evet cnm biraz araştırdımda 30 dak.dan sonra geçersiz diyolar.bende bilemedim vallahi sen kaç saat sonra baktığında pozitifti testin birde ilk bikaç saattede silik çizgi yoktu dimi tamamen negatifmiydi?
tşkkür edrim cnm cvp verdiğin için.p.tesiyi bekleyip tekrarlıyım testi bakalım ne çıkacak.bnm 10 aylık bi kızızm var 2 ay öncede düşük yaptım 11.haftada aslında çok dikkat ediyorduk ama olmuşta olabilir tabi bakalım hayırlısı inşl.tatlım
Benim testim reglime üç gün varken silikte olsa pozitif çıktı 3 dk sonra,
kesinlikle yarım saat sonrasını kaale almayın derler ama inşallah meleğin seninledir canım ve inşallah hamilesindir.
tşkkür ederim cnm cvp verdiğin için bnm kızımdada 3 gün kala çok silikti ama belliydi çizgi,ama şimdi hiç çizgi yokken saatler sonra çıkması şaşırttı beni.p.tesi tekrarlıycam bakalım doğrusu neymiş allah hakkımda en hayırlısı ne ise onu verir inşl.
Herşeyin hayırlısı canım merakla bekliyorum bende haberini ,
kızınıda Allah bağışlasın tatlım
iki defa testimde kıl gibi ikinci çizgiyi gördüm biri 2-3 saat sonra falan diğeri yarım saat sonraydı ikisindede hamile değildim.
test marka farkı olabiliyor ve hormon salgısıyla alakalı. gönlünüzce olur inş..
amin cnm tşkkür ederim.sende hamilesin sanırım hayırlısıyla kucağına alırsın inşl. yavrunu.yazıcam cnm bakarsın p.tesiyi bekleyemem yrn gider alırım bi test daha
evet canım 5+3 olduk biz
Allah razı olsun amin inşallah, Allah her isteyenede nasip etsin
bende aranıza yeni katıldım idrar testi yaptım negatif çıktı fakat aynı gün kan verdim sonuç pozitif çıktı değerim 364.24 idrar testleri yanıltıyor zamanından önce yapılırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?