Yok ya, ev taptaze zaten duvarlar taptaze, herhangi bir yerde en ufak bir rutubet yokBoya yapabilme ihtimaliniz varsa yapın.
Sizden önceki kiracidan sinmis bir koku olabilir diye dedim. Ama evi yeni boyatmislarsa alakası yoktur. Giderlerden gelmedigine emin misiniz peki?Yok ya, ev taptaze zaten duvarlar taptaze, herhangi bir yerde en ufak bir rutubet yok
Sigara içilmiş olmasından kaynaklanıyor bence. O yüzden konu sahibine boyayın dedim ama boyatılmış sanırım zaten.o kokuyu ben genelde eski evlerde veya otellerde aliyorum ama ben de cozemiyorum tam olarak nerden geldigini. mekanin ta kendisi kokuyo sanki
Ya banyo ve mutfak tek kokmayan yer. O yüzden ordan gelmiyor sanırım koku. Aslında oturma alanında bir dolap var onun içinde gazı açtığımız şey, kazan gibi (neydi onun adı unuttum), ve çamaşır makinesi ve biraz daha boşluk var temizlik eşyalarını koyuyorum. O tarafa yaklaşında ağırlaşıyor koku. ama o dolabın içinde de görünürde bir ıslaklık yok, ne duvarında ne yerinde ne dolap kapaklarında. O gaz şeysi yapıyor olabilir mi?Giderlerden geliyor olabilir koku. Bazı evlerin koku problemi oluyor. Bu kendi kendine sprey sıkan air wickler en düzgün çözüm oluyor.
Hah aynen o koku. Rutubet desen değil, toz desen değil, çünkü temiz.o kokuyu ben genelde eski evlerde veya otellerde aliyorum ama ben de cozemiyorum tam olarak nerden geldigini. mekanin ta kendisi kokuyo sanki
yok oyle bir koku da degil. boyle yasli insan kokusu gibi. oyle bi sinmis ki nereye sindigini bile bulamiyosun tam olarak ve hep orada. sanki komple yerleri duvarlari yikip kirip doksen ve yeniden yaptirsan gidecek gibiSigara içilmiş olmasından kaynaklanıyor bence. O yüzden konu sahibine boyayın dedim ama boyatılmış sanırım zaten.
komsulara sorsana onlarda var mi oyle biseHah aynen o koku. Rutubet desen değil, toz desen değil, çünkü temiz.
Ama bina 5 yıllık taze bir bina, ve evim çok taze parkeler duvarlar tertemiz taze taze. Öyle eski bina yada ev de değilki. Anlamadım niye gideremiyorum.
Ya banyo ve mutfak tek kokmayan yer. O yüzden ordan gelmiyor sanırım koku. Aslında oturma alanında bir dolap var onun içinde gazı açtığımız şey, kazan gibi (neydi onun adı unuttum), ve çamaşır makinesi ve biraz daha boşluk var temizlik eşyalarını koyuyorum. O tarafa yaklaşında ağırlaşıyor koku. ama o dolabın içinde de görünürde bir ıslaklık yok, ne duvarında ne yerinde ne dolap kapaklarında. O gaz şeysi yapıyor olabilir mi?
Ya benim 40m2 tek oda olduğu için, o fısfıslı koku uyuduğum mekanda çok rahatsız ediyor. Kullanamıyorum pek
Gaz sıcak su için sadece, evde ısıtma yok. Görevli yok, yurtdışında yaşıyorumda, ev sahibine sorayım bir, ne dicem bilmiyorumda, bu ev niye kokuyo mu desemEvet gazdan da olabilir. Özellikle yerden ısıtma ise bu tarz kokular gözlemlediğim kadarıyla daha çok oluyor. Ev sahibinize yasa apartman görevlinize bi sorun.
Yurtdışındayım ya, anlamazlar şimdi, bu nediyo diye suratıma bakarlar öylekomsulara sorsana onlarda var mi oyle bise
Koku sigara kokusu gibi değil. Sonradan böyle kalıcılık mı gösterir sigara kokusu? Ama o da o kadar havalandırmaya temizlemeye gitmezmiydi?Sigara içilmiş olmasından kaynaklanıyor bence. O yüzden konu sahibine boyayın dedim ama boyatılmış sanırım zaten.
Sürekli sigara içilen eve kokusu siner. Duvarlara falan da. Ki yurt dışında genelde tütün içiliyor diye biliyorum o daha beter siner. Ama tarif ettiğiniz kokuyu hayal edemedim, sanırım bilmiyorum. Bir arkadaş yaşlı insan kokusu gibi demiş ama yaşlı insan kokusu da bilmiyorum. Bilemedim sigara sinmisligi mi değil mi.Koku sigara kokusu gibi değil. Sonradan böyle kalıcılık mı gösterir sigara kokusu? Ama o da o kadar havalandırmaya temizlemeye gitmezmiydi?
Baktım şimdi ona, borunun duvarla birleştiği yerde cunta var bide üstüne bant sarılmış.Çamaşır makinesinin gider borusuna baktınızmı orada conta olması lazım eğer yoksa koku oradan geliyor olabilir.. Bizzat kendim yaşadım sorunu çözdüm belki faydası olabilir size..