Evdeki koku

bende lojmandayım , aynene sizizn gibi oldu. hep bekledim gitmesini , en son aspiratörün boruyu tıkadım. lavaboların oralardanda gelebilir. ama bendeki koku yemek ve ev kokusuydu. üst komşunun evinin kokousu geliyor.

Alt katınız ile görüşün onlarda da aynı problem var mı diye. Bazen parkelerin altındaki zeminde küflenme olabiliyor. Giderleri kapatmanız tavsiye edilmiş onu uygulayın. Böyle bir video buldum belki işinize yarar Tıktık banyo giderini kullanmadığınız zamanlarda (kapağın altına) poşet yerleştirin. En üst kattaysanız çatı katından kaynaklı da olabiliyor.

Son düzenleme:
Giriş kattayım altımda kimse yok, otopark var. Koku banyoda mutfakta değil, yaşam alanında. Gaz tanker şeysi ve çamaşır makinesinin bulunduğu dolabın yakınları yoğunlukla kokuyor, ama dolabın içine yaklaştığında mis gibi kokuyo (deterjanlardan) ..

bende lojmandayım , aynene sizizn gibi oldu. hep bekledim gitmesini , en son aspiratörün boruyu tıkadım. lavaboların oralardanda gelebilir. ama bendeki koku yemek ve ev kokusuydu. üst komşunun evinin kokousu geliyor.
Aspiratörün borusu görünür değilki, duvarla kapatılmış, içerden. Bide mutfak ve banyo kokmuyor. Zaten kanalizasyon kokusu gibide değil

Gömme dolapların arka tarafları bazen rutubetlenebiliyor öyleyse. Arkadaşın biri bahsetmiş makinenin gider borusundan kaynaklanabilir. Küçük bir alansa nem emici kutular var onlardan kullanabilirsiniz en azından bir tane alıp ne kadar zamanda dolduğunu görürsünüz ona göre hareket edersiniz (üstündeki şey eriyip alt kutucuk su gibi bir şeyle doluyor).

Duvarlari silmeyi denediniz mi? Bizim evleri kokan bir komsumuz vardi. Kapılarının onunden gecemezdik. Taşınıp gittiler ev temizlendi ama koku kalmisti. O zaman anladik ten kokularinin duvara sindiğini.
Duvarları silebilmem imkansız, yatak asma katta, 40m2 minnoş bir dublex burası, tavan çok yüksek, normalde 3 metreyse evlerde, benimki 6 metre... Öyle insan kokusu değil evdeki bide. uzunsüre ıslak kalıp kuruyamamış bişey gibi.
Öğrenciyken Ankarada bi eve çıkmıştım, orasıda böyle kokardı. Ama nedenini sonra bulmuştum. Ardiyede yorgan morgan ev sahibinin eşyaları vardı, onlarda orada ıslanmış bi şekilde ve kuruyamamış haftalarca. Ordan geliyordu koku. Ev sahibine söyleyip tüm o ardiyedeki herşeyi çöpe attıktan sonra gitmişti koku.
Aynı öyle bir koku var şimdiki evimde, ama ıslak olabilecek koku yayacak bir materyal yok

Her evin kendine göre kokusu vardır badana boya yaptirirsaniz belki gider

Aa bildim
Çamaşır makinesinden geliyordur
Bizim eski evde de çamaşır makinesinin borusunu taktığımız yerden geliyordu efiil efil
Onların kapağı oluyor. Ondan takabilirsiniz. Ya da biz etrafına kumaş dolayıp bantlamıştık. Kesilmişti koku. Kumaş kaydıkça koku tekrar ediyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…