• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde yapılan gebelik testi 4,5 saat sonra fozitif olan varmı?

Hastalnmadim ama testlerin hepsi negatif cikiyor kanda idrarda negatif ama hala hastalnmadim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Stres kaynaklidir o zaman ya da su an duzensizlesiyorsun ki vucudun hamilelige hazirlik yapiyor cizgi var gibi geldi bana ama doktora gidip bi de ultrasonla baktirmalisin bence olmuosan bi sebebi olabilir umarım bu sebep bebektirr

Stres kaynaklidir o zaman ya da su an duzensizlesiyorsun ki vucudun hamilelige hazirlik yapiyor cizgi var gibi geldi bana ama doktora gidip bi de ultrasonla baktirmalisin bence olmuosan bi sebebi olabilir umarım bu sebep bebektirr

İns bebektir ama hic umudum yok cnm

kızlar merhaba ben akşam 5 gibi test yaptım negatif çıktı.testi atmadım banyoda duruyordu ara ara baktım bişey yoktu 5 saat sonra bi baktım 2.çizgi çıkmış ince bi şekilde.başına böyle bi durum gelen varmı,sizce test geçerliliğini yitirmişmidir yoksa doğrumudur?

tatlım aynı şeyi ben de yaşamıştım hatta fotosunu paylaşmıştım testin bütün belirtileri de taşıyodum göğüslerime sokunamıyodum adeta,burada herkes hamilesin dedi.. Doktora gittim kan testi 1,2 çıktı negatif,doktor dediki ilk yarım saattte nsonrası dikkate almayın peki dedim nasıl oluyorda pozitif çıkar yani 3 be ştane yaptım hepsinde saatler sonra belirdi çizgi.Doktorumun açıklaması cnm: Senin yumurtan çatlamış ovulasyon dönemindesin oyüzden testler yanlış sinyal veriyor bişekilde testin kafası karışıyor gibi.. Ben testi atmamış saatler sonra atmak için gittiğimde görüp çok sevinip hayal kırıklığı yaşamıştım. waterwomen kullanıcı adıyla konu açmıştım hatta burada,inceleyebilirsin.. Ama şuan hamileyim bu olaydan 2 ay sonra çok mutluyum :46:

Benim de adetim bir gün gecikti akşamüstü idrar testi yaptım 3-4saat sonra ıkınci çizgi belirdi. Bakalım inş adet olmazsam takip edicem. Inşallah gelmiştir bebişimm :emir_bebek:

Valla ben çöpe tam stim onbeş dk sonra yklsk iki saat sonra copte kinci çizgiyi gördüm hamileymisim simdi bebisim uç aylık
Emin olmak çinde yumurtlama testi yapmistim ondada hamile cikmistim

merhaba arkadaşlar adetim 8 gün geçti test yaptım negatif çıktı ama hiç bir adet belirtimde çok halsizim aşırı uykum geliyo ve zor nefes alıyorum .acaba hamilemiyim yardımcı olun test yapıp negatif cıkıp hamile oldugunu ögrenen varmı...kafam çok karışık. ilk hamileligimdede adetim geçtikten 15 gün sonra silik olarak çıkmıştı teste.

Kızlar yardım edin test yaptım tek çizgiydi sabah aynı teste tekrar bakayım dedim 2.cizgi silik ti kanda baktirdim küçük 0.100 dediler yani yokmuş ama 2.cizgi çıktı neden

Testin markasından kaynaklanıyor olabilir mi? Bnm yaptığım freely diye markaydı bir saat bir şey yoktu 4,5 saat sonra baktığımda ikinci çizgi silik bir şekilde yanlarında sarımtırak haliyle vardı? İki gün sonra bata 2 gün kala yaparım gene

• Beğen
Reactions: iiz
Merhaba kızlar ben dün test yaptım ilk 20 dakika tek çizgi vardı sonra uyudum 2 saat sonra tekrar baktım iki çizgi vardı umitlenmedim. Sonra bu sabah tekrar baktım çizgi kaymış başka bi tarafa geçmiş baya uç noktada bu nedir ?

Eklentiler

• IMG_20151227_191407.webp
    IMG_20151227_191407.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 2.345
benimde arkadaşım da benzer bir durum oldu. 4 saat sonra çıktı ikinci ince bir çizgi. adete 3-4 gün vardı. kafamız karıştı

ben de bugün idrar testi yaptım. ilk 5 dk negatifti. yaklaşık 1 saat sonra baktım silik ama belirgin ikinci çizgi var. bu 1-2 saat sonra pozitif olan arkadaşlar acaba ilk 5 dakikada negatif miydi sizlerinde?
benim tam olarak böyle . ne demek acaba ?

Testin markasından kaynaklanıyor olabilir mi? Bnm yaptığım freely diye markaydı bir saat bir şey yoktu 4,5 saat sonra baktığımda ikinci çizgi silik bir şekilde yanlarında sarımtırak haliyle vardı? İki gün sonra bata 2 gün kala yaparım gene
Can'ım o testte saatler sonra çıkan ikinci çizgi de geerçekten hamile miydin , o freely marka testte

Back
X