalışıyorum.4-5 defa ilaclama.komple yatak odası,tavan dahil boyandı.nem alma makinası aralıksız 3 gün çalıştı.terminatör gibi bu böcekler,öldü diyorsun tekrar diriliyorlar.
Söz etiğim yatak odasında,mobilya dışında birşeyde yok.cok ilginc bir durum...sizlerde yeni bir bilgi varmıdır rica etsem?ilacla olacak birşey değil bu.boşuna kendimizi zehirliyoruz.
Merhaba, bendede var buna benzer böceklerden beyaz ve siyah minik minik chrsamed diye bi ilaç kullanıyorum, sıktığım yerlerde hep ölülerini görüyorum işe yaradı baya azaldı bi deneyin isterseniz.Kurtulabildiniz mi acaba lütfen bişey soyleyin 1.5 yıldır kurtulamadık siyah kus biti ve beyaz toz akarı var evde
Azalıyor gibi ama bı turlu tamamen bitmiyor.chrysamede pek güvenmeyen derim.biz 5 ltlik 5 bidon bitirdik.bitiyi sandık ama aylar oldu.ben beyazın üstüne sıktım ama 4 gündür hala olmedilerMerhaba, bendede var buna benzer böceklerden beyaz ve siyah minik minik chrsamed diye bi ilaç kullanıyorum, sıktığım yerlerde hep ölülerini görüyorum işe yaradı baya azaldı bi deneyin isterseniz.
Gerçekten mi( napıcaz peki? benimde bütün evimde var, dolap vs her yerde. Çok sinirim bozuluyor ufak çocuğumda var. Telefon ışığıyla bütün gece böcek avına çıkıyorum maslesef.Azalıyor gibi ama bı turlu tamamen bitmiyor.chrysamede pek güvenmeyen derim.biz 5 ltlik 5 bidon bitirdik.bitiyi sandık ama aylar oldu.ben beyazın üstüne sıktım ama 4 gündür hala olmediler
Kurtuldunuz mu ?kızlar benim evdede aynı sıkıntı var. gözle dikkatle baktığında koyu zeminde, kıyafette beyaz renkte küçücük böcek görünüyor. bu böceğin ilacı felan var mı? sıkıntıyı çözen olursa lütfen yardım edin. 1 yaşında bebeğim var ve korkuyorum.
Merhaba sonuca ulastiniz mi.,? Bizim denemediğimiz ilaç kalmadı.2 yıla yakın zaman geçti ama kurtulamadikArkadaşlardan lütfen bu konuda adamakıllı kurtulan var mı ya da akar olmayan bu böceğin gerçekten ne oldugunu bilen var mı ya da ne yapmamız gerektiğini bilen?
Kurtuldunuz mu ?? Bizim 2 yıl olmak üzere ilaç fayda etmedi.7 çeşit ilaç denedik ama yok olmuyorlarBende de aynı sorun var,yeni bina, yazın iki kere ilaçlattım ama çözüm olmadı
Kurtuldunuz mu ne ilacı fayda etti acabskızlar benim evdede aynı sıkıntı var. gözle dikkatle baktığında koyu zeminde, kıyafette beyaz renkte küçücük böcek görünüyor. bu böceğin ilacı felan var mı? sıkıntıyı çözen olursa lütfen yardım edin. 1 yaşında bebeğim var ve korkuyorum.
melis hanım,böcekleriniz benimkilerdenmi merak ettim.yürüyen toz gibi beyaz çok yavaş hareket Kurtulediyorlar,siyah mobilyada,yada kumaşta daha rahat görünüyorlar.benim mutfağımda yok. yatak odam da rutubet var daha çok orda var .benim gözlemlediğim kadarıyla bu böcekler,nemli havasız,ve rutubetli ortamı seviyorlar.Arkadaşlar çare bulan yokmu bu böceklere.pskolojim bozuldu.dolabı siliyorum ilaçlıyorum,havalandırıyorum,çamaşırları yıkıyorum,yerleştiriyorum sabah bakıyorum yine dolaşıyorlar çıldırıyorum.misafirliğe gidemiyorum başkalarının evinede geçecek diye.hayatım alt üst oldu.geceleri yorgansız uyuyorum,yorganlardada var.lünfen kurtulan varsa çözümünü paylaşsın.
Valla bende hala kurtulamadım, ilaçladıgım yerlerde ölülerini görüyorum, sürekli evi havalandırıyorum. Her yeri Sirkeli su ile siliyorum. Ama ufak kızım var öyle her yere ilac sıkamıyorum. Sıkmadıgım yerlerde bazen görüyorumKurtulan yok mu cidden? Kafayi yemek uzereyim