Hastalnmadim ama testlerin hepsi negatif cikiyor kanda idrarda negatif ama hala hastalnmadim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Stres kaynaklidir o zaman ya da su an duzensizlesiyorsun ki vucudun hamilelige hazirlik yapiyor cizgi var gibi geldi bana ama doktora gidip bi de ultrasonla baktirmalisin bence olmuosan bi sebebi olabilir umarım bu sebep bebektirr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar merhaba ben akşam 5 gibi test yaptım negatif çıktı.testi atmadım banyoda duruyordu ara ara baktım bişey yoktu 5 saat sonra bi baktım 2.çizgi çıkmış ince bi şekilde.başına böyle bi durum gelen varmı,sizce test geçerliliğini yitirmişmidir yoksa doğrumudur?
benim tam olarak böyle . ne demek acaba ?ben de bugün idrar testi yaptım. ilk 5 dk negatifti. yaklaşık 1 saat sonra baktım silik ama belirgin ikinci çizgi var. bu 1-2 saat sonra pozitif olan arkadaşlar acaba ilk 5 dakikada negatif miydi sizlerinde?
Can'ım o testte saatler sonra çıkan ikinci çizgi de geerçekten hamile miydin , o freely marka testteTestin markasından kaynaklanıyor olabilir mi? Bnm yaptığım freely diye markaydı bir saat bir şey yoktu 4,5 saat sonra baktığımda ikinci çizgi silik bir şekilde yanlarında sarımtırak haliyle vardı? İki gün sonra bata 2 gün kala yaparım gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?