Anladım şimdi ben olsam ses etmem madem gitmiş hiç arayıp sormam. Aileniz onu çok seviyor olabilir ama siz evlatlarısınız sizi daha da çok seviyorlar eşinizin de size böyle davranma hakkı yok. Aylık 20bin kıyafet saç makyaj için biraz yüksek ama kışlık alışveriş yaptıysanız mont kaban bot gibi şeyler o işin içine girdiyse dönemsel olarak o harcama çok değil. Eşinizin tavrı çok itici ama evliliğinizi devam ettirmek istiyorsanız ki boşanma durumunuz da yok gibi o zaman oturup kararlar almalısınız. Tasarruf etmek gereken bir zamandayız adama da hak veriyorum ama bir ay 20 bin harcandı diye de boşanalım ne demek sonuçta tek kendi geliriyle zor yapar o birikimiAslında eşimin gitmesi gereken bir durum oluştu o da tam bu kavgaların ortasına denk geldi normalde giderken benide götürmesi gerekiyordu ama sırf boşanalm dediğim için götürmedi haa oraya gitmese bile küsme huyu olduğu için gider başka bir yerde kalırdı bnde evde tek kaldm ailem onu çok seviyor boşanacagm desem beni haksz bulurlar şuan için benim gidecek yerim yok iş yerim burda yıllık iznim çok az anlaşmalı boşanacagını bilsem yine bir cesaret giderim ama gitsem de geri gelmem lazm o yüzden bekliyorum burda