• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde yapılan gebelik testi 4,5 saat sonra fozitif olan varmı?

kızlar merhaba ben akşam 5 gibi test yaptım negatif çıktı.testi atmadım banyoda duruyordu ara ara baktım bişey yoktu 5 saat sonra bi baktım 2.çizgi çıkmış ince bi şekilde.başına böyle bi durum gelen varmı,sizce test geçerliliğini yitirmişmidir yoksa doğrumudur?

canım isterse 10 saat sonra çıksın 2. çizgi varsa gebelik vardır.
ama sende muhtemelen emzirdiğin için çıkmış olabilir 2. çizgi ama 4 gebeliğimde de saatler sonra baktığımda tekse hamile değildim, saatler sonra baktığmda çiftse hamileydim, hiç şaşmadı...

canım isterse 10 saat sonra çıksın 2. çizgi varsa gebelik vardır.
ama sende muhtemelen emzirdiğin için çıkmış olabilir 2. çizgi ama 4 gebeliğimde de saatler sonra baktığımda tekse hamile değildim, saatler sonra baktığmda çiftse hamileydim, hiç şaşmadı...

bilmiyorum cnm ya dün akşam yaptım tekrar negatifti bgn sabah ilk idrarla yaptım oda negatif o neden öyle çıktı anlamadım emzirmiyorum cnm ben 1 aydır emmiyor kızım beni

bilmiyorum cnm ya dün akşam yaptım tekrar negatifti bgn sabah ilk idrarla yaptım oda negatif o neden öyle çıktı anlamadım emzirmiyorum cnm ben 1 aydır emmiyor kızım beni

canım o zaman test yanlış sonuç verdi sana. kızın emmiyosa sorun yok en azından zehirlenme olmaz, biraz daha bekle doktora git bence...

merhaba arkadşlaar yumutlama hariici günüde hamıl kalıınırmı bu ay cok korkuyorum 8 aylık bir bebeyim var 2 cocuğuda uzun bir süre düşünmüyorum ama çok korkuyorum 2 gün sonra adetim geliyor ya olmassa diye korkuyorum bir kere oldu ama ya hamile kaldıysam korkusu beni bu ay bititrdi lütfen bir akıl verin..:18:

merhaba arkadşlaar yumutlama hariici günüde hamıl kalıınırmı bu ay cok korkuyorum 8 aylık bir bebeyim var 2 cocuğuda uzun bir süre düşünmüyorum ama çok korkuyorum 2 gün sonra adetim geliyor ya olmassa diye korkuyorum bir kere oldu ama ya hamile kaldıysam korkusu beni bu ay bititrdi lütfen bir akıl verin..:18:

cnm ben aralıkta adet olmam gereken gun yumurtladım yani erken yada gec yumurtlama olabiliyo

ben hamile kaldığım ay bir hafta geçikmesine rağmen tek çizgi yani negatif çıkmıştı ama bi kaç saat sonra çok belli belirsiz ikinci çizgiyi görmüştüm
üzerine yine adet görmeyince bu sefer kan tahlili yaptık orda hamile olduğum ortaya çıkmıştı doktora idrarda çıkmadı demiştim
doktor onlarda gecikmenin uzun süre olması gerekiyor yani bi aylık falan demişti

kızlar ben bugün adet oldum hamile değilmişim.cvplar için hepinize teşekkür ederim

ben de bugün idrar testi yaptım. ilk 5 dk negatifti. yaklaşık 1 saat sonra baktım silik ama belirgin ikinci çizgi var. bu 1-2 saat sonra pozitif olan arkadaşlar acaba ilk 5 dakikada negatif miydi sizlerinde?

• Beğen
Reactions: iiz
ben de bugün idrar testi yaptım. ilk 5 dk negatifti. yaklaşık 1 saat sonra baktım silik ama belirgin ikinci çizgi var. bu 1-2 saat sonra pozitif olan arkadaşlar acaba ilk 5 dakikada negatif miydi sizlerinde?

merhaba...beni hatırladınmı bilmiyorum ama çok fazla test yapmıştım hatırlıyorsan ve ilk yaptıklarımda yarım saat-1 saat sonra belirginleşiyordu ama sonlara doğru hemen çıkmaya başlamıştı.testini tekrarlarsan netlik kazanırsın bence,inşallah pozitif çıkar:emir_bebek:

merhaba...beni hatırladınmı bilmiyorum ama çok fazla test yapmıştım hatırlıyorsan ve ilk yaptıklarımda yarım saat-1 saat sonra belirginleşiyordu ama sonlara doğru hemen çıkmaya başlamıştı.testini tekrarlarsan netlik kazanırsın bence,inşallah pozitif çıkar:emir_bebek:

