Aynısı bana oldu erken test yapmıştım çıkmadı 4 saat sonra bi baktıl hafif çift çizgi vardı şimdi 16 haftalık hamileyim ateş olmayan yerden duman çıkmaz bence hamilesiniz ama yineda kan testi yaptırınYeni
selam kızlar bi haziran annesi olacakken 11. Haftada kalbi durdu malesef
Şimdi de adetime 4 gün var mide bulantısı halsizlik her bi şey var diye test yaptım dün sabah
İlk anda bi şey çıkmadı içini açtım hatta göremiyo muyum diye..
Sonra 3-4 saat sonra baktım böyle bi şey olmuş ekteki gibi
Ama aradan zaman gectigi için ve testi açtıgım için bilemedim acaba her testi açınca sonradan böyle ikinci çizgi görmek mümkün mü
Fikrinizi bekliyorum kafam çok karıştı
canım teşekkür ederim cevabın için,Aynısı bana oldu erken test yapmıştım çıkmadı 4 saat sonra bi baktıl hafif çift çizgi vardı şimdi 16 haftalık hamileyim ateş olmayan yerden duman çıkmaz bence hamilesiniz ama yineda kan testi yaptırın
Bnm basima bir cok kez geldi. Sonuc hep negatif ti... O yuzden 5 dk sonrasini kaale alma cnm.. Iki kizimda degil 5 dk 1 dk olmadan henuz idrar giderken cikti.. Yani varsa hemen çıkıyor cnm. Ve pembemsi bir renk oluyor. Hele golge gibiyse dedigin cizgi o kasedin cizgisi. Bekleyince bazilarinda belli oluyor. Emin ol son 3 aydir en az 30 test yapmisimdir. Bunlarin 20 sinde cikti bu saatler sonra golge gibi çizgi. Ama bisey yoktu. Tabi sende istisna olur mu bilemicemkızlar merhaba ben akşam 5 gibi test yaptım negatif çıktı.testi atmadım banyoda duruyordu ara ara baktım bişey yoktu 5 saat sonra bi baktım 2.çizgi çıkmış ince bi şekilde.başına böyle bi durum gelen varmı,sizce test geçerliliğini yitirmişmidir yoksa doğrumudur?
böyle çıktığı zamanlar 1 2 damla su damlatın eğer varsa zaten çizgi kaybolmuyormuşCok tesekkurler canım bekledikten sonra daha degisik oldu onuda atıyım bat a daha 3 gun var ama iste insanın icine suphe dusuyo
Cok tesekkurler canım bekledikten sonra daha degisik oldu onuda atıyım bat a daha 3 gun var ama iste insanın icine suphe dusuyo
Canim bende her ay oyle oluyo bilmiyorum kimyasalmi gecirtim ya ne anlamadim htda biseferinde 31 aralikdi aslinda tam yumurtlama donemimdi sadece bayram diese sakasina yaptim tam kirmizi cikti doktorum yumurtlama donemindesin dige oyle cika bilir dedi ama ben ovulyasyon testiyle hamilelik ogrenmeyi biliyordumda aksini hic duymamisdjmevet cnm biraz araştırdımda 30 dak.dan sonra geçersiz diyolar.bende bilemedim vallahi sen kaç saat sonra baktığında pozitifti testin birde ilk bikaç saattede silik çizgi yoktu dimi tamamen negatifmiydi?
Sonradan çıkan çizgiler yanıltıyor. Daha önce iki kez başıma geldi. Bugün de aynı şeyi gördüm. Adetime 3 gün var. Muhtemelen hamilelik yok. Ama tam tersini yaşayanlar da var ne hikmetse.merhabalar cuma gunu adete 5 gun varken gebelik testi yaptm.2 saat sonra golge gibi silik cizgi cikti pazar gunu ilk idrarla yaptim bu sefer cikmadi sizcee.
Eğer ilk test doğru olsaydı . Ertesi günkü yaptıgın çizgi 10 dk içinde çıkması lazımdı ..merhabalar cuma gunu adete 5 gun varken gebelik testi yaptm.2 saat sonra golge gibi silik cizgi cikti pazar gunu ilk idrarla yaptim bu sefer cikmadi sizcee.
cyclo prognava kullandm. hala adette olmadm valla ne kotü bu kadinlarin isi yaaEğer ilk test doğru olsaydı . Ertesi günkü yaptıgın çizgi 10 dk içinde çıkması lazımdı ..
benım 2 gebeliğimde de 6 gün varken yaptıgım testler akşam üzeri ikinci çizgi çıktı . Ertesi gün yaptıgımda ise anında çıktı ..
Aynen .. keşke kafaya takmayıp vucudu rahat bıraksakcyclo prognava kullandm. hala adette olmadm valla ne kotü bu kadinlarin isi yaa
Merhaba merak ettim hamile misinizSizce varmı
Hamileydm fakat cuma gunu kurtaj oldumMerhaba merak ettim hamile misiniz
Geçmiş olsun Allah sağlık versinHamileydim fakat cuma gunu kurtaj oldum
Hamileydm fakat cuma gunu kurtaj oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?