Çiçek de yok ki evimdeBenim de başıma geldi. Çiçek var ise toprağını kontrol edin, bende bu çözüm oldu.
Balkonda soğan patates Kutum . Ondan mı acabasoğan, patates kutuları da kontrol edin
O zaman bir yerler böceklenmiş ablacım.Çiçek de yok ki evimde
kontrol edin, böceklenmişse pencere yada açıklıktan içeri doluyor olabilirler. bizimki mutfaktaydı. çabuk farkettik, hemen x markalı adını sinek öldürücü ilaç sıktık . adını yazmadım zaten herkes bilir.Balkonda soğan patates Kutum . Ondan mı acaba
doğru , siz söyleyince hatırladım, banyo ve tuvalet havalandırmasına da ilaçtan sıkmıştık.Bizimde iki yildir devam ediyor
Wc'den havalandirmadan geldigini farkettim
Bizde öyle yaptikdoğru , siz söyleyince hatırladım, banyo ve tuvalet havalandırmasına da ilaçtan sıkmıştık.
O zaman bir yerler böceklenmiş ablacım.
Cok sinir bozucu bi durum ya2 yıl boyunca uğraştım o sineklerle. Dediğiniz gibi günde en az 30-40 sinek öldürüyordum ama bitmiyordu bir türlü. Neler denedim ama olmadı.
Bu sene düşündüm acaba son 2 yıldır değişik ne yaptımda bunca sinek eve doluştu diye. Buldum nihayet, kışlık bir şeyler kurutmuştum evin içinde. Fasulye, patlıcan, domates vb. Ki büyük ihtimalle domatese geliyorlardı. Bu yıl hiç bir şey kurutmadım ve sinek yok.
Sizde evde kışlık bir şey kuruttuysanız ondan geliyordur. Ve üzgünüm ne yaparsanız yapın havalar iyice soğuyana kadar kurtuluşunuz yok.
Teşekkür ederim bunu bide deneyim inşallah işe yararBizde de var. Daha önce burda bir yöntem okumuştum araştırmıştım. Şimdi onu yaptım ve içine düşen sinekler oldu şimdiden. Linki aşağıya koyuyorum deneyebilirsiniz.
Ama havalandırmayı da kapattık . Acaba bi boşluk bulup mu giriyorlar ordandoğru , siz söyleyince hatırladım, banyo ve tuvalet havalandırmasına da ilaçtan sıkmıştık.
muhtemelen bir açıklık vardır. havalandırma içini de açıp ilaçlarsanız önlem almış olursunuzAma havalandırmayı da kapattık . Acaba bi boşluk bulup mu giriyorlar ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?