evde yapılan gebelik testi 4,5 saat sonra fozitif olan varmı?

Merhaba arkadaşlar bende geç gördüm ikinci çizgiyi sizce varmıdır 4 gün kala yapmıştım testi yarın adet günüm kan testi vercem yarın

Eklentiler

• IMG_20161213_125825~2.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 1.722
Yeni

selam kızlar bi haziran annesi olacakken 11. Haftada kalbi durdu malesef
Şimdi de adetime 4 gün var mide bulantısı halsizlik her bi şey var diye test yaptım dün sabah
İlk anda bi şey çıkmadı içini açtım hatta göremiyo muyum diye..
Sonra 3-4 saat sonra baktım böyle bi şey olmuş ekteki gibi
Ama aradan zaman gectigi için ve testi açtıgım için bilemedim acaba her testi açınca sonradan böyle ikinci çizgi görmek mümkün mü
Fikrinizi bekliyorum kafam çok karıştı

Eklentiler

• 3883F895-452C-4B35-B50C-BDB32F966694.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 1.524
Aynısı bana oldu erken test yapmıştım çıkmadı 4 saat sonra bi baktıl hafif çift çizgi vardı şimdi 16 haftalık hamileyim ateş olmayan yerden duman çıkmaz bence hamilesiniz ama yineda kan testi yaptırın

canım teşekkür ederim cevabın için,
sonradan da yaptım çizgi bundan çook daha silik çıktı varla yok arası gibi,
önceki hamileliğimde adete 5 gün kala kabak gibi çıkmıştı yine öyle çıkması gerekmez mi diye düşünüyorum
bi yandan da adetim 2 gün gecikti, bilemiyorum bakalım hayırlısı artık ben de şaşırdım

Kizlar hepinize merhabalar biz esimle iliskiye girdik prezervatif yirtildi 12 saat sonra ella adet geciktirici kullandim icime bi suphe dustu test yapiyim dedim ama degisik cikti yorumlayamiyorun daha once hamilede kalmadigim icin yardimci olursaniz cok sevinirim test boyle kaldi

Eklentiler

• F10B4363-20FF-4A3D-BF04-ABC49C46F07A.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 1.247
Bnm basima bir cok kez geldi. Sonuc hep negatif ti... O yuzden 5 dk sonrasini kaale alma cnm.. Iki kizimda degil 5 dk 1 dk olmadan henuz idrar giderken cikti.. Yani varsa hemen çıkıyor cnm. Ve pembemsi bir renk oluyor. Hele golge gibiyse dedigin cizgi o kasedin cizgisi. Bekleyince bazilarinda belli oluyor. Emin ol son 3 aydir en az 30 test yapmisimdir. Bunlarin 20 sinde cikti bu saatler sonra golge gibi çizgi. Ama bisey yoktu. Tabi sende istisna olur mu bilemicem

Cok tesekkurler canım bekledikten sonra daha degisik oldu onuda atıyım bat a daha 3 gun var ama iste insanın icine suphe dusuyo

Eklentiler

• 8FBD1263-C301-4E07-87D2-A10922C65B48.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 1.189
evet cnm biraz araştırdımda 30 dak.dan sonra geçersiz diyolar.bende bilemedim vallahi sen kaç saat sonra baktığında pozitifti testin birde ilk bikaç saattede silik çizgi yoktu dimi tamamen negatifmiydi?
Canim bende her ay oyle oluyo bilmiyorum kimyasalmi gecirtim ya ne anlamadim htda biseferinde 31 aralikdi aslinda tam yumurtlama donemimdi sadece bayram diese sakasina yaptim tam kirmizi cikti doktorum yumurtlama donemindesin dige oyle cika bilir dedi ama ben ovulyasyon testiyle hamilelik ogrenmeyi biliyordumda aksini hic duymamisdjm

merhabalar cuma gunu adete 5 gun varken gebelik testi yaptm.2 saat sonra golge gibi silik cizgi cikti pazar gunu ilk idrarla yaptim bu sefer cikmadi sizcee.

Konu 2012 de açılmış. Konuyu çok aradınız mı mesaj atmak içinn

merhabalar cuma gunu adete 5 gun varken gebelik testi yaptm.2 saat sonra golge gibi silik cizgi cikti pazar gunu ilk idrarla yaptim bu sefer cikmadi sizcee.
Sonradan çıkan çizgiler yanıltıyor. Daha önce iki kez başıma geldi. Bugün de aynı şeyi gördüm. Adetime 3 gün var. Muhtemelen hamilelik yok. Ama tam tersini yaşayanlar da var ne hikmetse.

Eğer ilk test doğru olsaydı . Ertesi günkü yaptıgın çizgi 10 dk içinde çıkması lazımdı ..
benım 2 gebeliğimde de 6 gün varken yaptıgım testler akşam üzeri ikinci çizgi çıktı . Ertesi gün yaptıgımda ise anında çıktı ..

cyclo prognava kullandm. hala adette olmadm valla ne kotü bu kadinlarin isi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…