Aa anladım çok teşekkür ederimTestleriniz negatif. Fotoğraf koyamadim ama benim 12 gün sonra yaptigim test pozitifti.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa anladım çok teşekkür ederimTestleriniz negatif. Fotoğraf koyamadim ama benim 12 gün sonra yaptigim test pozitifti.
tekrar bakcak olan var mı testleree
Amin, cok tesekkur ederiminşallah sağ salim kucağınıza alırsınızRabbim bağışlasın
Evet baktim, negatif. Ikinci cizgi yok.bu arada testlerime de baktınız mı koyduğum?
arkadaşlar bi kaç gün sonra bir daha yaptım 40 gün geçmiş oldu artık doğrudur değil mi kan yaptıramıyorum hala??
Sizin bu dalga geçmeleriniz hiç komik değil. Takıntı hastalığımım olduğunu düşünüyorum ve kan testine gidemiyorum. Büyüklerime bi şeyler soruyorum ama dalga geçiliyo gerçekten komik değilTebrikler hamilesiniz
Çünkü adetten sonra kanamalar yaşadım ve bi hayli korktum. Şu anda da psikolojik olarak rahatlatılmaya ihtiyacım var iyi durumda değilimNeden sürekli test yapiyosunuz ? Olsaydı Şimdiye bebek 2 buçuk aylık olacak testlerde de çıkacaktı. Yapmayın Allah aşkına
Bizlerde söylüyoruz size yok negatif diye. Lütfen yapmayın kendinize bunu dediğim gibi 12 gün sonra idrar testinde belli olur hamilelik kaç gün geçmiş aradanSizin bu dalga geçmeleriniz hiç komik değil. Takıntı hastalığımım olduğunu düşünüyorum ve kan testine gidemiyorum. Büyüklerime bi şeyler soruyorum ama dalga geçiliyo gerçekten komik değil
Rahatlayın lütfen yok emin olabilirsinizÇünkü adetten sonra kanamalar yaşadım ve bi hayli korktum. Şu anda da psikolojik olarak rahatlatılmaya ihtiyacım var iyi durumda değilim
haklısınız kusura bakmayın. sadece çok fazla şey okudum belli olmaz kanda belli olur falan diye o yüzden asla emin olamıyorum ama haklısınız yaniBizlerde söylüyoruz size yok negatif diye. Lütfen yapmayın kendinize bunu dediğim gibi 12 gün sonra idrar testinde belli olur hamilelik kaç gün geçmiş aradan
Anladım canım teşekkür ederim. Ben bunu adetten sonra yaşadım böyle şeyler okuyunca da çok korktum. Ama üşütmeye bağlı olabilir galiba o yaşadığım lekeYerleşme kani da yaşadım ben. Adetten 4 gün önce ve damla kahverengi şeklinde geldi. Bir kere geldi o da yani öyle kanama şeklinde olmuyor yerleşme
Adet olduysan korkma. Lekelenme enfeksiyon dan kaynaklı olabilirAnladım canım teşekkür ederim. Ben bunu adetten sonra yaşadım böyle şeyler okuyunca da çok korktum. Ama üşütmeye bağlı olabilir galiba o yaşadığım leke
Haklısınız doktora gittim ama kist falan olmadığını söyledi tüm her şeyim temiz çıktı o yüzden direkt hamileliğe falan bağladım maalesef ama testlerde çıkardı heralde artıkAdet olduysan korkma. Lekelenme enfeksiyon dan kaynaklı olabilir