• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evdeki fazlaliklar

Tam bir düzen delisiyim
Ivır zıvırdan nefret ederim
Evde dolapta kalabalık bişey görünce başıma ağrılar girer öyle söyleyeyim
Bi süre attım, çöpün yanına kutulara koydum birisi alsın diye ama bazı şeylere de kıyamıyordum özellikle sıfırsa
Sonra çözümü ikinci el sitelerde buldum
Mesela düğün zamanı Uğur böcekli tuzluk gelmiş aman allahım çocuğum da evcilik oynuyorum sanki öyle komik bişey. Koydum siteye 20 lira 30 lira her neyse sattım. Çeyizin bi kısmını sattım. Takımı bozulmuş fincanlar vardı onları da sattım. Hatta eşimin bekarlık çaydanlığı tenceresi vardı leş gibiler erimiş yanmış yüzüne bakılmaz. Valla onu bile kampa giden biri geldi aldı. Bozuk elektronik eşyaları da sattım, parçasını kullanacaklarmış. üstelik gelip evimden aldılar. Hem birilerinin işine yarıyor hem ev ferahlıyor. tavsiye ederim
Dolapta mi?

Iyi akşamlar. Ben evde fazlalık hic sevmiyorum. Azaltmaya çalışıyorum. Ama pek başarılı değilim sanırım. Mesela çekmecemde 3 saat kutusu var baska kutu vs de var içlerinde iğne düğme vs ıvır zıvır var.
Tahlil sonuçlarım vs olduğu kâğıtlar var zten sistemde de var bunlar gerçi.
Tesetturluyum ama evde 3 4 tarak var kullanmıyorum da..hediye gelmiş vs. Fazla kıyafeti veriyorum ama yeni olan kiyamadigim şeyler var zayıflayınca giyerim dediğim. Duruyor onlarda.
Taşınacağım için eşyaları topladık. Yine yatak odasında bazanin altindan dünya kadsr eşya çıktı. Mesela eşim kutu oyunları almıştı duruyor kullanmıyoruz da satranç jenga koridor dart tahtası vs.
Ben sevmesem de ismimizin yazılı olduğu bardaklar fln var mutfakta. Kullanılmıyor onlar da. Eşimin annesi cam kase vs vermişti bikac kutu kutusunda duruyor kullanmadim olanlar yetiyor. Kar küreleri süs eşyaları vs.
Siz naoiyorsunuz fazla eşyaları
Bir de ben kemdi eşyalarımdan veriyorum ama eşimin ıvır zıvır çok var vermiyor başkasına da. Onu napıcaz bilemiyirum
Kendime aitse atıyorum. Eşime aitse ve vermek istemiyorsa ona ait alan yaratıp başka yere taşmasına müsaade etmiyorum. Bir dolap bir çekmece gibi.

Back
X