İnşallah hamileyimdir yaa inanamıyorum heran adet olmuşum gibi geliyor ikidebir tuvalete gidiyorum belim kasıklarım ağrıyor ama bunlar aynı zamanda hamilelik belirtisi diye kendimi avutuyorum...
canım benim adetime 1 haftadan fazla zaman vardı hamile olduğumu öğrendiğimde. benim ilk çizgim seninki kadar bile belli değildi. ışığa tutunca görünüyordu. hayırlı olsun canım
İnşallah hamileyimdir yaa inanamıyorum heran adet olmuşum gibi geliyor ikidebir tuvalete gidiyorum belim kasıklarım ağrıyor ama bunlar aynı zamanda hamilelik belirtisi diye kendimi avutuyorum...
canım benim adetime 1 haftadan fazla zaman vardı hamile olduğumu öğrendiğimde. benim ilk çizgim seninki kadar bile belli değildi. ışığa tutunca görünüyordu. hayırlı olsun canım
evet gözüküyor tbrkler hamilesiniz darısı bizlere inşallah adetten ne kadar önce yaptınız yada ne kdar geçti benim son 10 gün beklemedeyim
evet canım gorunuyor bnde adetten bi gün önce yapmıştm buna çok yakındı.açık pembe çizgi oluşmuştu 3 gün snra tekrarladığımda ise 1 dk içinde en az ilki kadar koyu 2. çizgiyi gördüm :)) Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsn hepimieze
Acaba kimse varmiii bana yardim edicekk)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yardımcı olabileceğim birşey ise seve seve :). sorun neydi
Sence saatler sonra çikan bu sonuç dogrumudur canim:))
negatif çıktığında yanılma payı olabiliyor ama pozitifte pek yanılma olmuyor bence kaç saat sonra çıkarsa çıksın.benim ilk yaptığım test gündüz yaptım negatifti koydum kutusuna atamadım.sonra akşam bir baktım seninkinden dahada silik çıkmış.sonra tekrar test yaptım bu sefer belirgindi.sende tekrarla bence.ama bana sorarsan hamile gibi görünüyorsun :)
Sence saatler sonra çikan bu sonuç dogrumudur canim:))
Ayy inşallah canim . bende sakliorm hala. Bu ayki adetime az kaldi onu bekliorm bakalme e peki sen hamilemisn
Kizlar bu testte 2. Çizgiyi gören varmi sasi oldum bakarken adetin 4 gün geçti bu sabah yaptigim test 4 saat sonra bu hal aldi ama yok sanirim sizce :what:
yok gibi sanki.ama resimden de çok belli olmayabilir sen yap bi test daha bence canım.
Yptim arkadsm negatif
Kizlar bu testte 2. Çizgiyi gören varmi sasi oldum bakarken adetin 4 gün geçti bu sabah yaptigim test 4 saat sonra bu hal aldi ama yok sanirim sizce :what:
Ben 2. Cizgiyi goruyorum tatlim var sanki bende de boyle cikmisti erken yapinca silik cizgi cikiyor olmasaydı bembeyaz olurdu sen hamile misin peki hastalandin mi
kızlar merhaba ben akşam 5 gibi test yaptım negatif çıktı.testi atmadım banyoda duruyordu ara ara baktım bişey yoktu 5 saat sonra bi baktım 2.çizgi çıkmış ince bi şekilde.başına böyle bi durum gelen varmı,sizce test geçerliliğini yitirmişmidir yoksa doğrumudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?