çok teşekkür ederim canım. evet canım hatırladım. gebeliğin hayırlı olsun bu arada.. biz de önümüzdeki ay aşılama yaptıracağız. kaç aydır oluruna bıraktık artık. eşimin spermlerinde sorum çıktı. hayırlısı olsun inşallah

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim canım. evet canım hatırladım. gebeliğin hayırlı olsun bu arada.. biz de önümüzdeki ay aşılama yaptıracağız. kaç aydır oluruna bıraktık artık. eşimin spermlerinde sorum çıktı. hayırlısı olsun inşallah
sağol,darısı başına canım.aşılamaya gerek kalmadan gebelik haberini alırız inşallah. anlattığına göre pozitif olma ihtimali yüksek,hadi hayırlısı...

Ben daha yeni üye oldum. Bir kac soru sorucakdim. Adetimin başlamasını bekliyorum ama,henüz bir şey yok, gecikti yani. Ama ağrilar hiss ediyorum,öncelerdeki gibi şiddetli deyil ama. Daha önce hiç bir zaman gecikmemişti,her defasında bir-kaç gün önce başlardı. SOrmak istediyim şey, acaba hamile ola bilirmiyim? amma gögüs ağrılarım da var, bazen tansiyonumun düşük olduğunu hiss ediyorum. Cavaplarınız için önceden teşekkür ederim!

Merhaba,

Benim de adetim 7 gün gecikmişti. Ki hiç gecikmezdi, işyerindeki arkadaşlarım idrar testi yapmamı söylediler, ben de netten yaptığım araştırmada 10 günden önce idrarda çıkmayacağını okumuştum. Yine de şansımı deniyim dedim, işyerim eve yakın olduğu için öğle tatilinde eve gidip testi yaptım, yarım saat bekledim bişi çıkmadı, sonra testi lavaboya aynanın önüne koydum, akşam gelip baktığımda açık kırmızıdan biraz daha koyu kırmızı çizgi çıkmıştı, kalbimin duracağını sandım heyecandan. Sonra sağlık ocağına gidip kan testi yaptırdım kanda da çıkmıştı... Hiç unutamam

Merhaba,

Benim de adetim 7 gün gecikmişti. Ki hiç gecikmezdi, işyerindeki arkadaşlarım idrar testi yapmamı söylediler, ben de netten yaptığım araştırmada 10 günden önce idrarda çıkmayacağını okumuştum. Yine de şansımı deniyim dedim, işyerim eve yakın olduğu için öğle tatilinde eve gidip testi yaptım, yarım saat bekledim bişi çıkmadı, sonra testi lavaboya aynanın önüne koydum, akşam gelip baktığımda açık kırmızıdan biraz daha koyu kırmızı çizgi çıkmıştı, kalbimin duracağını sandım heyecandan. Sonra sağlık ocağına gidip kan testi yaptırdım kanda da çıkmıştı... Hiç unutamam

canım bu yazdıklarınız insana gerçekten umut oluyor. inşallah yavrunu sağlıcakla kucağına alırsın. normalde kaç günde 1 adet olurdun?

$IMG_3439.webp$IMG_3440.webp

bana da umut olun :(( 2.çizgiyi gören var mı?

evet gözüküyor tbrkler hamilesiniz darısı bizlere inşallah adetten ne kadar önce yaptınız yada ne kdar geçti benim son 10 gün beklemedeyim :nazar:

dün adet günümde yaptım çizgi çok silik bugün bir daha alıp yapıcam inş.

tebrikler canım hamilesin:)

İnşallah hamileyimdir yaa inanamıyorum heran adet olmuşum gibi geliyor ikidebir tuvalete gidiyorum belim kasıklarım ağrıyor ama bunlar aynı zamanda hamilelik belirtisi diye kendimi avutuyorum...

evet canım gorunuyor bnde adetten bi gün önce yapmıştm buna çok yakındı.açık pembe çizgi oluşmuştu 3 gün snra tekrarladığımda ise 1 dk içinde en az ilki kadar koyu 2. çizgiyi gördüm :)) Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsn hepimieze

Amin, rabbime el açan arzu eden herkese nasip etsin anne olmayı..
bugün akşamı zor ettim bir test daha yapsammı sabahımı beklesem karar veremiyorum.
Bat tarihim 17 eylül
13 -14 eylülde kahverengi akıntım oldu yerleşme kanaması oluyormuş diye okudum inşallah yerleşmiştir yaaa çok heyecanlı bir bekleyiş

Back
X