evde yapılan gebelik testi 4,5 saat sonra fozitif olan varmı?

cellinn

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
355
88
318
kızlar merhaba ben akşam 5 gibi test yaptım negatif çıktı.testi atmadım banyoda duruyordu ara ara baktım bişey yoktu 5 saat sonra bi baktım 2.çizgi çıkmış ince bi şekilde.başına böyle bi durum gelen varmı,sizce test geçerliliğini yitirmişmidir yoksa doğrumudur?

tatlım etik olarak herkez mumkun değil 30 dk dan sonra dikkate almayın dio ama ne hikmetse ben 2 defa böle bişey yaşadım ve 2 defasındada hamile çıktım 2 gun sonra daha kısa surede çıktı cnm çizgiler bence 2 gun sonra tekrarla derim

evet cnm biraz araştırdımda 30 dak.dan sonra geçersiz diyolar.bende bilemedim vallahi sen kaç saat sonra baktığında pozitifti testin birde ilk bikaç saattede silik çizgi yoktu dimi tamamen negatifmiydi?

evet cnm biraz araştırdımda 30 dak.dan sonra geçersiz diyolar.bende bilemedim vallahi sen kaç saat sonra baktığında pozitifti testin birde ilk bikaç saattede silik çizgi yoktu dimi tamamen negatifmiydi?

tatlım birinde 3 saat sonra falandı diğerinde geceyaptım sabahtı ama gercekten bu iki test dışında böle bişey yaşamamıştım ki 7 ayda onlarca test yapmama ragmen sadece bu 2 testin arkasından hamileliğimi öğrendim

tşkkür edrim cnm cvp verdiğin için.p.tesiyi bekleyip tekrarlıyım testi bakalım ne çıkacak.bnm 10 aylık bi kızızm var 2 ay öncede düşük yaptım 11.haftada aslında çok dikkat ediyorduk ama olmuşta olabilir tabi bakalım hayırlısı inşl.tatlım

oooo cnm maşalla sızde çok hızlısını valla benim 5 yaşında kızım var 2.ci 7 ayda zor yaptık cnm eğer bebiş yoksada aman dikkat edin cnm önleminizi alın vucudun çok guccuz kalır bide zor arka arkaya

Benim testim reglime üç gün varken silikte olsa pozitif çıktı 3 dk sonra,
kesinlikle yarım saat sonrasını kaale almayın derler ama inşallah meleğin seninledir canım ve inşallah hamilesindir.

valla bende anlamadım bu nasıl bir vücuttur cnm.evlendim 2 ay sonra hamile kaldım korunuyorduk güya.kızım 6 aylık oldu hamile kaldım bundada kendi çapımızda korunuyorduk.eger şimdide hamileysem yuh diycem kendime.bu ay adetimi bekliyordum doktora gidip rahim içi araç taktırmak için bide düşükten sonra bende kan pıhtılaşması olmuştu tekrar bu ay tahlil yaptırmam gerekiyordu umarım hamile diilimdir hamileysemde allah yardımcım olsun inşl.düşünüyordum 2.yi ama kızım 1.5 2 yaşına gelince diyordum seninkilerin arası gayet iyiymiş.allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşl. kuzularına cnm

Benim testim reglime üç gün varken silikte olsa pozitif çıktı 3 dk sonra,
kesinlikle yarım saat sonrasını kaale almayın derler ama inşallah meleğin seninledir canım ve inşallah hamilesindir.

tşkkür ederim cnm cvp verdiğin için bnm kızımdada 3 gün kala çok silikti ama belliydi çizgi,ama şimdi hiç çizgi yokken saatler sonra çıkması şaşırttı beni.p.tesi tekrarlıycam bakalım doğrusu neymiş allah hakkımda en hayırlısı ne ise onu verir inşl.

Herşeyin hayırlısı canım merakla bekliyorum bende haberini ,
kızınıda Allah bağışlasın tatlım

iki defa testimde kıl gibi ikinci çizgiyi gördüm biri 2-3 saat sonra falan diğeri yarım saat sonraydı ikisindede hamile değildim.
test marka farkı olabiliyor ve hormon salgısıyla alakalı. gönlünüzce olur inş..

Herşeyin hayırlısı canım merakla bekliyorum bende haberini ,
kızınıda Allah bağışlasın tatlım

amin cnm tşkkür ederim.sende hamilesin sanırım hayırlısıyla kucağına alırsın inşl. yavrunu.yazıcam cnm bakarsın p.tesiyi bekleyemem yrn gider alırım bi test daha

evet cnm bu ihtimallerde var tabi.amin tatlım çok tşkkür ederim

amin cnm tşkkür ederim.sende hamilesin sanırım hayırlısıyla kucağına alırsın inşl. yavrunu.yazıcam cnm bakarsın p.tesiyi bekleyemem yrn gider alırım bi test daha

evet canım 5+3 olduk biz
Allah razı olsun amin inşallah, Allah her isteyenede nasip etsin

evet canım 5+3 olduk biz
Allah razı olsun amin inşallah, Allah her isteyenede nasip etsin

maşallah size tatlım :) sana bi tavsiye hamileliğinin tadını çıkart cnm biraz zor ve sıkıcı gibi gelsede ara ara bir kadının hayatında yaşayabileceği en muhteşem dönem :)

bende aranıza yeni katıldım idrar testi yaptım negatif çıktı fakat aynı gün kan verdim sonuç pozitif çıktı değerim 364.24 idrar testleri yanıltıyor zamanından önce yapılırsa

çok araştırdım ama hala bişey bulamadım bu konuyla ilgili net olarak dışarı bi çıkabilsem tekrar bi test alıp yapıcam ama kzıım hasta çıkamıyorumda düşünüyorumda olmayan bişey sonradan nsl çıkar belki çok silikti ben göremedim ilk sonradan koyulaşınca fark ettim

Ben hep birkaç saat sonra bakıyordum:) sonuçsa 2 saat sonra çıkan silik çizgide bile hamileydim..bu ayda aynısı oldu..reglime 5 gün kala yaptım negatif 4 gün kala önce negatif 2saat sonra pozitifti

kızlar ben bgn testi tekrarladım 3 saat geçti hala negatif bir tanede yedek aldım onuda sabah ilk idrarımla yapıcam bakalım o ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…